LIVE. Beerschot buigt achterstand helemaal om in 2 dolle minuten!

07/11/2020 - 17:25
"• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Guldensporenstadion • Beerschot staat tweede, Kortrijk elfde"

1. LIVE. Beerschot buigt achterstand helemaal om in 2 dolle minuten! (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Guldensporenstadion • Beerschot staat tweede, Kortrijk elfde [naar artikel]

2. LIVE. Wat een ommekeer! Liverpool buigt in paar dolle minuten achterstand helemaal om, Firmino is de held met dienst (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Liverpool-Arsenal • Anfield • 20ste speeldag Premier League • Aftrap: 18u30 [naar artikel]

3. LIVE. Chelsea buigt via Pulisic en Giroud achterstand op 2 minuten tijd helemaal om! (21/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • 30ste speeldag • Villa Park • Aftrap: 17u15 [naar artikel]

4. LIVE: Gent buigt vroege achterstand in twee dolle minuten helemaal om (28/04/2024 - Sporza)

Het ziet er goed uit voor KAA Gent in de Europe Play-offs. De Buffalo's hebben afgelopen week een uitstekende zaak gedaan met zeges tegen dichtste achtervolgers Mechelen en STVV en zo een veilige marge opgebouwd. Maken ze er tegen hekkensluiter Westerlo 9 op 9 van? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

5. Wat een ommekeer! KV Mechelen buigt in extremis achterstand om en wint bij Beerschot (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Beerschot leek lang op weg naar revanche voor de bekeruitschakeling KV Mechelen, maar uiteindelijk moest de thuisploeg toch nog de duimen leggen na een knotsgekke slotfase. Walsh en Druijf zor [naar artikel]

6. Mechelen buigt in extremis achterstand om, Beerschot ontstemd over mogelijk buitenspel bij winning goal (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Drie dagen nadat KV Mechelen Beerschot uit de beker knikkerde, verkochten de Kakkers de Ratten ook een geweldige opdoffer in competitieverband. De thuisploeg leek lang af te steven op een krappe 1-0 zege, maar in de absolute slotfase keerden de bezoekers die situatie nog helemaal om. Walsh en Druijf bezorgden KV een delirium. Bij Beerschot waren ze ontstemd over mogelijk buitenspel bij de winning goal. [naar artikel]

7. LIVE. Zulte Waregem buigt achterstand om en duwt Beerschot dieper in de miserie bij de rust (29/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 25 • Olympisch Stadion • Beerschot heeft punten dringend nodig [naar artikel]

8. MULTILIVE PO2: Zulte Waregem buigt in twee minuten achterstand om in een voorsprong: 1-2! (28/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Geen voetbal in play-off 1 vandaag, maar die leemte vullen de ploegen van play-off 2 wel op. Vijf wedstrijden staan er vanavond op het programma en... [naar artikel]

9. Lyra-Lierse buigt achterstand tegen Berchem in twee minuten om en bekert verder: “Winst op basis van inzet werkkracht” (13/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

Lyra-Lierse trok vanmiddag het laken naar zich toe in de bekerclash der traditieclubs tegen Berchem Sport. Een vroege goal van Ilias El Yazidi deed de Pallieters goed een uur achtervolgen, maar Koen Weuts en Jordy Peffer lieten op nauwelijks twee minuten tijd de partij helemaal kantelen. [naar artikel]

10. Sensatie Achter de Kazerne: KV Mechelen buigt 0-2-achterstand om tegen Antwerp, Druijf scoort twee keer in evenveel minuten (25/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft zijn competitiestart gemist. De Great Old gaf een 0-2-voorsprong uit handen op het veld van KV Mechelen, dat uiteindelijk verdiend won met 3-2. Ferdy Druijf was de grote man bij Malinwa met twee doelpunten. [naar artikel]