Meghan Markle vergooit kansen op Brits paspoort

09/01/2021 - 12:07
"Het ziet ernaar uit dat Meghan Markle zich nooit Brits staatsburger zal mogen noemen. De hertogin van Sussex en echtgenote van prins Harry voldoet namelijk niet aan de strikte voorwaarden om een aanvraag in te dienen. Dat schrijft de Britse krant The Daily Mail."

1. Meghan Markle vergooit kansen op Brits paspoort (09/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Het ziet ernaar uit dat Meghan Markle zich nooit Brits staatsburger zal mogen noemen. De hertogin van Sussex en echtgenote van prins Harry voldoet namelijk niet aan de strikte voorwaarden om een aanvraag in te dienen. Dat schrijft de Britse krant The Daily Mail. [naar artikel]

2. Belgisch paspoort ‘machtiger’ dan vorig jaar, Japans paspoort na vijf jaar niet meer machtigste in de wereld (19/07/2023 - De Morgen)

3. Lokeren vergooit voorprong na onder meer penaltymisser (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

70 minuten oervervelend, 20 minuten spetterend. Ziedaar Lokeren-Oostende heel kort samengevat. Eindstand: 2-2 na een knotsgek slot. [naar artikel]

4. Lokeren vergooit voorsprong na onder meer penaltymisser (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

5. Jupiler Pro League – Charleroi vergooit in extremis dure punten tegen Oostende in strijd om play-off 1 (09/02/2019 - Metro)

Op de 25e speeldag in de Jupiler Pro League ging Charleroi tegen KV Oostende zaterdagavond op zoek naar de driepunter in de strijd om play-off 1. De Henegouwers leken op weg naar de overwinning, tot Zarko Tomasevic de gelijkmaker in de 93e minuut tegen de netten schoot en meteen ook de play-off 1-droom van de […] Het bericht Jupiler Pro League – Charleroi vergooit in extremis dure punten tegen Oostende in strijd om play-off 1 verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Neuville vergooit opnieuw zege (04/04/2019 - De Morgen)

7. Rusland vergooit deelname aan Spelen (05/04/2019 - De Morgen)

Russische atleten vluchten tijdens wedstrijden weg voor dopingcontroleurs en verstoppen zich. De internationale atletiekfederatie kan vandaag in Wenen bijna niet anders dan de Russen te weren van de Olympische Spelen in Rio. [naar artikel]

8. Wickmayer vergooit negen matchpunten (05/04/2019 - De Morgen)

Wat een drama voor Yanina Wickmayer. Lucie Safarova redde negen matchpunten en mocht met 3-6, 7-6, 6-1 naar de tweede ronde tegen Serena Williams. [naar artikel]

9. Gent vergooit zekere overwinning in Eupen (06/04/2019 - De Morgen)

Het was een week om snel te vergeten voor Jacob Rinne. Na zijn flater in Oekraïne leek de Zweed op weg om matchwinnaar te worden in Eupen. Tot scheidsrechter Wouters een fout op de doelman onbestraft liet. [naar artikel]

10. Gent vergooit kans om naast Anderlecht te komen (13/04/2019 - De Morgen)

Uitgerekend op het moment dat het zich naast Anderlecht op de eerste plaats kon hijsen, leverde AA Gent aanvallend één van zijn zwakste prestaties van het seizoen af. Tegen Beerschot viel de Gentse pletwals na twintig minuten zonder benzine en tufte het verder op zijn reservetank. [naar artikel]