12/01/2021 - 22:50
"KV Oostende speelde in een inhaalwedstrijd in de Jupiler Pro League 1-1 gelijk tegen Eupen. De Panda’s moesten lang met tien tegen elf spelen, want Emmanuel Agbadou kreeg na zestien minuten al een rode kaart. Toch kwamen ze op voorsprong, dankzij een doelpunt van Smail Prevljak in het begin van de tweede helft. Oostende kon tien minuten voor tijd gelijkmaken dankzij invaller Marko Kvasina.staat achtste met 29 punten, Eupen staat dertiende met 24 punten."

1. Tien Eupen-spelers houden KV Oostende op een felbevochten gelijkspel in inhaalmatch (12/01/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende speelde in een inhaalwedstrijd in de Jupiler Pro League 1-1 gelijk tegen Eupen. De Panda’s moesten lang met tien tegen elf spelen, want Emmanuel Agbadou kreeg na zestien minuten al een rode kaart. Toch kwamen ze op voorsprong, dankzij een doelpunt van Smail Prevljak in het begin van de tweede helft. Oostende kon tien minuten voor tijd gelijkmaken dankzij invaller Marko Kvasina.staat achtste met 29 punten, Eupen staat dertiende met 24 punten. [naar artikel]

2. Zulte Waregem en KV Oostende schieten met felbevochten gelijkspel niets op in degradatiestrijd (12/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Een vroeg doelpunt van Gano leek Zulte Waregem een levensbelangrijke thuiszege op te leveren tegen een onwaarschijnlijk zwak KV Oostende maar een doelpunt van Hornby gooide nog roet in het eten. Bij Essevee wacht men bang af hoelang Vormer (sleutelbeen) out zal zijn en beseft men ook wel dat er volgende week in Seraing echt wel gewonnen moet worden. Anders dreigt operatie redding stilaan ‘mission impossible’ te worden. [naar artikel]

3. LIVE (20u): Spoelt Oostende de verloren inhaalmatch door met een zege tegen Kortrijk? (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Bram Van Driessche Versluys Arena Oostende (13e) telt 4 punten minder dan Kortrijk (8e) [naar artikel]

4. LIVE. Wipt Oostende weer naar de linkerkolom in inhaalmatch tegen Waasland-Beveren? (24/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 17u • Waasland-Beveren is voorlaatste met 5 punten uit 11 matchen • Oostende is elfde met 16 punten • Freethiel [naar artikel]

5. LIVE (18u45). Kan Zulte Waregem nog eens winnen in inhaalmatch tegen KV Oostende? (09/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalmatch 22ste speeldag • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion • KV Oostende staat 15de (27 punten), Zulte Waregem 16de (25 punten) [naar artikel]

6. LIVE. Kan Zulte Waregem nog eens winnen in inhaalmatch tegen KV Oostende? (09/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

7. HISTORISCH! Onklopbare Mignolet loodst tienkoppig Club Brugge naar achtste finales Champions League na felbevochten gelijkspel tegen Atlético (12/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Onwaarschijnlijk. Vier speeldagen ver en Club Brugge is nu al zeker van de achtste finale in de Champions League. In Atlético Madrid bleef het 0-0. De vierde clean sheet op rij voor Mignolet - de doelman schitterde opnieuw. Blauw-zwart, dat zich een penalty door de VAR ontzegd zag, nu helemaal in de zevende hemel. Proficiat, Club! [naar artikel]

8. AA Gent komt niet verder dan felbevochten gelijkspel bij OH Leuven en verliest verder terrein op top vier (30/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar op Den Dreef. AA Gent en OH Leuven speelden 1-1 gelijk in een fel duel. Mario Gonzalez en Hugo Cuypers - respectievelijk topschutter en vice-topschutter in de Jupiler Pro League - tekenden voor de goals. [naar artikel]

9. Toeschouwer Eden Hazard ziet hoe Chelsea Premier League-seizoen opent met felbevochten gelijkspel tegen Liverpool (13/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Chelsea en Liverpool hebben elkaar op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen in de Premier League in evenwicht gehouden. Op Stamford Bridge werd het 1-1 na een aangename pot voetbal. De Reds kwamen eerst op voorsprong, maar mochten blij zijn dat Chelsea maar een keer kon tegenprikken. [naar artikel]