Wil je met de feestdagen je bubbel verrassen met een zelfgemaakt menu, maar heb je geen zin in heel het gedoe van gerechten uitzoeken en naar de winkel gaan? Dan biedt Foodbag de oplossing. [naar artikel]
De aandacht die het Antwerpse restaurant ‘Cuichine’ anderhalf jaar geleden vroeg rond zogenoemde ‘no shows’ heeft duidelijk weinig uitgehaald. Het restaurant in de wijk Zurenborg trekt opnieuw aan de alarmbel nadat een tafel van acht gasten niet kwam opdagen. “Ze hadden allemaal een viergangenmenu besteld.” [naar artikel]
Een zomerse maaltijdsalade of een frisse side dish bij de barbecue? Met groene sla, aubergine en Griekse yoghurt scoor je elke zomerdag! [naar artikel]
“Maak er een feest van.” Zo begint de gebruiksaanwijzing bij het afhaalmenu van De Notenkraker. Na twintig jaar ervaring tippen chef-kok Donald De Vos en echtgenote Annika hun gasten zelfs over de juiste sauspan en de warmte van de borden. Onze culinaire expert Marlies Beckers en haar knuffelvriendin Nele testten de feestdoos. [naar artikel]
Zelfs een feestmenu kan je vandaag aan de deur laten leveren. Gezellig of een gedoe? Onze HLN-foodjournaliste Jiska Agten test vijf kerstboxen, omdat het nú het moment is om die te bestellen. Van een box met sterrenallures tot eentje voor wie er zo snel mogelijk van af wil zijn, met de prijs per persoon. Welke is je geld waard? “Ik twijfel of ik dit aan mijn famillie zou kunnen serveren.” [naar artikel]
Een sterke buurtwerking is enorm belangrijk om mensen te verbinden. Dat weten ze ook in Oudsbergen, waar ’t Gezellig Kliekske uit Plokroy als eerste de gemeentelijke feestbox ontving. [naar artikel]
De naam doet het niet meteen vermoeden, maar chef Michel Sneyers van Bistro Belge in Paal brengt vooral de Frans-Italiaanse keuken. Dat zie je ook in de afhaalversie, al zitten er ook enkele Belgische klassiekers tussen. [naar artikel]
Als het op oudejaarsavond ietsje meer mag zijn, dan is een afhaalmenu van restaurant Figaro het overwegen waard. Chef Jacques Colemont serveert een feestelijk viergangendiner met onder meer kreeft en hert. [naar artikel]
Kamperen in de sneeuw... Beter wordt het niet. Tenzij je er nog een gastronomisch menu bovenop krijgt natuurlijk. Afgelopen weekend was dat de winnende combinatie bij restaurant Wingerd in Vorselaar. 21 kampeerders kregen er in negen mobilhomes op de parking van het restaurant een viergangenmenu geserveerd. Dichter bij een restaurantbeleving kun je in coronatijden niet komen. [naar artikel]
Frederik De Backer zet de blik op oneindig. Vandaag: Dat eet dan gelukkig zijn. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.