De aandacht die het Antwerpse restaurant ‘Cuichine’ anderhalf jaar geleden vroeg rond zogenoemde ‘no shows’ heeft duidelijk weinig uitgehaald. Het restaurant in de wijk Zurenborg trekt opnieuw aan de alarmbel nadat een tafel van acht gasten niet kwam opdagen. “Ze hadden allemaal een viergangenmenu besteld.” [naar artikel]
Het Aziatisch restaurant Jinza sluit aan de Draakplaats op Zurenborg. Op dat adres komt Cuichine in de plaats. “De lockdown duwde Jinza finaal onder water”, geeft zaakvoerder Szelim Man toe. [naar artikel]
Afgelopen weekend plaatste het Antwerpse restaurant Cuichine gefrustreerd een Facebook-bericht over een no-show: een tafel van 8 klanten daagde zonder te verwittigen niet op. Al een tijdje vragen de uitbaters klanten om een voorschot wanneer ze online bestellen, maar juist de mensen die zaterdag niet kwamen, hadden telefonisch gereserveerd. “Zelfs onze vaste klanten delen in de frustratie.” [naar artikel]
Wil je met de feestdagen je bubbel verrassen met een zelfgemaakt menu, maar heb je geen zin in heel het gedoe van gerechten uitzoeken en naar de winkel gaan? Dan biedt Foodbag de oplossing. [naar artikel]
De naam doet het niet meteen vermoeden, maar chef Michel Sneyers van Bistro Belge in Paal brengt vooral de Frans-Italiaanse keuken. Dat zie je ook in de afhaalversie, al zitten er ook enkele Belgische klassiekers tussen. [naar artikel]
Als het op oudejaarsavond ietsje meer mag zijn, dan is een afhaalmenu van restaurant Figaro het overwegen waard. Chef Jacques Colemont serveert een feestelijk viergangendiner met onder meer kreeft en hert. [naar artikel]
Kamperen in de sneeuw... Beter wordt het niet. Tenzij je er nog een gastronomisch menu bovenop krijgt natuurlijk. Afgelopen weekend was dat de winnende combinatie bij restaurant Wingerd in Vorselaar. 21 kampeerders kregen er in negen mobilhomes op de parking van het restaurant een viergangenmenu geserveerd. Dichter bij een restaurantbeleving kun je in coronatijden niet komen. [naar artikel]
Frederik De Backer zet de blik op oneindig. Vandaag: Dat eet dan gelukkig zijn. [naar artikel]
Het is weer bijna Pasen en daar hoort natuurlijk een uitgebreide paasbrunch bij. Versgebakken broodjes in de natuur, zoete koffiekoeken in een hippe ontbijtzaak of een heel ontbijt aan huis geleverd: het kan allemaal. Wij bundelden de beste adresjes uit heel Vlaanderen. [naar artikel]
In de voormalige The Upper Room Bar van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is donderdagmiddag Untitled geopend. Deze bar moet de meer toegankelijke versie worden van het toprestaurant van sterrenchef Nick Bril. Onze culinaire journalist reserveerde donderdag als eerste klant een stoel aan de marmeren bar, voor een fractie van de prijs van bij The Jane. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.