Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Slager Dierendonck zoekt 15 nieuwe werknemers: “We leiden ze zelf op, ze moeten vooral een passie voor vlees hebben” 

12/10/2020 - 10:15
"De bekendste slager van Vlaanderen Hendrik Dierendonck uit Koksijde zoekt nieuw personeel. Dat is vooral omdat hij een winkel in Antwerpen opent. Het bedrijf wil jongeren aanspreken met een ludieke fotocampagne."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Slager Dierendonck zoekt 15 nieuwe werknemers: “We leiden ze zelf op, ze moeten vooral een passie voor vlees hebben”  (12/10/2020 - VRT NWS)

De bekendste slager van Vlaanderen Hendrik Dierendonck uit Koksijde zoekt nieuw personeel. Dat is vooral omdat hij een winkel in Antwerpen opent. Het bedrijf wil jongeren aanspreken met een ludieke fotocampagne. [naar artikel]


2. Drie recepten uit Carcasse, het nieuwe kookboek van slager Hendrik Dierendonck (25/05/2018 - De Morgen)

Wie straks volk over de vloer krijgt: haal de zomer in huis en ga voor heerlijk mals, verrukkelijk geurend Menapisch speenvarken. Niks moeilijk aan, en succes verzekerd. Gevorderden in de keuken kunnen zich wagen aan kroketjes van varkenswang. Combineer met frisse maar krokant gegrilde slaharten. [naar artikel]


3. Slager Hendrik Dierendonck: “Die Calm-app werkt vooral op mijn zenuwen” (20/01/2019 - De Morgen)

Is een smartphone een spiegel? Strookt het onlineleven nog met de werkelijkheid? Matthias M.R. Declercq gaat wekelijks face to face, over swipen, liken en liegen. Vandaag: Hendrik Dierendonck (44), slager.      [naar artikel]


4. Slager Hendrik Dierendonck, februari (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Bekende slager Dierendonck breidt uit naar Brussel (14/04/2019 - De Morgen)

Hendrik Dierendonck opent in het najaar een nieuwe vestiging van zijn befaamde slagerij. Hij kiest voor de Brusselse Dansaertwijk, waar hippe Vlamingen thuis zijn. [naar artikel]


6. De vakman zijn vlees Slager, dat ben ik 'Bij de verbouwingen zei de architect: 'We zullen de traiteur vooraan plaatsen.' 'Neen', zei ik. 'Vlees. De mensen moeten vlees zien. Ik ben een slager.' Hendrik en Evelyne Dierendo (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Peltse slager sluit winkel en gaat op hospitaalschip werken: “In Afrika zal ik het keukenteam leiden ” (20/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Peter Lammers (64) en Nelly Kwanten (66) stoppen na 36 jaar met hun slagerij en traiteurszaak in Neerpelt. Maar een rustig pensioen zit er nog niet meteen in. Als vrijwillige kok gaat Peter in juni aan boord van een ziekenhuisschip dat drie maanden zal aanmeren in Afrika. [naar artikel]


8. Dierendonck: ‘Wat ik wil bereiken, is nog nooit gebeurd' (13/08/2016 - De Tijd)

06:00 ’s Lands bekendste slager Hendrik Dierendonck is een man met een plan. De beenhouwerij die hij dit najaar in Brussel opent, is een zorgvuldig uitgekiende opstap naar meer. ‘Als je ambitie hebt, moet j... [naar artikel]


9. Topslager Hendrik Dierendonck wil fors uitbreiden (08/06/2018 - De Tijd)

01:03 Hendrik Dierendonck, ’s lands bekendste kwaliteitsslager, wil zijn vleesimperium stevig uitbreiden. Hij mikt in België op acht à tien winkels - meer dan het dubbele van vandaag - en broedt op een twee... [naar artikel]


10. Zo barbecue je als topslager Hendrik Dierendonck (10/08/2018 - Het Belang van Limburg)

Chef Sofie Dumont heeft maar twee dingen nodig voor een perfecte zomer: een vakantie op Ibiza en een barbecue. Die deelt ze graag met haar gasten in de reeks 'Happy Moments in Ibiza'. In de nieuwe aflevering verwelkomt ze topslager Hendrik Dierendonck. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!