Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Tienduizenden (ongemaskerde) rugbyfans volgen duel tussen Nieuw-Zeeland en Australië

11/10/2020 - 15:05
"Na een onderbreking van zeven maanden is zondag in Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, opnieuw een interland in het rugby afgewerkt. De All Blacks (het Nieuw-Zeelandse team) ontvingen er de buren uit Australië. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Tienduizenden (ongemaskerde) rugbyfans volgen duel tussen Nieuw-Zeeland en Australië (11/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Na een onderbreking van zeven maanden is zondag in Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, opnieuw een interland in het rugby afgewerkt. De All Blacks (het Nieuw-Zeelandse team) ontvingen er de buren uit Australië. [naar artikel]


2. 31.000 ongemaskerde rugbyfans volgen duel tussen Nieuw-Zeeland en Australië na onderbreking van 7 maanden (11/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Na een periode van zeven maanden zonder rugby is in Nieuw-Zeeland opnieuw een interland afgewerkt. De All Blacks ontvingen er de buren uit... [naar artikel]


3. Oeps... Britse rugbyfans supporteren per ongeluk de 'Loins' in plaats van de 'Lions' (10/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Nieuw-Zeeland en Groot-Brittannië en Ierland zijn de laatste weken in de ban van rugby. De Britse en Ierse Lions kwamen in juni namelijk naar [naar artikel]


4. Oeps... Britse rugbyfans supporteren per ongeluk voor de 'Loins' in plaats van de 'Lions' (10/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië en Ierland zijn de laatste weken in de ban van rugby. De Britse en Ierse Lions kwamen in juni namelijk naar [naar artikel]


5. CORONA LIVE. Nieuw-Zeelandse rugbyfans mogen zaterdag opnieuw massaal wedstrijden volgen in stadions (08/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


6. CORONA LIVE. Nieuw-Zeelandse rugbyfans mogen zaterdag opnieuw stadion in - 24 Uren van Portimão trappen autosport in Europa weer op gang (08/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


7. LIVE TUNESIË-AUSTRALIË. Dankzij een goal van Duke leidt Australië bij rust, kan Tunesië reageren na de pauze? (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groep D • Al Janoub Stadium • Scheidsrechter: Daniel Siebert (Duitsland) • Tunesië speelde gelijk tegen Denemarken, Australië verloor van Frankrijk [naar artikel]


8. LIVE AUSTRALIË-DENEMARKEN. Denen moeten winnen van Australië om door te stoten naar achtste finales, Skov Olsen in de basis (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groep D • Aftrap: 16u • Al Janoub Stadium • Volg Tunesië-Frankrijk hier LIVE [naar artikel]


9. LIVE AUSTRALIË-DENEMARKEN. Leckie draait Maehle helemaal dol en zorgt voor delirium! Australië virtueel naar achtste finales (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groep D • Aftrap: 16u • Al Janoub Stadium • Volg Tunesië-Frankrijk hier LIVE [naar artikel]


10. Enorme overstromingen na ‘regenbom’ in Australië: 8 doden en tienduizenden mensen geëvacueerd (28/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tienduizenden Australiërs die aan de oostkust wonen, hebben maandag de boodschap gekregen dat ze huizen moeten verlaten door de aanhoudende regen die enorme overstromingen heeft veroorzaakt. Acht mensen kwamen al om het leven door het noodweer. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!