Elke week onderwerpen we dagdagelijkse producten aan een test. Deze week op het menu? Cola! De Belg is een cola-liefhebber pur sang. Zo kiezen maar... [naar artikel]
Onze eigen koffiemachine heeft die van de werkvloer tijdelijk vervangen, en dan willen we onszelf liefst wel wat verwennen tijdens de voor- en namiddagpauzes. De koffiebonen die je kiest voor je zelfgemalen kopje koffie, hebben sowieso een grote invloed op de smaak. Peter Hernou, koffie-expert en wereldkampioen ‘latte art’, neemt 14 soorten uit de supermarkt onder de loep. “Bij het openen van de verpakking ruik en zie je meteen hoe vers ze zijn.” [naar artikel]
Clouseau is dit jaar genomineerd voor twee Radio 2 Zomerhits. De uitreiking daarvan gaat door op 21 augustus in Blankenberge. Een probleem voor Kris Wauters die op dat moment voor de Olympische Spelen in Rio zit. Voor de gelegenheid gaat Clouseau dan ook op zoek naar een waardige vervanger. [naar artikel]
De 26-jarige Michael Asnot uit Schoten zal Kris Wauters vervangen tijdens "Radio 2 Zomerhit" volgende zondag in Blankenberge. Dat maakte de openbare omroep VRT donderdag bekend. [naar artikel]
Restaurant Rosch in Hasselt wordt ‘Ross’. Chefkok Glenn Ross gaat verder zonder gastvrouw Nicole Schellekens, maar vond geen waardige vervanger in de zaal: “Ik treed uit mijn comfortzone en ga helpen met opdienen.” [naar artikel]
Welkom in de Champions League, Antwerp. Het zag er net als tegen Shakhtar goed uit bij de rust, maar ook Porto kwam nog helemaal terug, van 1-0 naar 1-4. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van de Great Old. [naar artikel]
Geen buikgevoel is zo bedrieglijk als honger. Want het komt in alle vormen en maten: van alcoholhonger tot harthonger. Het is dus goed om te weten wat er precies knaagt in je maag, als je om tien uur ’s ochtends naar de chocolade wil grijpen omdat je buik bromt. Diëtiste Sanne Mouha legt uit hoe je acht verschillende hongers van elkaar onderscheidt en hoe je elke soort honger het beste aanpakt. “Als je elke keer met een zak chips naar je favoriete tv-serie kijkt, zal de begingeneriek op den duur je hersenhonger triggeren.” [naar artikel]
Vandaag werd de nieuwe uitgave van Gault&Millau met de beste Belgische restaurants voorgesteld. De anonieme inspecteurs van de gids hebben dit [naar artikel]
Sinds maandagavond kan je op culinaire zender njam! kijken naar het programma 'It’s APEROTIME somewhere in the world', waarin bartender Hannah van Ongevalle wereldklassiekers én haar eigen cocktails mixt. Vandaag leert ze ons hoe je kerstkater kan vermijden en hoe je lekkere cocktail zonder alcohol maakt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.