LIVE MECHELEN-UNION. Malinwa doet het op de tegenaanval: Hairemans met de dubbele voorsprong

19/08/2023 - 22:30
"Union blinkt met 9 op 9 weer helemaal bovenaan het klassement. De Brusselaars zijn voor het derde seizoen op rij aan het verbazen. Trekken ze hun goeie lijn onder Alexander Blessin ook door tegen KV Mechelen? Volg het live op deze pagina."

1. LIVE KV MECHELEN-STVV. 1-0 voor Malinwa: Hairemans schiet raak na disctutabele strafschop (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en STVV geven elkaar deze namiddag partij Achter de Kazerne. Hairemans bracht Malinwa zopas op voorsprong na een zeer discutabele strafschop. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

2. LIVE MECHELEN-GENK. Malinwa op 1-0: Hairemans met openingsgoal, nadat Trésor de lat raakt (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Malinwa staat op voorsprong tegen leider Racing Genk. Na een knappe aanval trof Hairemans raak in de rebound. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVE OHL-KV MECHELEN. Eerredder voor Malinwa: Hairemans maakt er nog 4-1 van (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Al na vier minuten spelen zette De Norre de thuisploeg op voorsprong. Dankzij doelpunten van Opoku, Maertens, Al-Tamari en een eerredder van Hairemans staat het intussen 4-1. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong uit handen en moet vrede nemen met gelijkspel tegen Charleroi (12/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Na een aangenaam kijkstuk staan zowel KV Mechelen als Charleroi weer een puntje dichter bij de Europe play-offs. Via treffers van Hairemans en Cuypers leek Malinwa zijn schaapjes op het droge te hebben, maar voor de vijfde keer dit seizoen gaf het zijn dubbele voorsprong alsnog prijs. Andreou lukte de aansluiter, waarna Bayo een VAR-strafschop mocht hernemen en Coucke alsnog te grazen nam. [naar artikel]

5. Malinwa gooit dubbele voorsprong te grabbel, STVV pakt drie punten in Mechelen na waanzinnige ommekeer (05/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen kan AA Gent zondagavond zien uitlopen tot vier punten. Malinwa gooide in eigen huis een dubbele voorsprong helemaal grabbel tegen STVV, dat met 2-3 won. [naar artikel]

6. LIVE UNION-KV MECHELEN. Teuma zet de Brusselaars met een strafschop op voorsprong tegen Malinwa (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Malinwa opende al na 5 minuten de score dankzij een doelpunt van Ngoy. Lapoussin bracht Union enkele minuten later op gelijke hoogte. Tien minuten na rust loodste kapitein Teuma zijn ploeg op voorsprong. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

7. LIVE MECHELEN-UNION. Heerlijke goal van Malinwa: Mrabti knalt de thuisploeg op voorsprong (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Union blinkt met 9 op 9 weer helemaal bovenaan het klassement. De Brusselaars zijn voor het derde seizoen op rij aan het verbazen. Trekken ze hun goeie lijn onder Alexander Blessin ook door tegen KV Mechelen? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

8. LIVE MECHELEN-UNION. Puertas treft de lat, nadat 2-0 van Lauberbach wordt afgekeurd: Malinwa op voorsprong (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

9. Football Talk. Hairemans langer bij KV Mechelen (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen heeft het aflopende contract van Geoffry Hairemans (30) verlengd. De spelverdeler zette zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst tot 2025. Hairemans kwam in de zomer van 2019 over van Antwerp. In 71 matchen voor Malinwa zit hij aan 11 goals en 8 assists. “Alles is hier top in Mechelen”, aldus Hairemans. “Ze hebben hier iets neergezet en ik voel mij super goed in dat geheel.” (ABD) [naar artikel]

10. LIVE. Storm zet KV Mechelen op slag van rust verdiend op voorsprong na héérlijke assist Hairemans! (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 13de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Regenboogstadion • Malinwa en Essevee kunnen winst goed gebruiken [naar artikel]

11. LIVE KV MECHELEN-CHARLEROI. Malinwa op een 2-0-voorsprong: Storm en Hairemans scoren (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 24 • Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • AFAS Stadion [naar artikel]

12. LIVE. Van Damme kopt Mechelen op voorsprong na fraaie assist van Kaya! Periodetitel nog dichterbij voor Malinwa (09/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Topper in 1B tussen KV Mechelen en Union • AFAS Stadion • Union moet met 5 doelpunten verschil winnen om periodetitel te pakken • KV... [naar artikel]

13. LIVE: Verre uittrap en overzicht Hairemans helpt KV Mechelen aan dubbele voorsprong tegen STVV (05/04/2024 - Sporza)

Zowel KV Mechelen als STVV begon vorige week met een zege aan de Europe Play-offs. Die play-offs lijken voorlopig een tweestrijd te worden tussen Gent en Mechelen, maar met een zege Achter de Kazerne kan STVV daar een driestrijd van maken. Volg de partij live om 20.45 uur. [naar artikel]

14. LIVE KV MECHELEN-CHARLEROI. Hairemans scoort vanop de stip voor Malinwa, rood voor Marcq (11/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Besnik Hasi maakt als coach zijn debuut bij KV Mechelen, al zit de nieuwe T1 van Malinwa vandaag nog niet in de dug-out. Zorgt de aanwezigheid van Hasi (in de tribune) meteen voor winst tegen Charleroi? Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

15. ONS OORDEEL. Hairemans matchwinnaar bij flauw Malinwa (11/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Bij KV Mechelen zullen ze dit weekend uiterst tevreden zijn met de VAR. Die greep in de slotfase immers in bij een handsbal en Hairemans zette zijn penalty feilloos om: 1-0. Genoeg voor een zuinige zege tegen STVV. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Malinwa. [naar artikel]

16. LIVE UNION-KV MECHELEN. Amoura toch aan de aftrap bij de Brusselaars (17/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Leider Union krijgt het bezoek van KV Mechelen. Rekenen ze ook af met Malinwa? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

17. LIVEBLOG OHL-KV MECHELEN. Slimani laat dubbele voorsprong liggen, Malinwa leidt na goal Cobbaut (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Den Dreef vormt net als op de slotspeeldag van de reguliere competitie het toneel voor de confrontatie tussen OHL en KV Mechelen. De Leuvenaars bezorgden Malinwa een stevige kater door in de slotseconden Mechelen te veroordelen tot de Europe Play-offs. Nemen de Kakkers revanche? Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

18. Gent maakt dubbele achterstand ongedaan tegen Malinwa, maar blijft steken op gelijkspel (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en KV Mechelen hebben zich in hun openingsmatch van de Europe play-offs in evenwicht gehouden. Malinwa klom in de Ghelamco Arena op een dubbele voorsprong, maar na de rust zette de thuisploeg in enkele minuten tijd orde op zaken. [naar artikel]

19. LIVE UNION-KV MECHELEN. Kansen voor de Brusselaars, maar nog geen goals na eerste helft (17/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE. Engvall zet KV Mechelen op 2-0 tegen Union! Is Malinwa weer op weg naar een 3-0-zege? (09/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Vanzeir zet Union na amper elf seconden spelen op voorsprong tegen KV Mechelen (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u • Achter de Kazerne • Malinwa heeft 3 punten • Union heeft er 9 en kan mits een zege alleen leider worden [naar artikel]

22. LIVE UNION-KV MECHELEN (16u). Amoura is onzeker, Van Hecke vervangt de geschorste Foulon: ontdek hier de vermoedelijke opstellingen (17/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE UNION-KV MECHELEN (zo, 16u). Houdt de leider de drie punten thuis? (15/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

24. LIVE MECHELEN-UNION. Leggen de Brusselaars ook Malinwa over de knie? (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

25. LIVE. 1-0! Hairemans trapt KV Mechelen op voorsprong (13/12/2020 - Het Laatste Nieuws)