Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

GEPROEFD: de gedurfde keuken van restaurant Akko in Alden Biesen

02/10/2020 - 06:06
"Akko is het restaurant van hotel Martin’s Rentmeesterij op de site van Alden Biesen. In een eigentijds kader met een historische link brengt chef Sébastien Oger een verfijnde en herkenbare keuken. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. GEPROEFD: de gedurfde keuken van restaurant Akko in Alden Biesen (02/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Akko is het restaurant van hotel Martin’s Rentmeesterij op de site van Alden Biesen. In een eigentijds kader met een historische link brengt chef Sébastien Oger een verfijnde en herkenbare keuken. [naar artikel]


2. Geproefd: de open en pure keuken van Restaurant U in Genk (20/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Puur, lokaal en seizoensgebonden: de perfecte omschrijving van de keuken van Restaurant U. Met een eigenzinnige chef en een apart concept is het restaurant een buitenbeentje in Genk en omstreken. [naar artikel]


3. Geproefd: is het lekker in living van Pino en Claudia uit ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’? (10/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie wil weten hoe sprookjes proeven, rept zich best naar een arbeiderswoning in Waterschei. Die toverden Pino Guarraci en dochter Claudia om tot een gastronomische poppenkamer, mét Pinokkio tegen de muur. Overheerlijk, of word je bij de neus genomen? [naar artikel]


4. Wint de Turkse of de vegetarische keuken? Wij wikken en wegen de finalisten van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]


5. Geproefd: de pasta’s van G&G in Genk, “geïnspireerd door keuken van nonna’s” (04/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Pastabar G&G is al anderhalf decennium een begrip in Genk. Door de lockdown kan chef Gianni zijn pasta’s niet in de typische pannetjes serveren, maar in afhaalversie zijn ze net zo smaakvol en vers. [naar artikel]


6. GEPROEFD. Stad 10, waar de keuken veel minder vanzelfsprekend is dan de naam (26/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Hoe eenvoudig kan de naam van een restaurant zijn? Je neemt gewoon het adres, klaar. Stad 10 dus, een maand geleden geopend in het centrum van Hamont. Chef Bert Brouwers brengt er een erg verfijnde keuken met een Franse basis en invloeden uit de hele wereld. [naar artikel]


7. GEPROEFD. In hoeve van zoon Kriekels eet je oma’s keuken in een sprookjesachtig interieur (03/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Zoek je een ongecompliceerde retrokeuken in een nostalgisch, Anton Pieck-decor? Dan is De Windmolen in hartje Hasselt zeker een bezoekje waard. De kersverse eigenaars van de hoeve zijn alvast geen onbekenden. [naar artikel]


8. GEPROEFD. Finalist van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ brengt een verfijnde keuken in hartje Limburg (04/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Na het vertrek van Innesto heeft domein De Barrier in Houthalen-Helchteren weer een gastronomisch restaurant: Imprévu. Mitchell Merola staat er achter het fornuis, zijn echtgenote Daniela Sparanero is de gastvrouw. In een gerestyled interieur brengen zij een verfijnde en creatieve keuken. [naar artikel]


9. Er komt dan toch een ‘restaurant’-fase in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ (19/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

De kogel is door de kerk, na lang wikken en wegen heeft VTM besloten toch een ‘restaurant-fase’ op te nemen in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Door... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!