"• Tiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion • KV Kortrijk en Anderlecht hebben allebei veertien punten"

1. Anderlecht en AA Gent delen de buit na match met twee gezichten, paarswit loopt opnieuw puntje uit op Club (09/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

De titelstrijd ligt nog open. Dat kunnen we concluderen na een teleurstellende topper tussen Anderlecht en AA Gent. Na een bijzonder povere [naar artikel]

2. Onze Anderlecht-watcher stelt vast dat paarswit titelkandidaat is: “Zelfs een spelletje curling maakt de ploeg efficiënter” (26/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht zocht een referentiematch. Et voilà. RSCA acteerde sterk op Club Brugge en won verdiend met 1-2. Zo profileer je jezelf als titelkandidaat. Dit is weliswaar niet meer het oldschool wervelende, immer dominante paars-wit, maar wel een hecht blok met klasseflitsen. Brian Riemer smeedde een team en dan kan zelfs een spelletje curling helpen... [naar artikel]

3. Opnieuw pech voor paarswit: Vincent Kompany vlak na de rust geblesseerd naar de kant (05/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Vincent Kompany moest donderdagavond vlak na de rust naar de kant. De aanvoerder van Anderlecht verscheen met een ingepakte elleboog, maar kon toch niet verder. Aan de zijlijn werd ook snel een verband aan het rechterbovenbeen aangebracht.. [naar artikel]

4. LIVE. Anderlecht begint met 0-2-bonus aan tweede helft, houdt paars-wit deze keer voorsprong vast? (23/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Tiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion • KV Kortrijk en Anderlecht hebben allebei veertien punten [naar artikel]

5. Multilive: Son brengt de Spurs op voorsprong - Batshuayi begint op de bank voor Dortmund - Russ geeft met owngoal de voorsprong aan Dortmund (11/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Er komen weer wat Belgen in actie vandaag in het buitenland. Volg hier alle wedstrijden. Tottenham speelt in Bournemouth om een plaats in de top... [naar artikel]

6. LIVE EUPEN-ANDERLECHT. Vazquez (via voet van Paeshuyse) op assist van Hazard: Anderlecht halfweg tweede helft weer op voorsprong (30/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht speelt op dit moment tegen Eupen. Kan paars-wit de zege pakken Am Kehrweg? Volg de match op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

7. LIVE. Tweede penalty, tweede goal: Anderlecht klimt opnieuw op voorsprong, Gómez ramt elfmeter hoog in doel! (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 11de speeldag • Aftrap: 13u30 • Stayen • Anderlecht is vijf matchen ongeslagen, maar kon ook al drie wedstrijden niet meer winnen [naar artikel]

8. LIVE. GOAL! Anderlecht begint het best, maar Club komt op voorsprong dankzij flits van duo Lang-De Ketelaere! (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Jan Breydel • Kan Anderlecht iets rapen op het veld van Club Brugge? [naar artikel]

9. LIVE: Zulte Waregem begint aan tweede helft met voorsprong en man meer (0-1) (10/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Lardot Stadion: Lardot Kan Zulte Waregem knappe Europese prestatie bevestigen? Behoudt STVV plek bij eerste zes? [naar artikel]

10. LIVE PRIMERA DIVISION: Atletico begint aan tweede helft met kleine voorsprong, komt Carrasco nog in actie? (13/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Van veel spanning is er in de Primera Division geen sprake. Terwijl Real Madrid de ene steek na de andere laat vallen, leidt FC Barcelona... [naar artikel]