Gazet van Antwerpen

31/10/2020 - 22:58
"Eerste nederlaag van het seizoen voor Westerlo tegen Union. Met een razendsnel doelpunt na tien seconden kon het even de schijn wekken. Maar voor de rust telden de bezoekers hun opponent met vier doelpunten uit. Casper Nielsen was de absolute uitblinker met twee goals en een assist."

1. Westerlo ondergaat de suprematie van Union en lijdt eerste nederlaag van het seizoen (31/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Eerste nederlaag van het seizoen voor Westerlo tegen Union. Met een razendsnel doelpunt na tien seconden kon het even de schijn wekken. Maar voor de rust telden de bezoekers hun opponent met vier doelpunten uit. Casper Nielsen was de absolute uitblinker met twee goals en een assist. [naar artikel]

2. LIVE CERCLE-WESTERLO. ‘De Vereniging’ sluit knap seizoen af met thuismatch tegen Westerlo (03/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Slotspeeldag Europe play-offs • Aftrap: zaterdag, 20u30 • Jan Breydel • Cercle Brugge en Westerlo zagen AA Gent de Europe play-offs winnen [naar artikel]

3. Westerlo ondergaat wet van de sterkste tegen Anderlecht (25/01/2017 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht kende relatief weinig problemen met Westerlo, vroeger nochtans het zwarte beest. De Brusselaars waren op hun hoede voor de Kempenaars, die onderin aan een opmars bezig waren met een 7 op 9, maar enkel Club-huurling Strandberg kon even voor wat ongerustheid zorgen met de 1-1. Maar nog voor rust zat Anderlecht op rozen en uiteindelijk scoorden ze vier keer via Teodorczyk (uiteraard), Stanciu, Dendoncker en Tielemans. Ondanks veel goede wil en enkele kansen kwam de thuisploeg nadien niet verder dan de 2-4 van Ganvoula. De Brusselaars springen zo weer naar de tweede plaats in de Jupiler Pro League. [naar artikel]

4. Westerlo ondergaat wet van de sterkste in Bern (28/03/2019 - De Morgen)

Zeventig minuten. Zolang mocht Westerlo gisteravond tegen BSC Young Boys blijven dromen van de vierde en laatste voorronde van de Europa League. Na een dubbele achterstand na een half uur, leek Brüls met een magistrale uitgoal de terugmatch te redden. Maar de Zwitserse international Degen sloeg met zijn tweede van de avond de Kempense hoop aan diggelen. [naar artikel]

5. Steuckers ondergaat MRI-scan, match van vrijdag tegen Westerlo halen wordt moeilijk (29/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Terwijl zijn STVV-ploegmakkers maandag van een vrije dag genoten, trok de onfortuinlijke Jarne Steuckers naar het ziekenhuis voor een MRI-scan. [naar artikel]

6. Van Avermaet en Sagan niet opgewassen tegen suprematie van Orica en Matthews (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Zaten we nu naar Gent-Wevelgem of de Tour te kijken? Eén ding is zeker: de Vlaamse wielerliefhebber werd één dag na zijn feestdag op 11 juli [naar artikel]

7. Van Avermaet en Sagan niet opgewassen tegen suprematie van Orica en rappe Matthews (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

8. Van Avermaet en Sagan ondergaan suprematie van Orica en rappe Matthews (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

9. Chris Froome bevestigt suprematie: ritzege en steviger in het geel (21/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Tom Dumoulin leek lang op weg naar zijn derde ritzege, maar uiteindelijk stak Chris Froome zijn tweede ritzege op zak. De Sky-renner was in Megève sneller dan iedereen en staat weer een stap dichter bij zijn derde Tourzege. [naar artikel]