22/11/2020 - 22:39
"• Dertiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Luminus Arena • Eerste match van John van den Brom als Genk-coach"

1. Genk walst in tweede helft over Moeskroen en pakt eerste zege onder John van den Brom (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Dertiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Luminus Arena • Eerste match van John van den Brom als Genk-coach [naar artikel]

2. VIDEO: Waasland-Beveren walst in tweede helft over Antwerp (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Waasland-Beveren heeft vanavond met 3-0 gewonnen van Antwerp. Na een erg matige eerste helft, ging het in de tweede periode een pak beter voor de... [naar artikel]

3. VIDEO: Club Brugge walst in tweede helft over Waasland-Beveren (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft vanavond met 3-0 gewonnen van Waasland-Beveren. De eerste helft was los van het heerlijke doelpunt van Vormer een mager beestje.... [naar artikel]

4. VIDEO: Sterk Lokeren walst over zwak Oostende in de tweede helft (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sporting Lokeren heeft vanavond een uitstekende zaak gedaan met het oog op de degradatiestrijd. De Waaslanders wonnen verdiend op bezoek bij... [naar artikel]

5. MULTILIVE CL: Walst Liverpool ook na rust over City? - Messi en co ontsnappen vroeg in tweede helft aan gelijkmaker (04/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Smullen geblazen gisteravond in de Champions League. Vanavond is het opnieuw van dat. Zo trekt Manchester City naar Anfield voor een Engels... [naar artikel]

6. Overtuigend Club Brugge walst in tweede helft over moedig KV Mechelen (17/12/2020 - De Standaard)

Verdiende zege van Club Brugge op het veld van een moedig KV Mechelen: 0-3. In een uitstekende tweede helft trof Club tot twee keer het doelkader vooraleer het de wedstrijd kon beslissen met twee goals van Krepin Diatta en eentje van Okereke. Club Brugge vergroot zijn voorsprong op het niet spelende Racing Genk tot vier punten, KV Mechelen blijft in de hoek waar de klappen vallen. [naar artikel]

7. Wereldgoal van Herckens, DH Jeuk walst in tweede helft over Kolmont heen: 1-5 (19/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Ook na twaalf speeldagen behaalde Sparta Kolmont (tweede provinciale A) nog geen enkel punt in eigen huis. Zaterdagavond verloor Sparta met 1-5 van DH Jeuk. [naar artikel]

8. LIVE. Club walst niet over Moeskroen, De Ketelaere antwoordt wel na dubbele kans Tabekou (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (18u) • Ref: Jonathan Lardot • Eén punt altijd genoeg voor Moeskroen voor barrages tegen Seraing • Club wil weer aanknopen met zege na nederlaag in Anderlecht [naar artikel]

9. LIVE. Ref Alen fluit de tweede helft op gang op Stayen. Krijgen we nog een winnaar in de tweede helft? (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge en Antwerp wippen in de stand [naar artikel]

10. Terpstra walst op Citadel van Diest over balende Wallays, verbluffende Van Aert tweede (05/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Spektakel werd er aangekondigd, spektakel hebben we gekregen in de vernieuwde Dwars door het Hageland. De koers werd flink onder handen genomen [naar artikel]