05/11/2022 - 17:59
"Manchester City heeft Fulham met 2-1 verslagen. Kevin De Bruyne en co. domineerden de volledige wedstrijd, maar een stug Fulham hield lang stand. Tot Kevin De Bruyne in minuut 95 een strafschop uitlokte. Haaland - wie anders - trapte de elfmeter tegen de touwen."

1. Een tienkoppig Manchester City legt in extremis Fulham over de knie: Haaland trapt in minuut 95 een strafschop tegen de touwen (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City heeft Fulham met 2-1 verslagen. Kevin De Bruyne en co. domineerden de volledige wedstrijd, maar een stug Fulham hield lang stand. Tot Kevin De Bruyne in minuut 95 een strafschop uitlokte. Haaland - wie anders - trapte de elfmeter tegen de touwen. [naar artikel]

2. Tienkoppig City legt in extremis Fulham over de knie: Haaland trapt in minuut 95 strafschop, die De Bruyne uitlokte, tegen de touwen (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE. Tienkoppig Standard leidt dankzij rake strafschop Amallah, Buffalo’s krijgen geen strafschop na hands Emond (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Sclessin • Ref: Lawrence Visser [naar artikel]

4. Manchester United pakt in extremis de overwinning tegen West Ham: Jesse Lingard bezorgt de Mancunians de drie punten, Noble mist in de laatste minuut een strafschop (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Manchester United heeft West Ham met 1-2 verslagen. Said Benrahma zette de Hammers verdiend op voorsprong, maar de onvermijdelijke Cristiano Ronaldo hing de bordjes weer gelijk. In extremis maakt Jesse Lingard er nog 1-2 van. Vorig seizoen speelde hij nog op huurbasis bij West Ham. Mark Noble miste in de absolute slotfase nog een penalty. [naar artikel]

5. Jesse Lingard bezorgt Manchester United in extremis de drie punten tegen West Ham, Noble mist in de laatste minuut een strafschop (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

6. VIDEO. Ook Erling Haaland is een mens: Noorse topspits van Manchester City trapt (lichte) strafschop tegen Bayern keihard over (19/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Ook Erling Haaland (22) kan eens missen. De Noorse topspits kreeg woensdagavond in de return van de kwartfinale van de Champions League tegen Bayern München de mogelijkheid om Manchester City op voorsprong te zetten vanop de stip, maar hij trapte zijn penalty keihard over het doel. [naar artikel]

7. Tienkoppig OHL pakt in extremis puntje aan de Gaverbeek na dol slot (01/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een tienkoppig OHL pakte vanavond in extremis een punt aan de Gaverbeek (2-2). Kostovski wiste in minuut 87 goals van Harbaoui en De Pauw uit.... [naar artikel]

8. LIVE. Kan Standard in extremis nog gelijkmaken tegen tienkoppig STVV? (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag Jupiler Pro League • Sclessin • De stoel van Standard-coach Montanier wankelt na 0 op 9 • STVV won bij Essevee voor het eerst onder Peter Maes [naar artikel]

9. Titelverdediger Antwerp heeft niet veel overschot tegen La Louvière - Tienkoppig Union schakelt Moeskroen in extremis uit (02/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Bijzonder interessante eerste match in de Croky Cup voor bekerhouder Antwerp. Er was het debuut voor nieuwkomers De Wolf en Avenatti, maar ook de eerste basisplek voor Mbenza, die z’n eerste minuten maakte sinds begin december. [naar artikel]