LIVE. Komen Charleroi en Cercle in de tweede helft wel tot scoren?

31/10/2020 - 19:40
"• Jupiler Pro League • Charleroi heeft 1 op 9 • Aftrap: 18u30 • Stade du Pays de Charleroi"

1. LIVE. Charleroi en Cercle gaan rusten met brilscore, wél goals in tweede helft? (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Charleroi heeft 1 op 9 • Aftrap: 18u30 • Stade du Pays de Charleroi [naar artikel]

2. LIVE. Gent en Cercle komen niet tot scoren in bijzonder matige eerste helft (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Ghelamco Arena • Aftrap om 20u45 • AA Gent pas twaalfde, Cercle Brugge vecht tegen degradatie [naar artikel]

3. LIVE. Antwerp en Cercle komen niet tot scoren in matige eerste helft (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bosuil (21u) • Ref: Alexandre Boucaut • Antwerp heeft 34 punten, Cercle bengelt onder degradatiestreep met 19 eenheden • Lamkel Zé staat in de basis, Kylian Hazard op non-actief bij bezoekers [naar artikel]

4. LIVE CERCLE-CHARLEROI. Winnen de Bruggelingen voor het eerst dit seizoen? (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge ontvangt Charleroi op de tweede speeldag in onze Belgische competitie. De Vereniging verloor op de openingsspeeldag nipt van Antwerp. Charleroi speelde gelijk tegen OHL. Wie wint? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

5. LIVE CERCLE-CHARLEROI (18u15). Winnen de Bruggelingen voor het eerst dit seizoen? (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE: Sterk Cercle virtueel in 1A, tapt Beerschot Wilrijk in tweede helft uit ander vaatje? (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Ref: Alexandre Boucaut Cercle aan rust op voorsprong na doelpunten van Mercier en Crysan Beerschot Wilrijk moet nu scoren [naar artikel]

7. LIVE CERCLE-CHARLEROI. Somers met zijn eerste van het seizoen: groen-zwart na kwartier op voorsprong (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE CERCLE-CHARLEROI. Denkey verdubbelt Brugse voorsprong net voor rust vanop stip na VAR-interventie (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Komen Ronaldo en Portugal in tweede helft wél tot scoren? (15/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Groep F • Aftrap: 18u • Ref: Cüneyt Çak?r • Boedapest [naar artikel]

10. LIVE. Charleroi en Antwerp komen niet tot scoren in eerste helft (11/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Stade du Pays (18u) • Ref: Nathan Verboomen • Antwerp heeft zes op zes, Charleroi speelde twee keer gelijk • Bölöni denkt aan roteren [naar artikel]

11. LIVE. Cercle en Anderlecht komen niet tot scoren in bijzonder matige eerste helft (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u45 • Jan Breydelstadion • Scheidsrechter: Nicolas Laforge • Anderlecht zit in goede flow na drie opeenvolgende zeges [naar artikel]

12. LIVE. Lukaku op de bank, komen Chelsea en West Ham tot scoren in de tweede helft? (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

We trappen de tweede helft op gang met een 0-0-tussenstand. Chelsea probeerde een opening te zoeken maar kon de defensie van West Ham niet ontwrichten. Romelu Lukaku zit op de bank en moet hopen op een invalbeurt. Kunnen the Blues het laken naar zich toe trekken in de tweede helft of gaat West Ham met de drie punten naar huis? [naar artikel]

13. LIVE: Kan Charleroi scheve situatie nog rechtzetten in tweede helft? (1-0) (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Scheidsrechter: Alexandre Boucaut Stadion: Daknam Kan Charleroi tweede plaats behouden? Komt Lokeren onderin weg?   [naar artikel]

14. LIVE. Charleroi dicteert de wet, Nardi belet Osimhen het scoren (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u • Zeventiende speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pays de Charleroi • Cercle telt één puntje minder dan de Carolo’s [naar artikel]

15. LIVE: Kan Cercle Brugge de achterstand in de tweede helft nog helemaal wegpoetsen? (03/12/2023 - Sporza)

Met Union-Cercle Brugge krijgt de Jupiler Pro League vanavond een aantrekkelijke affiche als afsluiter van speeldag 16. Houdt de leider de 3 punten in Brussel of kan seizoensrevelatie Cercle verrassen in het Dudenpark? Volg het hier vanaf 19.15 uur. [naar artikel]

16. LIVE: Kan Cercle Brugge de dubbele achterstand in de tweede helft nog helemaal wegpoetsen? (03/12/2023 - Sporza)

17. LIVE: Cercle moet nog een hele helft met 10 door discutabel rood voor Popovic, nog altijd geen schoten binnen het kader (09/03/2024 - Sporza)

Een wedstrijd met verschillende belangen. Thuisploeg Charleroi staat maar net boven de rode zone en kan zich geen misstappen veroorloven, Cercle Brugge zit dan weer volop in de race om de top zes. Wie slaat een slag op twee speeldagen van het einde? Volg het hier live om 18.15 uur. [naar artikel]

18. LIVE (18.15u): Charleroi vecht om het behoud, Cercle om een ticket voor de Champions' Play-offs (09/03/2024 - Sporza)

19. LIVE (18.15u): Cercle kan tegen Charleroi terug rekenen op topschutter Denkey en sleutelspeler Somers (09/03/2024 - Sporza)

20. LIVE. Krabbelt Cercle recht in tweede helft? Moser houdt Rits van de 2-0 (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydel • Cercle kan tegen Club Brugge het mirakel voltooien • LIVE: Moeskroen-Waasland-Beveren: 0-0/ KV... [naar artikel]

21. LIVE: Doet Cercle met Denkey en Somers een gooi naar PO 1 of zet Charleroi een stap naar het behoud? (09/03/2024 - Sporza)

22. Cercle Brugge moet voor top-acht de rol lossen na nederlaag in Charleroi (15/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het was een bar weekend voor Cercle Brugge, dat voorzitter Vincent Goemaere zag opstappen en ook sportief een opdoffer incasseerde. Na een goede eerste helft zakte de Vereniging compleet weg, in de wedstrijd en uiteindelijk ook in de rangschikking. Charleroi nadert tot op een punt. [naar artikel]

23. LIVE: Flits van Minda en kopbal van Augusto, Cercle komt op dreef tegen Charleroi en verzamelt handvol kansjes (09/03/2024 - Sporza)

24. Thomas Henry wist vroege voorsprong Charleroi uit en bezorgt OH Leuven derde gelijkspel op rij (08/08/2021 - Het Belang van Limburg)

OH Leuven is de ploeg van de regelmaat. Voor de derde keer op rij moesten de Leuvenaars zich tevreden stellen met 1-1. In de eerste helft onderging het de dominantie van Charleroi en slikte het een doelpunt van Zorgane. In de tweede helft zorgde Henry voor de verdiende gelijkmaker. De Franse spits is de enige speler van OHL die dit seizoen kon scoren. [naar artikel]

25. LIVE. Herpakt Charleroi zich tegen Cercle Brugge? (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)