12/01/2021 - 23:49
"AC Milan is in het Italiaanse bekertoernooi ontsnapt aan uitschakeling. Het thuisduel in de achtste finales tegen Torino leverde zowel in de reguliere speeltijd als in de verlenging geen treffer op (0-0). In de strafschoppenreeks zegevierde de koploper in de Serie A alsnog: 5-4. Alexis Saelemaekers was er niet bij. Vaste doelman Gianluigi Donnarumma was in deze bekerwedstrijd reserve. Hij kreeg niettemin in de 73ste minuut de rode kaart wegens felle aanmerkingen vanaf de bank op de arbitrage."

1. Football Talk. AC Milan heeft strafschoppen nodig - Manchester United leider - Essevee moet Vossen twee weken missen, ook Opare buiten strijd (12/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

AC Milan is in het Italiaanse bekertoernooi ontsnapt aan uitschakeling. Het thuisduel in de achtste finales tegen Torino leverde zowel in de reguliere speeltijd als in de verlenging geen treffer op (0-0). In de strafschoppenreeks zegevierde de koploper in de Serie A alsnog: 5-4. Alexis Saelemaekers was er niet bij. Vaste doelman Gianluigi Donnarumma was in deze bekerwedstrijd reserve. Hij kreeg niettemin in de 73ste minuut de rode kaart wegens felle aanmerkingen vanaf de bank op de arbitrage. [naar artikel]

2. Football Talk. Manchester United alleen op kop - AC Milan heeft strafschoppen nodig - Essevee moet Vossen twee weken missen, ook Opare buiten strijd (12/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE: Dan toch Rashford! Manchester United en Liverpool zijn op weg naar strafschoppen (17/03/2024 - Sporza)

Manchester United en Liverpool voorzien de topaffiche van de kwartfinales in de FA Cup. De bezoekers hebben de goede vorm te pakken en haalden in de midweek nog zwaar uit in de Europa League. Halen ze ook de voorhamer boven op Old Trafford? Volg het live. [naar artikel]

4. Football Talk. Sheffield United boekt na 18 matchen eerste zege - Essevee moet Vossen twee weken missen, ook Opare buiten strijd (12/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem moet het naar schatting twee weken stellen zonder Jelle Vossen. De spits heeft zaterdag een verrekking aan de hamstrings opgelopen tijdens de competitiematch tegen Excel Moeskroen (1-0 zege). Ook Daniel Opare blesseerde zich in die partij, zo meldt Essevee. [naar artikel]

5. MULTILIVE. Tau en Okereke breken in slotfase de ban voor Club - Ruime zeges voor AA Gent en Essevee - Eupen heeft strafschoppen nodig (25/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Bekervoetbal! Flink wat wedstrijden in de 1/16de finales vanavond. Club Brugge trekt naar Francs Borains, Aalst ontvangt AA Gent. Ook de andere... [naar artikel]

6. CROKY CUP. Standard makkelijk langs amateurs van Rebecq, ook Essevee en Kortrijk door - Union klopt Westerlo na strafschoppen (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Naast KV Oostende - Club Brugge en Charleroi - AA Gent waren er vanavond nog vier wedstrijden in de achtste finales van de Croky Cup. Standard liet... [naar artikel]

7. Standard makkelijk langs amateurs van Rebecq, ook Essevee en Kortrijk door - Union klopt Westerlo na strafschoppen (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE (21u05): Kan Essevee punten sprokkelen op bezoek bij Essevee? (02/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vierde speeldag GelreDome Ref: Yevhen Aranovskiy (Oek) Beide teams hebben één punt [naar artikel]

9. MULTILIVE buitenland: Chelsea, Manchester United én Manchester City wonnen hun wedstrijden (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het zit er op. Manchester City heeft een oververdiende 3-1 overwinning geboekt tegen Newcastle. Agüero scoorde de drie doelpunten voor de... [naar artikel]

10. MULTILIVE: Pakt Manchester City (zonder De Bruyne) de titel tegen aartsrivaal Manchester United? (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het contrast kan haast niet groter: woensdag ging Manchester City roemloos ten onder op Anfield tegen Liverpool in de Champions League, vandaag kan... [naar artikel]