Het bedrijf H. Essers neemt zijn intrek in de nieuwe hoofdzetel in Genk. Als grootste werkgever in de provincie blijft het bedrijf trouw aan zijn roots. Opvallend aan het nieuwe gebouw is dat het 2- sterrenrestaurant Slagmolen uit Oudsbergen op de bovenste verdieping tijdelijk een pop-up restaurant zal uitbaten. [naar artikel]
De Brugse brandweer is deze ochtend moeten uitrukken voor een brand in tweesterrenrestaurant De Jonkman op de Maalsesteenweg in Sint-Kruis. Het [naar artikel]
In Sint-Kruis bij Brugge is tweesterrenrestaurant De Jonkman deze middag weer open gegaan. De zaak was vijf weken dicht na een brand begin [naar artikel]
"Welke acteur of sportman kan jarenlang 's middags én 's avonds een topprestatie blijven leveren", reageert Bellings. Hij overweegt een nieuw, kleiner restaurant. [naar artikel]
Een Griek stond vrijdag voor de rechtbank in Gent voor de oplichting van een goedgelovige bejaarde dame uit Knokke. Die liet zich voor 319.000 euro oplichten via internet. Ze werd een tweede keer opgelicht door de Griekse telefonist van de bank. Hij werkt opgepakt in een tweesterrenzaak in Gent tijdens een diner met zijn slachtoffer. [naar artikel]
De verplichte sluiting van de horeca komt hard aan bij Angelo Rosseel van tweesterrenrestaurant La Durée in het West-Vlaamse Izegem. Zo hard dat hij overweegt de zaak voor de rechtbank aan te vechten. “Ik kook van woede. Deze maatregel is er echt over”, foetert hij. “Ik ga er alles aan doen om zoveel mogelijk collega’s te mobiliseren.” HorecaVlaanderen onderzoekt ondertussen wat op juridisch vlak mogelijk is. [naar artikel]
17:55 Het tweesterrenrestaurant Pastorale in Reet gaat na dertig jaar dicht. Voormalig chef van het jaar Bart De Pooter staat eind dit jaar voor de laatste keer achter het fornuis in Pastorale. Hij begint e... [naar artikel]
Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Vincent Pharazijn, hoofdsommelier van tweesterrenzaak De Jonkman in Brugge, nipte voor ons tien keer van een kopje lungo-koffie. Negen keer van een huismerk, één keer van een echte Nespresso. De vraag? Zijn die capsules van het A-merk het extra geld waard? “Onze topper kost de helft”, zegt hij. “Mijn advies? Haal twee doosjes in huis.” [naar artikel]
Het jaar is nog maar net begonnen, maar een van dé culinaire transfers van het jaar is nu al een feit. Topsommelier Tom Ieven (32) uit Grobbendonk ruilt het iconische Hof van Cleve in voor tweesterrenrestaurant Colette – De Vijvers in Averbode. Samen met de Westelse chef Thijs Vervloet (33) gaat hij voortaan een ambitieuze Kempense tandem vormen. “Nu is het aan de jeugd”, klinkt het. [naar artikel]
De Slagmolen in Genk wordt een onthaalgebouw voor wie natuurgebied De Maten wil bezoeken. De Vlaamse Overheid gaat de molen kopen en daarnaast De Maten promoten in Vlaanderen en in het buitenland. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.