In Sint-Kruis bij Brugge is tweesterrenrestaurant De Jonkman deze middag weer open gegaan. De zaak was vijf weken dicht na een brand begin [naar artikel]
De Brugse brandweer is deze ochtend moeten uitrukken voor een brand in tweesterrenrestaurant De Jonkman op de Maalsesteenweg in Sint-Kruis. Het [naar artikel]
Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Vincent Pharazijn, hoofdsommelier van tweesterrenzaak De Jonkman in Brugge, nipte voor ons tien keer van een kopje lungo-koffie. Negen keer van een huismerk, één keer van een echte Nespresso. De vraag? Zijn die capsules van het A-merk het extra geld waard? “Onze topper kost de helft”, zegt hij. “Mijn advies? Haal twee doosjes in huis.” [naar artikel]
Jaak Broekx (107) uit Bree is de oudste man van het land. Hij erft de titel van Jozef Smeets uit Retie. Die was vier maanden ouder, maar overleed afgelopen donderdag. Jaaks geheim: “Hard werken en niet trouwen.” [naar artikel]
Jaak Broekx (107) uit Bree is de oudste man van het land. Hij erft de titel van Jozef Smeets uit Retie. Die was vier maanden ouder, maar overleed afgelopen donderdag. Jaaks geheim: “Hard werken en niet trouwen.” [naar artikel]
Dries Corneillie, de sommelier van tweesterrenrestaurant De Jonkman in Brugge, is uitgeroepen tot de Beste Sommelier van België 2021. Dat heeft de Belgische Sommeliersgilde bekendgemaakt. Corneillie startte zijn carrière in driesterrenrestaurant Hertog Jan van chef-kok Gert De Mangeleer. [naar artikel]
"Welke acteur of sportman kan jarenlang 's middags én 's avonds een topprestatie blijven leveren", reageert Bellings. Hij overweegt een nieuw, kleiner restaurant. [naar artikel]
Een Griek stond vrijdag voor de rechtbank in Gent voor de oplichting van een goedgelovige bejaarde dame uit Knokke. Die liet zich voor 319.000 euro oplichten via internet. Ze werd een tweede keer opgelicht door de Griekse telefonist van de bank. Hij werkt opgepakt in een tweesterrenzaak in Gent tijdens een diner met zijn slachtoffer. [naar artikel]
De verplichte sluiting van de horeca komt hard aan bij Angelo Rosseel van tweesterrenrestaurant La Durée in het West-Vlaamse Izegem. Zo hard dat hij overweegt de zaak voor de rechtbank aan te vechten. “Ik kook van woede. Deze maatregel is er echt over”, foetert hij. “Ik ga er alles aan doen om zoveel mogelijk collega’s te mobiliseren.” HorecaVlaanderen onderzoekt ondertussen wat op juridisch vlak mogelijk is. [naar artikel]
Het bedrijf H. Essers neemt zijn intrek in de nieuwe hoofdzetel in Genk. Als grootste werkgever in de provincie blijft het bedrijf trouw aan zijn roots. Opvallend aan het nieuwe gebouw is dat het 2- sterrenrestaurant Slagmolen uit Oudsbergen op de bovenste verdieping tijdelijk een pop-up restaurant zal uitbaten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.