Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Is er een cola die lekkerder smaakt dan de échte Coca-Cola? Wij testten er 11 uit de supermarkt

09/10/2020 - 11:31
"De Belg is een cola-liefhebber pur sang. Zo kiezen maar liefst 6 op de 10 resoluut voor het zwarte goud, als ze frisdrank drinken. Maar welke cola..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Is er een cola die lekkerder smaakt dan de échte Coca-Cola? Wij testten er 11 uit de supermarkt (09/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Belg is een cola-liefhebber pur sang. Zo kiezen maar liefst 6 op de 10 resoluut voor het zwarte goud, als ze frisdrank drinken. Maar welke cola... [naar artikel]


2. ‘Gezonde cola’ met slechts twee ingrediënten is een hype op TikTok. Maar smaakt het echt naar de frisdrank? Wij testten het uit (15/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Videoplatform TikTok zorgt wel vaker voor een nieuwe trend en dat is met de ‘gezonde cola’ niet anders. Amanda Jones plaatste een video van haar versie van een ‘gezonde cola’ en in geen tijd ging de video viraal. Wij testten het drankje uit en gingen daarvoor aan de slag met … balsamicoazijn. [naar artikel]


3. Alles smaakt lekkerder...op een stokje: 3 x lekkers op een spiesje (17/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

We worden dan toch nog getrakteerd op een beetje zomerse avonden waarop we de BBQ kunnen aansteken. Wij serveren dus: drie verrassende gerechtjes [naar artikel]


4. In dit soort kommetje smaakt je ontbijt nog lekkerder (03/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Moet je nog aan het ontbijt beginnen vanochtend? Als dat doorgaans bestaat uit yoghurt, havermout of iets anders dat je eet uit een kommetje, [naar artikel]


5. Zelfs met dezelfde ingrediënten smaakt het anders: waarom de smos uit de broodjeszaak beter smaakt dan thuis (28/08/2022 - Het Nieuwsblad)

Onlangs ging ik met ons ma een smoske eten in een broodjeszaak. En toen we aan het eten waren zeiden we bijna synchroon: “Zo ne goeie kan je toch thuis niet maken.” Maar hoe komt dat, want puur op zich moet dat toch kunnen? Zijn het bepaalde verhoudingen? Of zit het gewoon allemaal tussen onze oren? [naar artikel]


6. Lekkerder dan Cécémel? Chocolatier Dominique Persoone proeft chocomelk uit de supermarkt: “Veel suiker en weinig cacao” (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Negen genummerde glazen chocomelk op basis van halfvolle melk en een nieuwsgierige topchocolatier die benieuwd is naar eventuele smaakverschillen. Dat is het opzet van onze test met Dominique Persoone. Dé hamvraag: is er een die beter smaakt dan Cécémel? “Chocolademelk is dit eigenlijk niet. Een Spanjaard of een Mexicaan lacht zich dood als hij dit proeft.” Toch zit er een bij die de smaak van Cécémel weet te evenaren én de topchocolatier geeft als uitsmijter ook nog een eigen recept voor een lekkere luxe-chocomelk. [naar artikel]


7. Getest: welke hagelslag uit de supermarkt smaakt het best? (26/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Meester-chocolatier David Maenhout van Chocolatier M in Knokke lust wel een portie hagelslag. “Het liefst op een witte boterham met een flinke laag gezouten boter en daarop lekker dik hagelslag gestrooid. Door de zoute boter gaan de korreltjes smelten en krijg je een heerlijke smaakvermenging. Een echte guilty pleasure. Maar het moet wel hagelslag zijn van pure chocolade. Geen snoep. Daar pas ik voor.”Tine Bral, foto’s Wim Daneels [naar artikel]


8. Sterrenchef Marcelo Ballardin proeft kant-en-klare hamburgers uit de supermarkt: “Is dit rundvlees? Het ziet geelgroen en smaakt naar niks” (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Elke week onderwerpen we dagdagelijkse producten aan een test. Deze week: Marcelo Ballardin, de sterrenchef van Oak in Gent en ook te zien in ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’ op VTM, proefde voor ons kant-en-klare rundsburgers (mét sesambroodje en saus) uit de supermarkt. “Een hamburger is een topproduct als hij vers en zelfbereid is. Je moet vlees proeven.” En daar wringt volgens hem vaak het schoentje. [naar artikel]


9. "Dit ziet er niet uit, maar het smaakt onverwacht goed": sterrenchef Luc Bellings proeft (en pimpt) kant-en-klare feestbereidingen uit de supermarkt (18/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Met Kerstmis wil je niet urenlang in de keuken staan om een feestdiner op tafel te toveren, maar volop kunnen genieten van het samenzijn met wat lekkers erbij. Sterrenchef Luc Bellings checkt hoe smaakvol de kant-en-klare bereidingen uit de diepvries of versafdeling van de supermarkt zijn, en geeft advies om er een eigen toets aan te geven. “Met verse kruiden en garnituren die de aanwezige smaken versterken, geef je ovenhapjes meer pit.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!