Een sappig stuk zongerijpte meloen is op zich al een smaakbommetje. De vrucht wordt dus vrij zelden verwerkt in bereide desserts. Wil je toch graag... [naar artikel]
Geen betere manier om je te ontharen dan met de 'mousse profonde de Coppens'. Dat schuim is super brandbaar, omdat er methaangas in de bubbeltjes... [naar artikel]
In de zomer is het geen opgave om fruit te eten, het is allemaal lekker sappig en rijp. Gewoon even in hapklare stukjes snijden en snoepen maar. [naar artikel]
In de Noord-Japmansa stad Sapporo, op het eiland Hokaido, zijn de eerste Yubari-meloenen van het jaar geveild. Niets bijzonders, ware het niet dat daarvoor maar liefst 3,2 miljoen yen is neergeteld (meer dan 25.000 euro), een record. [naar artikel]
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je... [naar artikel]
Elena Bonali (52) uit Brasschaat mag zich dit jaar wereldkampioen tiramisu noemen. Van 8 tot 10 oktober namen chefs van over de hele wereld het in Italië tegen elkaar op tijdens de ‘Tiramisu World Cup 2021’. Elena behaalde de eerste plaats door een creatieve tiramisu te creëren met ham en meloen. [naar artikel]
De Nederlandse Chef-kok Rutger van der Weel heeft zijn nieuw dessert vernoemd naar Max Verstappen. Het staat op de kaart in zijn restaurant Katseveer bij Wilhelminadorp. Het dessert kreeg de naam ‘Max33’. [naar artikel]
Een dessertje dat er té goed uitziet om in te bijten? Het klinkt contradictorisch, maar de creaties van de Italiaanse patissier Matteo Stucchi [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.