LIVE. Cercle en Anderlecht komen niet tot scoren in bijzonder matige eerste helft

14/02/2021 - 21:33
"• Aftrap: 20u45 • Jan Breydelstadion • Scheidsrechter: Nicolas Laforge • Anderlecht zit in goede flow na drie opeenvolgende zeges"

1. LIVE. Gent en Cercle komen niet tot scoren in bijzonder matige eerste helft (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Ghelamco Arena • Aftrap om 20u45 • AA Gent pas twaalfde, Cercle Brugge vecht tegen degradatie [naar artikel]

2. LIVE. Antwerp en Cercle komen niet tot scoren in matige eerste helft (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bosuil (21u) • Ref: Alexandre Boucaut • Antwerp heeft 34 punten, Cercle bengelt onder degradatiestreep met 19 eenheden • Lamkel Zé staat in de basis, Kylian Hazard op non-actief bij bezoekers [naar artikel]

3. Cercle-keeper Warleson pakt uit met enkele heerlijke saves tegen Anderlecht (12/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Dat Cercle Brugge zondagavond met 2-0 verloor op het veld van Anderlecht was niet de schuld van Warleson. De Braziliaanse Cercle-keeper speelde een bijzonder sterke partij en pakte in de eerste helft uit met een viertal wereldsaves (zie video hieronder). Na negen minuten moest hij zich wel gewonnen geven op een goed geplaatste kopbal van Slimani. In het slot van de partij knalde de Algerijnse Anderlecht-spits van dichtbij een tweede keer raak. [naar artikel]

4. LIVE: Anderlecht is bezig aan een matige eerste helft en brengt KV Kortrijk niet in de problemen (16/03/2024 - Sporza)

Twee compleet verschillende situaties, maar de drie punten zijn voor allebei een must. Anderlecht is in volle titelstrijd en kan tot op 3 punten van Union komen, de bezoekers uit Kortrijk kunnen op de slotspeeldag zowaar nog de rode lantaarn doorgeven. Wie doet een gouden zaak in het Lotto Park? Volg de partij hier live vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

5. LIVE. Matige eerste helft op Jan Breydel: Cercle en Union rusten bij 0-0 (02/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 10 JPL • Jan Breydelstadion • Aftrap: 18u30 • Union staat vijfde, Cercle pas zestiende [naar artikel]

6. LIVE. AA Gent komt in matige eerste helft niet tot scoren bij Flora Tallinn: 0-0 aan de rust (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Conference League • Eerste groepsmatch • Aftrap: 18u45 • A. Le Coq Arena [naar artikel]

7. Supporter Anderlecht overleden tijdens wedstrijd tegen Cercle Brugge: "Voetbal plots irrelevant" (24/04/2024 - Sporza)

Bijzonder droevig nieuws na Anderlecht - Cercle Brugge. Tijdens de eerste helft moest een supporter van paars-wit gereanimeerd worden, hij overleed later in het ziekenhuis. Een aangeslagen Brian Riemer sprak over "een trieste avond". [naar artikel]

8. Werd de 2-2 van Cercle tegen Anderlecht onterecht afgekeurd? (03/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Nicolas Laforge keurde in de 71ste minuut de gelijkmaker (2-2) van Cercle Brugge tegen Anderlecht af. Lyle Foster leek de bal uit de handen van Anderlecht-doelman Hendrik Van Crombrugge te schoppen en zo te scoren, waardoor de VAR en de scheids Cercle de 2-2 ontnamen. [naar artikel]

9. LIVE. Cercle komt opzetten in de tweede helft, Anderlecht kruipt wat achteruit (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag • Aftrap: 18u30 • Cercle speelde gelijk in de Brugse derby • Anderlecht won nog niet buitenhuis [naar artikel]

10. LIVE. Kan Anderlecht zijn voorsprong vasthouden in de tweede helft tegen Cercle? (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

11. LIVE ATALANTA-GENOA. Ploegen vinden geen afscheiding in matige eerste helft, De Ketelaere voorlopig onzichtbaar (22/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere heeft zijn draai gevonden bij Atalanta, maar tegen Genoa wil het voorlopig niet lukken vanavond. De Belg vindt geen oplossingen in een matige eerste helft. Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

12. Sexy Cercle dient Felice Mazzu en Anderlecht al op tweede speeldag eerste nederlaag toe (30/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Felice Mazzu heeft nog veel werk bij Anderlecht dat vooral in de eerste helft een wel heel erg bleke indruk liet tegen Cercle.Uitgerekend in het weekend dat Vincent Kompany een droomdebuut beleefde met zijn nieuwe club Burnley, zag zijn opvolger Felice Mazzu Anderlecht een wanprestatie leveren tegen een gretig Cercle. De rode kaart van Ishaq na 35 minuten hielp natuurlijk ook niet echt maar ook met elf man was het huilen met de pet op. Een verdiende goal van Louis Torres, depanneur als linksachter bij Cercle, nekte Anderlecht. Mazzu heeft alvast niet lang moeten wachten op zijn eerste nederlaag. [naar artikel]

13. Waasland-Beveren snoept punten af van zwalpend Anderlecht (29/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht heeft andermaal niet kunnen winnen. Ook tegen Waasland-Beveren vond paars-wit niet de weg naar de netten. Na een matige eerste helft drukten de Brusselaars wel en raakte het zelfs de lat, maar scoren blijft o zo moeilijk. 0-0 was het logische resultaat. Anderlecht kon in acht matchen nog maar één keer winnen en blijft achter met 6 op 27. De fans trakteerden de spelers op een fluitconcert, het geduld is stilaan op. Hoe moet het verder met ‘The Process’? [naar artikel]

14. LIVE. Anderlecht en Gent rusten bij 0-0 na erg matige eerste helft (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Lotto Park • Gent-coach Hein Vanhaezebrouck keert voor het eerst sinds ontslag terug naar Anderlecht [naar artikel]

15. LIVE. Komen Charleroi en Cercle in de tweede helft wel tot scoren? (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Charleroi heeft 1 op 9 • Aftrap: 18u30 • Stade du Pays de Charleroi [naar artikel]

16. LIVE. Anderlecht en Gent rusten bij 0-0 na gesloten en erg matige eerste helft (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE CERCLE-ANDERLECHT. Stroeykens doet de boeken helemaal dicht: derde Brussels doelpunt net voor het uur (05/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Interessante wedstrijd tussen Cercle Brugge en Anderlecht. Cercle draait knap mee bovenin en pakte 9 op 9. RSCA wil de voeling met Union niet verliezen. Delaney vervangt de licht geblesseerde Leoni. Volg het hieronder LIVE! [naar artikel]

18. Anderlecht kan ook tegen rode lantaarn Waasland-Beveren niet winnen (29/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Ook tegen Waasland-Beveren vond paars-wit niet de weg naar de netten. Na een matige eerste helft drukten de Brusselaars wel en raakte het zelfs de lat, maar scoren blijft o zo moeilijk. 0-0 was het logische resultaat. Anderlecht kon in acht matchen nog maar één keer winnen en blijft achter met 6 op 27. De fans trakteerden de spelers op een fluitconcert, het geduld is stilaan op. [naar artikel]

19. LIVE. Mukairu en Nmecha komen niet tot scoren bij eerste kansen Anderlecht (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stade de Rocourt (21u15) [naar artikel]

20. LIVE: Na eerste helft niet gescoord in Cercle - Antwerp, Antwerp heeft moeite met de druk van Cercle (21/04/2024 - Sporza)

In de Champion's play-offs jaagt Antwerp nog altijd op zijn eerste overwinning. Lukt het vandaag op het veld van Cercle Brugge? Volg het hier op de voet vanaf 13.30 uur. [naar artikel]

21. LIVE. Barça en Getafe komen niet tot scoren in eerste helft (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Primera Division • Aftrap: 21u • Ref: Cesar Soto • Speeldag 6 [naar artikel]

22. LIVE CERCLE-ANDERLECHT. Geel voor Debast wordt na VAR-check geen rood: partij wordt ruwer (05/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE. Kan Anderlecht een eerste keer winnen op verplaatsing tegen Cercle? (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

24. LIVE: Sterk Cercle virtueel in 1A, tapt Beerschot Wilrijk in tweede helft uit ander vaatje? (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Ref: Alexandre Boucaut Cercle aan rust op voorsprong na doelpunten van Mercier en Crysan Beerschot Wilrijk moet nu scoren [naar artikel]