08/11/2020 - 22:04
"• La Liga • Geen Hazard (corona) • Mestalla • Ref: Jesus Gil"

1. LIVE. Rampzalige eerste helft Courtois: penalty die hij pakt moet opnieuw getrapt, daarna slikt hij own-goal (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Geen Hazard (corona) • Mestalla • Ref: Jesus Gil [naar artikel]

2. LIVE. Courtois pakt penalty, maar die wordt opnieuw getrapt: Real is voorsprong kwijt (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• LaLiga • Geen Hazard (corona) • Mestalla • Ref: Jesus Gil [naar artikel]

3. LIVE. Courtois pakt penalty, maar die wordt opnieuw getrapt: Real op achterstand ondanks goal Benzema (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Rampzalige avond voor Real en Courtois: hij slikt drie (!) tegengoals op penalty en own-goal van Varane (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Real met Isco en Asensio, geen Hazard (corona) • 23' Benzema 0-1 • 35' Soler (p) 1-1 en 45' Varana (own) 2-1 • Ref: Jesus Gil [naar artikel]

5. Rampzalige avond voor Real en Courtois: hij slikt drie (!) tegengoals op penalty en own-goal van Varane (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Alsof alle VAR-ellende waar Real lang van bespaard bleef hen in één avond plots over het hoofd viel. Werkelijk alles zat tegen, ook voor Courtois: drie tegengoals slikte hij op strafschop. De penalty die hij redde, moest opnieuw getrapt. En bij een domme deviatie van Varane kon hij nét niet bij. 4-1. Bovendien zag Zidane ook Benzema (lies) gekwetst uitvallen. Dat heet dan een rampavond. [naar artikel]

6. Moest penalty in Anderlecht-OHL opnieuw getrapt worden? Onze huisref: “In theorie wél, maar gezond verstand heeft gezegevierd” (01/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Commotie na de knotsgekke penaltyfase in Anderlecht-OHL. Stond Van Crombrugge wel met de voeten op de doellijn toen Kaba trapte? En wat met de bal die een supporter nét niet op het veld gooide? Onze huisref Tim Pots schept duidelijkheid. [naar artikel]

7. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

8. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

9. Maric: "Ook derde penalty had ik getrapt" (22/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

"Een klote-avond van de eerste tot de laatste minuut." Zo omschreef doelman Davino Verhulst het gevoel in de Lokerse kleedkamer na de [naar artikel]

10. Hazard kan met flits (en knappe goal) Chelsea na strafschopfout Courtois niet behoeden voor rampzalige avond (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

David Luiz en Willian starten Morata (rug) en Christensen (hamstring) out Hazard weer diep in spits Kabasele moet passen met blessure Chelsea uit... [naar artikel]