Nadat hij eerder zijn gang ging met ons Belgen, fileert Philippe Geubels (39) voortaan de rare gewoontes van onze noorderburen, bij wie de Antwerpse komiek al jaren immens veel succes heeft met zijn theater- en tv-shows. "Ze vinden ons heel leuk, ja. Maar of ze ons ook au sérieux nemen? Dat weet ik niet." [naar artikel]
Vanaf donderdag 5 november kruist Philippe Geubels in het nieuwe ‘Geubels en de Hollanders’ de degens met onze noorderburen, om te lachen met hen en hun gekke gewoontes. Op zijn gekende humoristische toon vertelt Philippe in een stand-upshow over alle vooroordelen over onze buren, over Hollandse tradities en eigenaardigheden. [naar artikel]
Philippe Geubels (39) die in ‘Geubels En De Hollanders’ lacht met onze noorderburen, dat is niet alleen bij ons een succes, maar ook bij de Nederlanders zélf. “Hij behoort tot de top van de comedians, en qua bekendheid bij ons vergelijkbaar met Goedele Liekens”, klinkt het onder de bekende Nederlanders die wij spreken. Maar hoe heeft Geubels dat voor elkaar gekregen? “Er was een gat in de markt en hij is erin gesprongen.” [naar artikel]
Na een druk tv-intermezzo met onder andere ‘Hotel Romantiek’ en ‘Taboe’ gaat Philippe Geubels (41) weer de boer op en laat hij Vlaamse zalen vollopen. En op het podium ook zijn badkuip, want de nieuwste show van de stand-upcomedian met de bekende nasale stem heet ‘Geubels gaat in bad’. “Ik sta weinig voor de spiegel in mijn badkamer, maar voor een bad trek ik makkelijk anderhalf uur uit”, aldus de komiek, wiens shows al maanden uitverkocht zijn. “Ik stond er zelf versteld van.” [naar artikel]
Naast comedian, vast jurylid bij ‘De slimste mens’ en presentator van ‘Taboe’, was Philippe Geubels ook lang de man die ooit de rekken in de Colruyt vulde. In zijn nieuwe, vierde zaalshow ‘Geubels gaat in bad’ laat hij een andere kant van zich zien en ontpopt hij zich tot huisman: vader van een niet op haar mondje gevallen dochter, baasje van een dwergpincher én de man die zijn financiën regelt in bad. [naar artikel]
Ze leerde het zelf als klein meisje van haar oma in Thailand. En nu leert ze het aan ons: kersvers sterrenchef Dokkoon Kapueak van Boo Raan in Knokke deelt de recepten van haar favoriete gerechten, met zoet, zout en zuur in de hoofdrol. Tom Kha Kai – Kokossoep met kip [naar artikel]
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag deelt ze haar favoriete kipgerecht. [naar artikel]
Onder de noemer Smaken van de Haven biedt communicatie-expert Bart De Clerck samen met zijn goede vriend Björn Verhoeven een smakelijke inkijk in onze haven en in het leven van de mensen die er rondlopen. Dat gebeurt aan de hand van een boek, gevuld met 25 getuigenissen en vijftig wereldse gerechten. Jouw krant geeft drie voorpublicaties van dit boek in weekendbijlage DNA. [naar artikel]
Vergeet een frietje stoofvlees met mayo. Bij de flashy decors van Extrema Outdoor, hoort festivalfood dat minstens evenveel kleuren (en smaken) kent. Deze vijf maaltijden zijn het meest in trek bij de festivalgangers. [naar artikel]
"Philippe Geubels is toch geen zanger?", horen we u daar al roepen. Klopt! Toch probeert hij "Angels" van Robbie Williams tot een goed einde te [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.