Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Erik Van Looy verkocht ooit een jas aan ‘Slimste Mens’-nieuwkomer Bie Baert: “Eén van mijn slechtste aankopen”

02/11/2020 - 13:05
"Girl power maandagavond in een nieuwe aflevering van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Nieuwkomer Bie Baert - bekend van ‘Stukken Van Mensen’ -neemt het op tegen dichteres Delphine Lecompte en Ella Leyers, die vorige week het record van 12 deelnames verbrak. Presentator Erik Van Looy is alvast geen onbekende voor de antiekhandelaar."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Erik Van Looy verkocht ooit een jas aan ‘Slimste Mens’-nieuwkomer Bie Baert: “Eén van mijn slechtste aankopen” (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Girl power maandagavond in een nieuwe aflevering van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Nieuwkomer Bie Baert - bekend van ‘Stukken Van Mensen’ -neemt het op tegen dichteres Delphine Lecompte en Ella Leyers, die vorige week het record van 12 deelnames verbrak. Presentator Erik Van Looy is alvast geen onbekende voor de antiekhandelaar. [naar artikel]


2. “De slechtste ploeg en de slechtste Messi ooit”: Argentijnse pers haalt zwaar uit na nieuw debacle (20/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

“Ay, Selección!’ Nadat Argentinië vorig jaar ternauwerdood de poulefase van het WK overleefde, vergaat het de gaucho’s van Messi op de Copa América... [naar artikel]


3. De slechtste (en beste) Vlaamse gemeente om in te wonen: ‘Slechtste? Wij zijn juist superaantrekkelijk en heel gegeerd’ (24/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. De slechtste (en beste) Vlaamse gemeente om te wonen: ‘Slechtste? Wij zijn juist superaantrekkelijk en heel gegeerd’ (24/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Kelderkraker in Hasselt: Juve - Hechtel is duel tussen slechtste aanval én slechtste defensie (16/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Juve tegen Hechtel. Of het duel tussen de laatste twee van eerste provinciale. Maar ook het duel tussen de zwakste aanval - Juve maakte slechts negen goals - en de slechtste verdediging. De Hechtelse keeper Jelle Eyckens mocht immers al 43 keer het leer uit z’n netten halen. Geen enkele keer kon hij de nul houden. “Ik hoop dat ons dat nu wel gaat lukken. En dan zelf nog een goaltje maken”, redeneert hij. [naar artikel]


6. Zenuwen, geslepen tactiek en de slechtste 'Slimste Mens'-mop ooit (29/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Dat heet ‘het verschil maken'. Xavier Taveirne is twee afleveringen ver en twee keer heeft hij met fluitend gemak de concurrentie opgepeuzeld. Bij... [naar artikel]


7. Mechelse illustratrice maakt debuut in ‘De Slimste Mens’: “Ik was de slechtste tijdens de cafétest” (07/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Nieuwe BV’s kweken, bij De Slimste Mens ter Wereld hebben ze er al jaren een patent op. Vanavond neemt Christina De Witte, alias Chrostin, afscheid van haar anonimiteit. “Precies daarom heb ik lang getwijfeld of ik zou meedoen”, aldus de 23-jarige illustratrice uit Mechelen. [naar artikel]


8. Tongen met Robin Pront en de slechtste mop van het seizoen: dit was aflevering 20 van ‘De slimste mens ter wereld’ (16/11/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Nog 11% minder auto’s verkocht dan in het al rampzalige 2020: waarom 2021 zowat de slechtste autoverkoop ooit kent (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na een al bloedrood 2020 is de Belgische autoverkoop het bijna voorbije 2021 helemaal gekelderd. Met naar schatting zo’n 385.000 verkochte personenwagens zal dit jaar nóg slechter doen dan de 431.491 vierwielers vorig jaar — toen de garages nochtans een tijd gesloten waren — én al zeker dan de 550.003 die in het coronavrije 2019 een nieuwe eigenaar kregen. Opvallend: in dit bijna afgelopen rampjaar is BMW het Duitse Volkswagen voorbijgestoken als bestverkochte automerk in België. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!