Dat ze allebei niet goedkoop zijn, is niet de enige reden waarom oesters en champagne goed bij elkaar passen. Volgens een Deense studie bevatten zowel oesters als champagne stoffen die voor een umamismaak zorgen, en dat zorgt voor een onverwacht synergisme, een samenwerking waardoor de smaak versterkt wordt. [naar artikel]
Een Russisch Instagrammodel beleeft de nachtmerrie van haar leven in de gevangenis nadat ze veroordeeld werd voor rijden zonder rijbewijs en het... [naar artikel]
Een Russisch Instagrammodel beleeft de nachtmerrie van haar leven in de gevangenis nadat ze veroordeeld werd voor rijden zonder rijbewijs en het... [naar artikel]
Kira Mayer is een Russisch Instagrammodel dat het normaal gewend is om alles te krijgen wat ze wil. Maar toen ze na verkeersinbreuken en omkoperij in de cel belandde, was er tot haar groot ongenoegen geen ruimte voor een voorkeursbehandeling. Het model belandde in mei in zware problemen. Agenten hielden haar tegen nadat ze ontdekten […] Het bericht Model dat celstraf uitzit, klaagt omdat ze geen champagne en oesters krijgt verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Met Valentijn mag het best wat pittiger. En dan wordt er al gauw met allerhande afrodisiaca geschermd. Eentje daarvan is de oester want volgens Amerikaanse en Italiaanse onderzoekers is dat een afrodisiacum. En nog beter wordt het met een strakke, nerveuze witte wijn als begeleider. Die vonden we in de Centre-Loire waar Sancerre en Pouilly-Fumé de locomotieven zijn. [naar artikel]
De uitvoer van champagne naar ons land is in 2021 opnieuw toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van de champagnehuizen. Er werd een recordomzet van 167 miljoen euro opgetekend. [naar artikel]
Een zomerjurk van 5.200 euro. Bekende modeontwerpers. Duur kasjmier en marmer in de boetieks. Alleen de zéér happy few gaan shoppen bij Maison Ullens, het modehuis van de vermoorde barones ‘Mimi’ Ullens de Schooten (70). Ze verloor miljoenen aan haar kledinglijn en dat is niet eens zo vreemd. [naar artikel]
Elke dag wordt er wel iets gevierd. Of het nu Dag van de Klant, het Pluimvee of het Palindroom is. De Morgen beantwoordt daarover deze zomervakantie elke dag een goede vraag. Vandaag: Internationale oesterdag. [naar artikel]
Noem voor de vuist weg een Antwerps toprestaurant en de kans is groot dat het de komende tijd met Zeeuwse oesters werkt. Afgelopen donderdag werd namelijk het oesterseizoen in het Zeelandse schelpdierendorp Yerseke feestelijk geopend. De komende acht maanden zullen weer miljoenen exemplaren richting Antwerpen vervoerd worden. Want Antwerpenaars zijn blijkbaar echt oestervreters. Waarom liggen de Zeeuwse oesters hier zo goed in de markt? Hoe worden ze precies gekweekt? En wat kunnen mensen proberen die ze (nog) niet lusten? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.