16/12/2020 - 20:42
"Ook thuis tegen Zulte Waregem heeft Antwerp niet kunnen winnen. Na de nederlagen op bezoek bij Racing Genk en thuis tegen Club Brugge blijft de Great Old achter met 0 op 9. Gianni Bruno zorgde in de eerste helft voor het enige doelpunt van de wedstrijd: 0-1."

1. Antwerp verliest op eigen veld ook van Zulte Waregem en blijft achter met 0 op 9 (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ook thuis tegen Zulte Waregem heeft Antwerp niet kunnen winnen. Na de nederlagen op bezoek bij Racing Genk en thuis tegen Club Brugge blijft de Great Old achter met 0 op 9. Gianni Bruno zorgde in de eerste helft voor het enige doelpunt van de wedstrijd: 0-1. [naar artikel]

2. Antwerp rukt op naar derde plaats na ruime zege tegen Zulte Waregem Antwerp rukt op naar derde plaats na ruime zege tegen Zulte Waregem (15/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft zijn tweede thuiszege van het seizoen geboekt in de Jupiler Pro League. De Great Old klopte Zulte Waregem met 3-0, net zoals drie weken geleden tegen Kortrijk. Oulare opende al snel de score en halverwege de eerste helft stond het 2-0 na een eigen doelpunt van de bezoekers. Hairemans zette op het uur een penalty om waarvoor Zulte-speler en Antwerpenaar Michaël Heylen een tweede gele kaart kreeg. Antwerp komt zo op de derde plaats te staan op negen punten van leider Club Brugge waar het volgend weekend op bezoek gaat. De Antwerpenaars zijn tot nu toe ongeslagen tegen de West-Vlaamse eersteklassers (3-4 op Oostende en 3-0 tegen Kortrijk en Zulte Waregem): in Brugge zijn ze gewaarschuwd. [naar artikel]

3. Antwerp verliest en blijft met een 5 op 15 achter, Lierse voorlopig leider (09/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft vrijdagavond in eigen huis niet kunnen winnen van Lierse. De Great Old verloor met 1-2 en heeft nu slechts vijf punten uit vijf wedstrijden gehaald. Lierse is voorlopig leider in de eerste klasse B met negen punten. Antwerp kwam al na enkele minuten op achterstand na een owngoal van Biset. Al na 24 minuten stond de eindstand op de borden: De Belder zette Lierse op rozen via strafschop waarna Remecle snel de 1-2 binnenkopte. [naar artikel]

4. Ladies Volley Limburg verliest ook van Antwerp en blijft met lege handen achter (01/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Nul op negen. Dat is de magere balans van LVL halfweg de nacompetitie. Genk weerde zich zaterdagavond kranig tegen Antwerp en verzuimde in set drie op een 2-1-voorsprong te komen. Daarna brak de veer. [naar artikel]

5. Na Europese uitschakeling verliest Antwerp nu ook van sterk Zulte Waregem (01/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Veel transfers afgelopen weekend bij Antwerp, maar geen punten. Het verloor verdiend op het veld van Zulte Waregem want het maakte zo goed als niks klaar. Essevee springt over de Great Old dankzij een 10 op 12. [naar artikel]

6. Oefenduels: Waasland-Beveren verliest zwaar van Zulte Waregem, Antwerp gelijk en Cercle klopt Kortrijk (11/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem heeft Waasland-Beveren een pakje slaag gegeven in een vriendschappelijk duel. De troepen van Francky Dury haalden het in Ingelmunster... [naar artikel]

7. LIVE (18u). Blijft Antwerp ook tegen Zulte Waregem ongeslagen? (16/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Antwerp verloor nog niet • Zulte Waregem won nog maar één keer • Essevee slikte al 14 doelpunten, Antwerp slechts 2 [naar artikel]

8. Pozuelo knalt Genk in top 6, Zulte Waregem blijft achter met 3 op 21 (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Twee ploegen die onder hun potentieel bleven. Maar wel één winnaar: Racing Genk. Pozuelo knalde de Limburgers in de top 6. Essevee blijft achter... [naar artikel]

9. Gent staat weer bij de eerste zes na povere wedstrijd, Zulte Waregem blijft achter met 0 op 12 (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Na twee duels tegen Club Brugge mocht Zulte Waregem deze week nog eens de wei in tegen een andere tegenstander. De troepen van Francky Dury hadden... [naar artikel]

10. Sterk Beerschot doet aan klantenbinding tegen Zulte Waregem, maar blijft met lege handen achter (19/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot heeft zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen niet winnend kunnen afsluiten. De Mannekes speelden een meer dan verdienstelijke wedstrijd tegen Zulte Waregem, maar het duo Gano-Vossen en de slappe openingsminuten van de tweede helft waren er te veel aan. De West-Vlamingen kwamen op het Kiel winnen met 1-2. [naar artikel]