Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

31.000 ongemaskerde rugbyfans volgen duel tussen Nieuw-Zeeland en Australië na onderbreking van 7 maanden

11/10/2020 - 09:51
"Na een periode van zeven maanden zonder rugby is in Nieuw-Zeeland opnieuw een interland afgewerkt. De All Blacks ontvingen er de buren uit..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 31.000 ongemaskerde rugbyfans volgen duel tussen Nieuw-Zeeland en Australië na onderbreking van 7 maanden (11/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Na een periode van zeven maanden zonder rugby is in Nieuw-Zeeland opnieuw een interland afgewerkt. De All Blacks ontvingen er de buren uit... [naar artikel]


2. Tienduizenden (ongemaskerde) rugbyfans volgen duel tussen Nieuw-Zeeland en Australië (11/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Na een onderbreking van zeven maanden is zondag in Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, opnieuw een interland in het rugby afgewerkt. De All Blacks (het Nieuw-Zeelandse team) ontvingen er de buren uit Australië. [naar artikel]


3. Oeps... Britse rugbyfans supporteren per ongeluk de 'Loins' in plaats van de 'Lions' (10/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Nieuw-Zeeland en Groot-Brittannië en Ierland zijn de laatste weken in de ban van rugby. De Britse en Ierse Lions kwamen in juni namelijk naar [naar artikel]


4. Oeps... Britse rugbyfans supporteren per ongeluk voor de 'Loins' in plaats van de 'Lions' (10/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië en Ierland zijn de laatste weken in de ban van rugby. De Britse en Ierse Lions kwamen in juni namelijk naar [naar artikel]


5. CORONA LIVE. Nieuw-Zeelandse rugbyfans mogen zaterdag opnieuw massaal wedstrijden volgen in stadions (08/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


6. CORONA LIVE. Nieuw-Zeelandse rugbyfans mogen zaterdag opnieuw stadion in - 24 Uren van Portimão trappen autosport in Europa weer op gang (08/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


7. LIVE TUNESIË-AUSTRALIË. Dankzij een goal van Duke leidt Australië bij rust, kan Tunesië reageren na de pauze? (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groep D • Al Janoub Stadium • Scheidsrechter: Daniel Siebert (Duitsland) • Tunesië speelde gelijk tegen Denemarken, Australië verloor van Frankrijk [naar artikel]


8. LIVE AUSTRALIË-DENEMARKEN. Denen moeten winnen van Australië om door te stoten naar achtste finales, Skov Olsen in de basis (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groep D • Aftrap: 16u • Al Janoub Stadium • Volg Tunesië-Frankrijk hier LIVE [naar artikel]


9. LIVE AUSTRALIË-DENEMARKEN. Leckie draait Maehle helemaal dol en zorgt voor delirium! Australië virtueel naar achtste finales (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groep D • Aftrap: 16u • Al Janoub Stadium • Volg Tunesië-Frankrijk hier LIVE [naar artikel]


10. Treinverkeer hervat tussen Hasselt en Landen na onderbreking door boom op bovenleiding (27/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het treinverkeer tussen Hasselt en Landen is vandaag rond 12.15 uur hervat. Het treinverkeer was er sinds 10.45 uur onderbroken door een boom die [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!