Akko is het restaurant van hotel Martin’s Rentmeesterij op de site van Alden Biesen. In een eigentijds kader met een historische link brengt chef Sébastien Oger een verfijnde en herkenbare keuken. [naar artikel]
Puur, lokaal en seizoensgebonden: de perfecte omschrijving van de keuken van Restaurant U. Met een eigenzinnige chef en een apart concept is het restaurant een buitenbeentje in Genk en omstreken. [naar artikel]
Wie wil weten hoe sprookjes proeven, rept zich best naar een arbeiderswoning in Waterschei. Die toverden Pino Guarraci en dochter Claudia om tot een gastronomische poppenkamer, mét Pinokkio tegen de muur. Overheerlijk, of word je bij de neus genomen? [naar artikel]
50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]
Pastabar G&G is al anderhalf decennium een begrip in Genk. Door de lockdown kan chef Gianni zijn pasta’s niet in de typische pannetjes serveren, maar in afhaalversie zijn ze net zo smaakvol en vers. [naar artikel]
Hoe eenvoudig kan de naam van een restaurant zijn? Je neemt gewoon het adres, klaar. Stad 10 dus, een maand geleden geopend in het centrum van Hamont. Chef Bert Brouwers brengt er een erg verfijnde keuken met een Franse basis en invloeden uit de hele wereld. [naar artikel]
Zoek je een ongecompliceerde retrokeuken in een nostalgisch, Anton Pieck-decor? Dan is De Windmolen in hartje Hasselt zeker een bezoekje waard. De kersverse eigenaars van de hoeve zijn alvast geen onbekenden. [naar artikel]
Na het vertrek van Innesto heeft domein De Barrier in Houthalen-Helchteren weer een gastronomisch restaurant: Imprévu. Mitchell Merola staat er achter het fornuis, zijn echtgenote Daniela Sparanero is de gastvrouw. In een gerestyled interieur brengen zij een verfijnde en creatieve keuken. [naar artikel]
De kogel is door de kerk, na lang wikken en wegen heeft VTM besloten toch een ‘restaurant-fase’ op te nemen in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Door... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.