Nieuwe mijlpaal: Cristiano Ronaldo scoort 100ste doelpunt voor Portugal

08/09/2020 - 21:41
"Nieuwe mijlpaal in de carrière van Cristiano Ronaldo. De Portugees scoorde in het Nations League-duel bij Zweden vlak voor de rust zijn 100ste..."

1. Nieuwe mijlpaal: Cristiano Ronaldo scoort 100ste doelpunt voor Portugal (08/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe mijlpaal in de carrière van Cristiano Ronaldo. De Portugees scoorde in het Nations League-duel bij Zweden vlak voor de rust zijn 100ste... [naar artikel]

2. De zoveelste mijlpaal: Cristiano Ronaldo maakt tegen Dinamo Kiev 750ste doelpunt in carrière (02/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Cristiano Ronaldo heeft met z'n doelpunt tegen Dinamo Kiev een nieuwe mijlpaal bereikt. De 35-jarige Portugees heeft nu in zijn carrière 750 doelpunten gemaakt, goals in clubverband en voor de nationale ploeg samengeteld. [naar artikel]

3. Bernardo Silva en Portugal rekenen op Cristiano Ronaldo in Qatar: “Cristiano kan een krachtig wapen zijn” (12/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo behoudt de steun van zijn Portugese teamgenoten ondanks zijn recente problemen. Dat vertelde middenvelder Bernardo Silva terwijl de ploeg zich voorbereidde op hun achtste WK-toernooi in Qatar. [naar artikel]

4. Cristiano Ronaldo leidt Portugal met doelpunt naar zuinige zege tegen Rusland (21/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Portugal heeft zijn eerste zege op de Confederations Cup beet. De Europese kampioen klopte woensdag op de tweede speeldag in groep A Rusland met 0-1. Cristiano Ronaldo scoorde in de Otkrytie Arena in Moskou vroeg in de match de enige treffer. [naar artikel]

5. Portugal begint foutloos aan WK na spektakelrijk laatste halfuur tegen Ghana, Cristiano Ronaldo scoort historisch doelpunt (24/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Portugal is met een zege tegen Ghana aan het WK begonnen. Na een moeizame eerste helft brak Cristiano Ronaldo met een penaltygoal in de tweede helft de ban. Het sein voor een spektakelrijk einde van de wedstrijd waarna het uiteindelijk 3-2 werd voor de Portugezen. [naar artikel]

6. LIVE ZUID-KOREA-PORTUGAL (16u). Cristiano Ronaldo twijfelachtig voor laatste groepswedstrijd van al geplaatst Portugal (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Wie gunt bondscoach Fernando Santos rust? • Zuid-Korea moet winnen met twee goals verschil en hopen dat Ghana niet wint • Education City Stadium • Volg Ghana-Uruguay hier LIVE [naar artikel]

7. LIVE ZUID-KOREA-PORTUGAL. Cristiano Ronaldo start bij reeds geplaatst Portugal (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE MAROKKO-PORTUGAL. Ook met invaller Cristiano Ronaldo vindt Portugal voorlopig geen oplossingen (10/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Al Thumama Stadium (16u) • Ref: Facundo Tello (ARG) • Marokko knikkerde Spanje eruit na strafschoppen • Portugal hield, zonder Ronaldo, schietoefeningen tegen Zwitserland (6-1) [naar artikel]

9. CR700: Cristiano Ronaldo zorgt tegen Oekraïne voor nieuwe mijlpaal in carrière en scoort 700ste goal (14/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het is dat hij er zelf zo hard mee bezig is en dat het ook echt wel mag gezien zijn: Cristiano Ronaldo heeft zijn 700ste goal uit zijn carrière... [naar artikel]