LIVE. Kan Standard in extremis nog gelijkmaken tegen tienkoppig STVV?

26/12/2020 - 22:32
"• 19de speeldag Jupiler Pro League • Sclessin • De stoel van Standard-coach Montanier wankelt na 0 op 9 • STVV won bij Essevee voor het eerst onder Peter Maes"

1. LIVE. Kan Standard in extremis nog gelijkmaken tegen tienkoppig STVV? (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag Jupiler Pro League • Sclessin • De stoel van Standard-coach Montanier wankelt na 0 op 9 • STVV won bij Essevee voor het eerst onder Peter Maes [naar artikel]

2. Noë Dussenne bezorgt tienkoppig Standard in extremis punt tegen Gent op de openingsspeeldag (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Standard en Gent hebben de punten gedeeld in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De Luikenaars moesten al vroeg met tien verder na dom rood van Calut, maar kwamen nog voor de rust op voorsprong via een strafschopdoelpunt van Amallah. Na de pauze stelde Tissoudali orde op zaken. Darko Lemajic leek daarna Gent alsnog de drie punten te bezorgen, tot Noë Dussenne in de absolute slotfase toch nog de gelijkmaker tegen de touwen kon koppen: 2-2. [naar artikel]

3. Noë Dussenne bezorgt tienkoppig Standard in extremis punt tegen Gent (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Standard en AA Gent beten vrijdagavond de spits af met een 2-2-gelijkspel in de openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. In de slotminuut zorgde Dusenne voor de late gelijkmaker. De Rouches stonden al na een kwartier met tien man. [naar artikel]

4. LIVE. Vertonghen veroorzaakt domme penalty in derby tegen Arsenal en ziet Dier erna gelijkmaken (02/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Foyth in basis voor Alderweireld • Arsenal met Iwobi • Aftrap: 15u05 • Emirates Stadium [naar artikel]

5. Titelverdediger Antwerp heeft niet veel overschot tegen La Louvière - Tienkoppig Union schakelt Moeskroen in extremis uit (02/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Bijzonder interessante eerste match in de Croky Cup voor bekerhouder Antwerp. Er was het debuut voor nieuwkomers De Wolf en Avenatti, maar ook de eerste basisplek voor Mbenza, die z’n eerste minuten maakte sinds begin december. [naar artikel]

6. Een tienkoppig Manchester City legt in extremis Fulham over de knie: Haaland trapt in minuut 95 een strafschop tegen de touwen (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City heeft Fulham met 2-1 verslagen. Kevin De Bruyne en co. domineerden de volledige wedstrijd, maar een stug Fulham hield lang stand. Tot Kevin De Bruyne in minuut 95 een strafschop uitlokte. Haaland - wie anders - trapte de elfmeter tegen de touwen. [naar artikel]

7. Tienkoppig City legt in extremis Fulham over de knie: Haaland trapt in minuut 95 strafschop, die De Bruyne uitlokte, tegen de touwen (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

8. Anderlecht laat zege tegen tienkoppig Genk in extremis nog ontglippen na late gelijkmaker Tolu Arokodare (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Teleurstelling bij Anderlecht. Nadat Francis Amuzu de winnende goal gemaakt leek te hebben, tegen een tienkoppig Genk, slikte paars-wit in het absolute slot nog de gelijkmaker (1-1). Tolu Arokodare mocht moederziel alleen binnenkoppen. De match werd gekenmerkt door veel strijd, getuige de vele kaarten. [naar artikel]

9. Tolu schenkt tienkoppig Genk in extremis verdiend punt tegen Anderlecht (03/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen vijfde overwinning op rij voor Sporting Anderlecht. Na een heerlijke goal van Amuzu leken de Brusselaars gewonnen spel te hebben tegen tien Genkenaars. Tot uitgerekend Tolu Arokodare nog een verdiend punt redde voor de Limburgers. [naar artikel]