LIVE. GOAL! Nieuwkomer Mrabti trapt KV Mechelen meteen op voorsprong

20/09/2020 - 18:23
"• Luminus Arena (18u15)"

1. LIVE MECHELEN-UNION. Heerlijke goal van Malinwa: Mrabti knalt de thuisploeg op voorsprong (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Union blinkt met 9 op 9 weer helemaal bovenaan het klassement. De Brusselaars zijn voor het derde seizoen op rij aan het verbazen. Trekken ze hun goeie lijn onder Alexander Blessin ook door tegen KV Mechelen? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

2. LIVE. GOAL! Shved trapt KV Mechelen op dubbele voorsprong (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Europe Play-offs • Aftrap: 16u • AFAS Stadion • KV Mechelen staat 1ste, Standard 4de [naar artikel]

3. LIVE. Mrabti beloont Mechels overwicht en trapt Malinwa op voorsprong! (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• King Power @ Den Dreef (16u) [naar artikel]

4. LIVE. GOAL! Mrabti zet KV Mechelen op voorsprong tegen AA Gent (07/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Europe play-offs • Speeldag 3 • Ghelamco Arena • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! Mrabti zet KV Mechelen uit het niets op voorsprong (18/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 20ste speeldag • Aftrap: 18u30 • Regenboogstadion • Eerste wedstrijd Essevee sinds ontslag Francky Dury [naar artikel]

6. LIVE. KV Mechelen duikt met voorsprong de rust in dankzij treffers Mrabti en Storm (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Laatste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Guldensporenstadion • KV Mechelen heeft nog een kans op play-off 2 [naar artikel]

7. LIVE: Mrabti zet een dominant KV Mechelen meteen op voorsprong tegen Westerlo (08/03/2024 - Sporza)

Met nog twee speeldagen op het menu is de reguliere competitie stilaan aan zijn apotheose toe. KV Mechelen raast sinds de komst van coach Besnik Hasi door de Jupiler Pro League en doet nog volop mee om de top 6. Tegen Westerlo, dat maar net boven de rode zone hangt, kan KVM een nieuwe stap richting de Champions' Play-offs zetten. Volg de match hier live. [naar artikel]

8. LIVE. GOAL! Nieuwkomer Okereke trapt Club vanuit rebound op voorsprong (27/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Waasland-Beveren - Club Brugge • Freethiel • 1ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30 [naar artikel]

9. LIVE. GOAL! Sowah trapt OHL op voorsprong bij Charleroi (27/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

10. Aanwinst Kerim Mrabti voor het eerst in wedstrijdselectie KV Mechelen:“Dit is de club die ik zocht” (30/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

Na Gustav Engvall heeft KV Mechelen met Kerim Mrabti een tweede Zweedse spits in huis gehaald. De twee goede vrienden zitten tegen AA Gent voor het eerst samen in de voorlopige selectie. “Een tandem vormen met Gus? Bij Djurgardens was hij de spits en ik de nummer 10”, vertelt Mrabti in zijn eerste interview als speler van KV Mechelen. [naar artikel]

11. Zweden bij KV Mechelen: niet altijd een geslaagd huwelijk (18/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

Na de Deense, de Afrikaanse en de Balkan-periode gaat KV Mechelen dit seizoen de Zweedse toer op. Een overzicht van de Vikings die het pad hebben geëffend voor nieuwkomer Kerim Mrabti en ook Viktor Wernersson, die eerder deze zomer al in Mechelen tekende maar pas in de winter zal aansluiten bij KV. [naar artikel]

12. LIVE. KV Mechelen duikt met verdiende voorsprong de rust in dankzij doelpunt Mrabti (12/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag • Aftrap: 18u30 • AFAS Stadion Achter de Kazerne • KV Mechelen doet nog volop mee voor play-off 1 [naar artikel]

13. LIVE: Mrabti brengt KV Mechelen op het uur op voorsprong op de Bosuil (17/02/2024 - Sporza)

Antwerp ontvangt vanavond het KV Mechelen van Besnik Hasi. Houdt de thuisploeg de 3 punten op de Bosuil of kunnen de bezoekers de regerende landskampioen verrassen? Volg het hier fase per fase en op Radio 1 vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

14. LIVE. KV Mechelen dreigt meteen via Zweedse aanvaller Mrabti - Drie wijzigingen bij Sint-Truiden (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u30 [naar artikel]

15. LIVE. GOAL! Bokadi trapt Standard op voorsprong met heerlijke goal (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin • Aftrap: 16u15 • Standard mist Mehdi Carcela door een coronabesmetting • Eupen kon nog maar 1 keer winnen in Luik [naar artikel]

16. LIVE. 1-0! Hairemans trapt KV Mechelen op voorsprong (13/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Zestiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Achter de Kazerne • KV Mechelen versus Waasland-Beveren [naar artikel]

17. LIVE. GOAL! Heris trapt Eupen vlak na de rust op voorsprong (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Kwartfinales Croky Cup [naar artikel]

18. LIVE. KV Mechelen op voorsprong! Cuypers legt hele Beerschot-defensie open, Mrabti werkt af (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 11de speeldag • Aftrap: 16u • Olympisch Stadion • Beerschot staat troosteloos laatste, KV Mechelen vol vertrouwen na 9 op 9 [naar artikel]

19. LIVE. GOAL! Dompé trapt Gent meteen na rust op voorsprong (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Ghelamco Arena • Gent moet winnen voor PO1 [naar artikel]

20. LIVE. GOAL! Amallah trapt Standard vanop de stip op voorsprong tegen KV Kortrijk (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 16u [naar artikel]

21. LIVE. GOAL! Fernandes trapt United al vroeg op voorsprong vanaf de stip (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Stadion Köln (21u) [naar artikel]

22. LIVE. GOAL! Diatta trapt Club op voorsprong (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin [naar artikel]

23. Transfer Mrabti afgerond: aanvaller voor drie jaar naar KV Mechelen (17/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen heeft de transfer van Kerim Mrabti geofficialiseerd. De aanvaller is zo de vijfde zomeraanwinst van de Kakkers. De 26-jarige Zweed tekende maandag een contract voor drie seizoen met optie. Mrabti zat zonder club nadat zijn contract bij de Engelse tweedeklasser Birmingham afliep. [naar artikel]

24. LIVE. Michael Ngadeu brengt AA Gent op voorsprong, Hairemans maakt gelijk: krijgen we nog een winnaar in KV Mechelen-AA Gent? (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

De tweede helft is op gang getrapt met een 0-1-voorsprong voor AA Gent. De Buffalo’s kwamen op voorsprong door een doelpunt van Ngadeu op hoekschop in minuut 36. Een paar minuten later raakte Shved niet voorbij Davy Roef. Vlak voor de pauze kreeg KV Mechelen nog een penalty na een fout van Godeau op Cuypers, maar Mrabti miste. Pakken Vanhaezebrouck en AA Gent straks negen op negen of blijven de drie punten Achter De Kazerne? [naar artikel]

25. LIVE. GOAL! Het gaat snel op Sclessin: Oulare trapt Standard naar dubbele voorsprong (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)