LIVE. GOAL! Shved trapt KV Mechelen op dubbele voorsprong

16/05/2021 - 17:19
"• Vierde speeldag Europe Play-offs • Aftrap: 16u • AFAS Stadion • KV Mechelen staat 1ste, Standard 4de"

1. LIVE. Mechelen heeft dubbele voorsprong beet na goals van Walsh en Shved (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u45 [naar artikel]

2. LIVE. GOAL! Het gaat snel op Sclessin: Oulare trapt Standard naar dubbele voorsprong (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 16u [naar artikel]

3. ONS OORDEEL. Shved matchwinnaar voor Malinwa, ook hoge score voor Walsh (26/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen heeft het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt tegen Waasland-Beveren. Na een dubbele voorsprong bij de rust liet Malinwa de Waaslanders terugkomen tot 2-2. Pas in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd scoorde Shved het beslissende doelpunt: 2-3. Dit zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

4. LIVE. GOAL! Nieuwkomer Mrabti trapt KV Mechelen meteen op voorsprong (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Luminus Arena (18u15) [naar artikel]

5. KV Mechelen vergroot degradatiezorgen Waasland-Beveren (26/01/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft dinsdagavond Waasland-Beveren verslagen. De match leek lange tijd op weg naar een gelijkspel. Mechelen leek af te stevenen op een eenvoudige zege en ging rusten met een dubbele voorsprong na doelpunten van Walsh en Shved. Waasland-Beveren herpakte zich en leek op weg naar een gelijkspel na twee doelpunten van invaller Faucher. Maar dat was buiten matchwinnaar Shved gerekend, die de winnende treffer in de extra tijd tegen de touwen knalde. [naar artikel]

6. Marian Shved verliet KV Mechelen om meteen twee keer te scoren in Champions League tijdens Shakhtar-debuut (07/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Zestien minuten. Langer moest Marian Shved niet wachten om zijn rekening voor Shakhtar Donetsk te openen. En dan nog in de Champions League. Al stak Leipzig-doelman Gulacsi de van KV Mechelen overgekomen aanvaller wel een handje toe. Shved maakte zijn droomdebuut compleet met een tweede goal. [naar artikel]

7. LIVE. GOAL! Man-in-vorm Storm zet KV Mechelen op dubbele voorsprong (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 16u • Sclessin • Beide ploegen hebben 28 punten • 3de speeldag Europe play-offs [naar artikel]

8. LIVE. GOAL! Sowah trapt OHL op voorsprong bij Charleroi (27/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

9. LIVE. GOAL! Bokadi trapt Standard op voorsprong met heerlijke goal (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin • Aftrap: 16u15 • Standard mist Mehdi Carcela door een coronabesmetting • Eupen kon nog maar 1 keer winnen in Luik [naar artikel]

10. LIVE. 1-0! Hairemans trapt KV Mechelen op voorsprong (13/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Zestiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Achter de Kazerne • KV Mechelen versus Waasland-Beveren [naar artikel]

11. LIVE. GOAL! Heris trapt Eupen vlak na de rust op voorsprong (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Kwartfinales Croky Cup [naar artikel]

12. LIVE. Michael Ngadeu brengt AA Gent op voorsprong, Hairemans maakt gelijk: krijgen we nog een winnaar in KV Mechelen-AA Gent? (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

De tweede helft is op gang getrapt met een 0-1-voorsprong voor AA Gent. De Buffalo’s kwamen op voorsprong door een doelpunt van Ngadeu op hoekschop in minuut 36. Een paar minuten later raakte Shved niet voorbij Davy Roef. Vlak voor de pauze kreeg KV Mechelen nog een penalty na een fout van Godeau op Cuypers, maar Mrabti miste. Pakken Vanhaezebrouck en AA Gent straks negen op negen of blijven de drie punten Achter De Kazerne? [naar artikel]

13. LIVE. GOAL! Amallah trapt Standard vanop de stip op voorsprong tegen KV Kortrijk (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

14. LIVE. GOAL! Fernandes trapt United al vroeg op voorsprong vanaf de stip (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Stadion Köln (21u) [naar artikel]

15. LIVE. GOAL! Diatta trapt Club op voorsprong (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin [naar artikel]

16. LIVE STVV-KV MECHELEN. Wedstrijd gespeeld? Ito zet thuisploeg op dubbele voorsprong (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

STVV en KV Mechelen sluiten de speeldag in de Jupiler Pro League af. Wie trekt aan het langste eind? Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

17. LIVE. GOAL! Eriksen zet Inter op dubbele voorsprong (05/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Veltins Arena (21u) [naar artikel]

18. KV Mechelen neemt Shved definitief over van Celtic (23/07/2021 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen heeft de langverwachte handtekening van Marian Shved beet. De 24-jarige flankaanvaller uit Oekraïne wordt definitief overgenomen van het Schotse Celtic. Over de transfersom en de contractduur is er nog niets bekend, maar de deal zal snel officieel worden gemaakt. KV had Shved een voorstel gedaan voor een contract tot 2024 (met optie). Het is alleen nog wachten op het papierwerk vanuit Celtic voor de transfer officieel wordt gemaakt. [naar artikel]

19. KV Mechelen huurt Oekraïense winger Maryan Shved bij Celtic (15/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Een dag na de overwinning op Moeskroen heeft KV Mechelen zijn nieuwste aanwinst voorgesteld. De Oekraïner Maryan Shved (23) wordt gehuurd van Celtic Glasgow. KV heeft ook een aankoopoptie op de flankaanvaller. [naar artikel]

20. Officieel: KV Mechelen verkoopt Marian Shved aan Oekraïense topclub Shakhtar Donetsk (01/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Marian Shved keert terug naar zijn thuisland en gaat aan de slag bij Shakhtar Donetsk. De 25-jarige buitenspeler ondertekende donderdag een contract voor vijf seizoenen bij de Oekraïense topclub. Shved weigerde de voorbije weken voor Mechelen te spelen om een transfer te forceren. [naar artikel]

21. LIVE. GOAL! Diatta brengt Club op dubbele voorsprong met heerlijke knal (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Am Kehrweg (16u) [naar artikel]

22. LIVE. GOAL! Schoofs zet KV Mechelen snel op voorsprong (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Europe Play-offs • Aftrap: 16u • AFAS Stadion • KV Mechelen staat 1ste, Standard 4de [naar artikel]

23. De transformatie van Shved bij KV: van arrogante eenzaat naar stille genieter (30/12/2020 - Gazet van Antwerpen)

Met zijn winning goal tegen Moeskroen (2-1) kroonde Marian Shved (23) zich zondag tot de grote verlosser bij KV Mechelen. Opmerkelijk, want begin deze maand was KV zijn Oekraïense huurling liever kwijt dan rijk. Een publieke bolwassing van zijn coach zorgde voor de kentering. “Hopelijk heeft hij de boodschap nu echt begrepen”, zeggen zijn landgenoten Oleg Iachtchouk en Sergiy Serebrennikov. [naar artikel]