Gazet van Antwerpen

Boeman Mertens verbrodt het feestje van Westerlo na late gelijkmaker

23/10/2020 - 22:14
"In zijn tweede wedstrijd na de Covid-19-perikelen bleef Westerlo opnieuw op een gelijkspel steken. In de tweede helft zette het een scheve situatie recht onder impuls van Christian Brüls die twee perfecte assists afleverde. Met zijn tweede doelpunt van de avond bezorgde Lennart Mertens de bezoekers toch nog een koude douche. Maandag kan Westerlo revanche nemen in een inhaalwedstrijd tegen datzelfde Deinze. "

1. Waasland-Beveren houdt 1B met late gelijkmaker in Westerlo toch nog (een beetje) spannend (07/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

De spanning in 1B is nog niet helemaal weg. Westerlo leek in de topper tegen Waasland-Beveren op weg naar een zuinige zege en een kloof van tien punten, maar slikte in de slotfase nog een zure gelijkmaker. [naar artikel]

2. Doelman Sinan Bolat en KVC Westerlo slikken tegen Union opnieuw een late tegentreffer (1-1): “We hadden een paar plaatsen hoger kunnen staan” (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Voor de tweede keer op rij heeft KVC Westerlo op het einde van de match nog belangrijke punten uit handen gegeven. Nadat STVV vorige week in het Kuipje de late gelijkmaker van De Cuyper meteen weer uitwiste, was het nu Union dat diep in blessuretijd nog de 1-1 scoorde. [naar artikel]

3. Lommel redt in slotfase nog punt op het veld van Westerlo (02/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Westerlo is er zaterdag op de dertiende speeldag in de Proximus League niet in geslaagd de drie punten thuis te houden. Tegen Lommel werd het dankzij een late gelijkmaker van bezoeker Abdoulie Sanyang 1-1. [naar artikel]

4. Gandelman boort Westerlo een driepunter door de neus met late gelijkmaker (27/01/2024 - Sporza)

AA Gent en Westerlo hebben de punten gedeeld en daar zullen vooral de Buffalo's tevreden mee zijn. Diep in de extra tijd kon Gandelman een nederlaag vermijden voor zijn ploeg, die kampte met een nijpend tekort aan creativiteit. [naar artikel]

5. Moeskroen weet Standard te overtreffen (04/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Royal Excel Moeskroen is nog niet dood. Het pakte thuis tegen Standard een broodnodige zege en zag Westerlo een late gelijkmaker slikken. Daardoor kunnen de Henegouwers zich nog altijd redden, al moet het dan volgende week zelf winnen en hopen op puntenverlies van Westerlo. [naar artikel]

6. Teleurstelling overheerst bij Kanaries na late gelijkmaker in Westerlo: “Concentratieverlies in de slotfase moet er echt uit” (13/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV leek op weg naar drie gouden punten in Westerlo, maar in een dolle slotfase gooiden de Kanaries nog twee punten te grabbel. Relaas van een doelpuntrijke avond in het Kuipje. [naar artikel]

7. Charleroi verspeelt twee punten in ‘Mazzu-time’, invaller D'Haese is boeman voor Carolo’s (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Geen hoogstaande match, wél veel goals in KV Oostende - Charleroi. De Carolo’s gaven een gouden driepunter uit handen na de late gelijkmaker van... [naar artikel]

8. VIDEO. Charleroi verspeelt twee punten in ‘Mazzu-time’, invaller D'Haese is boeman voor Carolo’s (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

9. BEKIJK: De late gelijkmaker van Tissoudali, de 3 van Anderlecht in Westerlo en andere goals (in de sneeuw) (04/12/2023 - Sporza)

Kijk hier naar de goalsq op de 16e speeldag van de Jupiler Pro League. Anderlecht was het productiefst met 3 goals in Westerlo. Tissoudali (KAA Gent) en doelman Vandenberghe (KV Kortrijk) maakten gelijkmakers in de toegevoegde tijd. En zondag vielen er doelpunten in de sneeuw. [naar artikel]

10. Union vermijdt in extremis thuisnederlaag tegen Westerlo na late gelijkmaker van Nilsson (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Union heeft in extremis een nederlaag afgewend tegen Westerlo. Nilsson scoorde in het ultieme slot nadat Foster de bezoekers in de eerste helft op voorsprong had getrapt. Union wipt dankzij het gelijkspel wel over Club Brugge naar de derde plaats. [naar artikel]

11. Dol slot in Charleroi: thuisploeg veegt discutabele gelijkmaker van Westerlo uit in 96e (!) minuut (25/11/2023 - Sporza)

Het venijn zat duidelijk in de staart. Westerlo vierde in de blessuretijd zijn (discutabele) gelijkmaker, maar Charleroi wipte alsnog over zijn tegenstander. Sylla zorgde voor euforie bij de thuisploeg in de 96e (!) minuut. Charleroi schudt zo de degradatiezorgen even van zich af, Westerlo incasseert een nieuwe tik onderaan het klassement. [naar artikel]

12. Union verspeelt twee dure punten tegen Westerlo na late en discutabele penaltygoal van Madsen (10/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Union heeft de bekernederlaag tegen Club Brugge niet kunnen doorspoelen met een overwinning tegen Westerlo. Loïc Lapoussin boog een vroege achterstand met twee goals nochtans om naar een 2-1 voorsprong, maar in het absolute slot scoorde Madsen vanop de stip alsnog de gelijkmaker (2-2). [naar artikel]

13. Westerlo doet nog twee late transfers: 17-jarige Pool komt naar ’t Kuipje, Mebude wordt verhuurd (02/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Westerlo heeft zich op de slotdag van de wintermercato nog versterkt met Karol Borys, een 17-jarige Poolse middenvelder van Slask Wroclaw. Er was ook nog een late vertrekker bij de Kemphanen. [naar artikel]

14. Van dansje dat kleedkamer in een deuk legt tot de speech van Clement: unieke beelden van Brugs feestje in Istanbul (27/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

De ontlading was enorm bij Club Brugge na de late gelijkmaker van Krépin Diatta tegen Galatasaray. Dat bleek al tijdens de viering van de treffer -... [naar artikel]

15. LIVE: Slimani kopt met zijn eerste treffer voor KV Mechelen de gelijkmaker binnen! (13/04/2024 - Sporza)

Na een late opdoffer tegen STVV verloor KV Mechelen zijn grip op leider KAA Gent in de Europe Play-offs. Malinwa heeft vandaag dus een zege nodig tegen Westerlo om zich weer te mengen in de strijd om het laatste Europese ticket. Kan Westerlo de thuisploeg iets in de weg leggen? Volg de wedstrijd hier live vanaf 18.15 uur. [naar artikel]

16. Stond Vormer buitenspel bij late gelijkmaker? "Dit is toch kolder!" (23/01/2018 - Sporza)

Club Brugge ging op de valreep nog met een punt lopen op Antwerp, maar er was heel wat commotie over de late gelijkmaker van Ruud Vormer. Buitenspel of niet? Volgens Extra Time niet. [naar artikel]

17. PROXIMUS LEAGUE. 10 Westerlo-spelers slikken late gelijkmaker, Roeselare stoomt door (12/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Tien Westerlo-spelers leken zaterdagavond op de tweede speeldag in de Proximus League lange tijd op weg naar de eerste zege van het seizoen, maar Tubeke maakte in de slotfase alsnog gelijk. Roeselare en Cercle Brugge begonnen dan weer perfect aan het seizoen: na zeges tegen respectievelijk OHL en Union leiden beide ploegen in het klassement met zes op zes. [naar artikel]

18. Westerlo bestolen nadat gelijkmaker niet wordt gevalideerd door scheidsrechter (05/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

Virton is de Angstgegner van Westerlo. Ruim een maand na de nederlaag van Westerlo in het Stade Yvan Georges verloren de Kemphanen ook de wedstrijd van de revanche. Hadji trof raak op de stip. Een schot van Abrahams over de doellijn werd niet gevalideerd. Tot grote woede van heel Westerlo. [naar artikel]

19. KV Oostende laat derde plaats liggen bij Eupen na late gelijkmaker Baby (20/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende is er bij Eupen niet in geslaagd om over Genk naar de derde plaats te wippen. Nochtans leek de kustploeg goed op weg, maar een late gelijkmaker van Amara Baby gooide roet in het eten. [naar artikel]

20. Union vermijdt op het nippertje een zure thuisnederlaag tegen Westerlo: gelijkmaker valt pas in 92e minuut (06/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Union is in het eigen Dudenpark net niet tegen een (verrassende) nederlaag aangelopen. Westerlo kwam op slag van rust op voorsprong via Foster. In de tweede helft ging Union nadrukkelijk op zoek naar minstens de gelijkmaker en die vond het pas in de extra tijd. Nilsson hield verdiend een puntje in Sint-Gillis. [naar artikel]

21. LIVEBLOG WESTERLO-OHL. Tagir kopt Westerlo op voorsprong, gelijkmaker Brunes afgevlagd (23/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

OHL is de laatste twee wedstrijden goed op dreef. Aan Den Dreef wist OHL met het kleinste verschil te winnen van STVV. Pakken ze hun derde overwinning op een rij? Of wint Westerlo voor de eerste keer deze play-offs? [naar artikel]

22. Moeskroen hekelt VAR bij late gelijkmaker Beerschot: “Gevolgen zijn bijzonder zwaar voor de toekomst van de club” (01/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Moeskroen zag zondag in blessuretijd een belangrijke zege uit handen glippen door een late gelijkmaker van Beerschot-verdediger Stipe Radic. Eindstand: 2-2. En daar waren ze niet blij mee. De Henegouwers hekelen via hun sociale media vooral de rol van de VAR die een duwfout van de mee opgerukte doelman Vanhamel niet had opgemerkt. [naar artikel]

23. Lindelhoeven moet leidersplek in 2B delen ondanks late gelijkmaker van ‘cornerspecialist’ Mues (18/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Lindelhoeven, dat na de 1-0 achterstand plots wel goed voetbal liet zien, moet zijn leidersplek in tweede provinciale B delen met Kadijk ondanks de late gelijkmaker van Joos Mues op het veld van Turkse FC. [naar artikel]

24. Lommel SK is boos na late gelijkmaker: “Ref kost ons punten en een wedstrijdpremie” (04/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK gaf in extremis een vierde zege op rij uit handen tegen Dender. Jari De Busser (24) uitte na afloop zijn ongenoegen over de late 2-2-gelijkmaker. “De scheidsrechter kost ons belangrijke punten en een wedstrijdpremie”, gromde de Lommelse kapitein. [naar artikel]

25. Union vermijdt in extremis thuisnederlaag tegen Westerlo na late gelijkmaker, Brusselaars springen over Club naar derde plek (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Drie dagen na de 0-1-nederlaag tegen Union Berlin heeft Union zondagmiddag de kans gegrepen om over Club Brugge naar de derde plaats te springen. Al had het team van coach Karel Geeraerts wel bloed, zweet en tranen nodig om in eigen stadion een punt uit de brand te slepen tegen Westerlo. Invaller Nilsson maakte pas diep in blessuretijd gelijk. [naar artikel]