Een vispannetje staat of valt met de saus. Daarom serveren wij onze pangasiusfilet in een badje van room, zure room, mosterd, citroensap en... [naar artikel]
Dit Spaanse vispannetje met kabeljauw en chorizo is het hele jaar door lekker. De zachte smaak van de kabeljauw gaat trouwens perfect samen met patatas bravas, gefrituurde aardappelblokjes in tomatensaus. [naar artikel]
Een lekkere bistrokeuze: vispannetje met stukjes zalm en scampi. Laat het weekend maar beginnen! [naar artikel]
Een lekkere bistrokeuze: vispannetje met stukjes zalm en scampi. Laat het weekend maar beginnen! Wat heb je nodig:20 scampi's, gepeld, darmkanaal [naar artikel]
Een vispannetje, dat is voor mij pure nostalgie, echt de jaren 90. Op de koksschool was het een van de klassiekers die we absoluut moesten kunnen [naar artikel]
300 g kabeljauwfilet, diepgevroren 300 g koolvisfilet, diepgevroren 600 ml groentebouillon 1 ui 250 g champignons 1 preistengel 20 g boter + extra... [naar artikel]
Dertien grote cosmeticamerken bannen plastic microbolletjes. Die zitten soms met miljoenen in reinigingsgel of tandpasta en belanden via de waterafvoer massaal in vis en zeedieren, en dus in ons voedsel. Vraag is hoe betrouwbaar de belofte van de merken is. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.