LIVE. Buigt Tottenham na de rust achterstand om?

20/12/2020 - 16:22
"• Tottenham Hotspur Stadium"

1. LIVE. Buigt Tottenham na de rust achterstand om? (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Tottenham Hotspur Stadium [naar artikel]

2. LIVE TOTTENHAM-MAN CITY. Guardiola gooit De Bruyne in de strijd, kan ‘KDB’ achterstand bij Tottenham mee ombuigen? (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 17u30 • Tottenham Hotspur Stadium • Ref: Andrew Madley [naar artikel]

3. Wat een ommekeer! Wolverhampton buigt in de extra tijd achterstand om in winst tegen Tottenham (11/11/2023 - Sporza)

Tottenham heeft voor de tweede week op een rij verloren in de Premier League. De Spurs leken na de supersnelle opener van Brennan Johnson op weg naar een zorgeloze middag, maar Pablo Sarabia en Mario Lemina zorgden in de extra tijd nog voor een verrassende omwenteling. [naar artikel]

4. LIVE. Leuke eerste helft eindigt op 2-1, buigt AA Gent na rust achterstand nog om? (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Jan Breydel • Nathan Verboomen [naar artikel]

5. LIVE. Zulte Waregem buigt achterstand om en duwt Beerschot dieper in de miserie bij de rust (29/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 25 • Olympisch Stadion • Beerschot heeft punten dringend nodig [naar artikel]

6. LIVE. Sensatie na de rust! Man City buigt dubbele achterstand meteen om dankzij Alvarez en Haaland (19/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalwedstrijd zevende speeldag • Aftrap: 21u • Etihad Stadium • Man City verloor z'n laatste twee matchen [naar artikel]

7. LIVE: OHL buigt achterstand nog voor de rust om en heeft comfortabele voorsprong beet (30/03/2024 - Sporza)

Na de doelpuntenkermis tegen Genk, moet ook Gent voor de bijl. OHL wil weer naar de leidersplaats springen in de Women Super League, want Anderlecht - en vanavond ook Standard? - hijgen in de nek. Toont Leuven zijn klasse of is Gent verrassend weerbarstig? Volg het vanaf 13.30 uur live. [naar artikel]

8. LIVE: OHL buigt achterstand nog voor de rust om in Gent (30/03/2024 - Sporza)

9. Video: Real buigt vroege achterstand al voor de rust om (21/02/2018 - Sporza)

Real Madrid speelt vanavond een inhaalwedstrijd tegen Leganes. Kan het over Valencia naar de derde plaats springen? Volg de score. [naar artikel]

10. Met dank aan Pozuelo: Genk vermijdt nieuw puntenverlies en buigt achterstand na rust om (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk heeft zich herpakt, maar kroop door het oog van de naald op de Freethiel. Samatta en Pozuelo stelden na een zwakke eerste helft orde op... [naar artikel]