LIVE. Kan Oostende voorsprong vasthouden in de tweede helft?

16/01/2021 - 17:20
"• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Versluys Arena • KV Oostende verloor al drie wedstrijden niet • KV Kortrijk pakte 6 op 6 tegen Gent en Genk"

1. LIVE. Real Madrid op weg naar de drie punten, Asensio zorgt voor nieuwe voorsprong (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid is voorlopig op weg naar de zege op het veld van Osasuna. Alaba bracht de Madrilenen al snel op voorsprong, maar Budimir maakte meteen gelijk. Net voor rust legde Asensio de 1-2 binnen. Kunnen Courtois en co die voorsprong in de tweede helft vasthouden? Volg het hier LIVE! [naar artikel]

2. LIVE. Kan STVV krappe voorsprong vasthouden op het veld van KV Oostende? (20/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE. Benzema mist twee penalty’s in vijf minuten, Real Madrid op weg naar de drie punten (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Kan Charleroi de voorsprong vasthouden in de tweede helft bij OH Leuven? (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 3 • Aftrap: 16 uur • King Power at Den Dreef Stadion [naar artikel]

5. KV Oostende boekt ruime zege bij Eupen (12/05/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende heeft op eenvoudige wijze de drie punten gepakt op het veld van Eupen. Oostende kwam in de eerste helft op voorsprong via Zivkovic. In de tweede helft walsten de bezoekers over de Panda’s en werd het nog 0-4. Daardoor springt KVO in Play-off 2B over de Eupen naar de vierde plaats. [naar artikel]

6. LIVE. Kan Oostende voorsprong in de tweede helft uitbouwen? (06/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Diaz Arena • Zet STVV z'n opmars verder? [naar artikel]

7. LIVE. KV Oostende moet met tien verder na rood voor Amade! Kunnen Kustboys voorsprong vasthouden in Seraing? (14/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 4de speeldag • Aftrap: 18u30 • Le Stade du Pairay • KV Oostende tankte vertrouwen met 6 op 6 tegen Genk en Gent [naar artikel]

8. LIVE. Kan STVV krappe voorsprong vasthouden in de tweede helft? (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Stayen • STVV staat drie plaatsen boven Eupen [naar artikel]

9. LIVE OOSTENDE-LEUVEN. Thorsteinsson zet OHL met penalty op 0-3 en lijkt lot van kustploeg te bezegelen (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende moet de drie punten thuishouden, wil het niet degraderen. OHL ging rusten met een 0-2 voorsprong, maar kwamen via een penalty al snel op 0-3 in de tweede helft. Het lijkt over en out voor KVO. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

10. LIVE. Dimata trapt de tweede helft op gang, kan Anderlecht zijn voorsprong vasthouden aan de Gaverbeek? (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Tiende speeldag Jupiler Pro League • Stadion: Regenboogstadion • Aftrap: 14.30 uur • Wie kruipt uit de put: Zulte Waregem of Anderlecht? [naar artikel]

11. LIVE. Kan Anderlecht zijn voorsprong vasthouden in de tweede helft tegen Cercle? (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag • Aftrap: 18u30 • Cercle speelde gelijk in de Brugse derby • Anderlecht won nog niet buitenhuis [naar artikel]

12. LIVEBLOG ANTWERP-KVO. Tweede helft onderweg: diept Antwerp dubbele voorsprong uit of kan KVO nog terugvechten? (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp ontvangt tweedeklasser KV Oostende in de halve finale van de Croky Cup. Na een dominante eerste helft van de thuisploeg staat bij rust de 2-0 voorsprong op het bord. Kunnen de Kustboys nog tegenprikken? Volg het allemaal via onderstaande liveblog. [naar artikel]

13. Beringen kan vroege voorsprong niet vasthouden: “Witgoor verdiende de zege” (13/03/2022 - Het Belang van Limburg)

KVK Beringen ging zaterdagavond met 2-1 onderuit bij Witgoor. De bezoekers klommen nochtans vrijwel meteen op voorsprong via Yavuz, maar op het kwartier hing Hannes de bordjes al gelijk. Vroeg in de tweede helft zorgde Blockx voor de 2-1. [naar artikel]

14. LIVE. Ambrose knalt KV Oostende op belangrijke voorsprong met strafschop (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende is eraan begonnen op Eupen. Voor beide ploegen een levensbelangrijk duel in de degradatiestrijd. Ambrose bracht de bezoekers op voorsprong van de stip. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

15. LIVE. Waasland-Beveren na 32 seconden in tweede helft op voorsprong: Albanese rondt scherpe tegenaanval af (24/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 17u • Waasland-Beveren is voorlaatste met 5 punten uit 11 matchen • Oostende is elfde met 16 punten • Freethiel [naar artikel]

16. LIVE PSV-AJAX. Erop en erover! Lozano verdubbelt de voorsprong in een dolgekke tweede helft (29/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tijd voor De Topper in Nederland. PSV heeft een perfect rapport en Ajax ploetert onderaan in het klassement. PSV komt sterk uit de kleedkamer na een eerste helft waarin het onder lag en komen zowaar op voorsprong. Blijft dat ook zo? Volg het hier! [naar artikel]

17. LIVE. GOAL! Santini kopt Anderlecht al vroeg in tweede helft op voorsprong (05/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• RSC Anderlecht - KV Oostende • Aftrap: 14u30 • Najar en Kums niet fit • Ref: Sébastien Delferière [naar artikel]

18. LIVE. GOAL! Oostende komt op voorsprong, Sakala doet het na knappe actie (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europe play-offs • Aftrap: 16u • Achter de Kazerne • Malinwa volgt op vijf punten van koploper KV Oostende [naar artikel]

19. LIVE. Zet Malinwa de scheve situatie in tweede helft recht in mistig Oostende? (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag • Aftrap: 18u30 • Diaz Arena • KV Oostende staat 3de (43 punten), KV Mechelen 8ste (40) [naar artikel]

20. LIVE. Moeskroen draait in tweede helft achterstand om in voorsprong (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30 • Le Canonnier • KV Oostende won vorig weekend met 1-0 van STVV, Moeskroen verloor van Anderlecht [naar artikel]

21. KV Mechelen kan 0-2 voorsprong aan rust niet vasthouden maar pakt belangrijk punt in Gent (18/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen keert met een punt terug van AA Gent. Malinwa stond al na twintig minuten 0-2 voor na goals van Tainmont en Rits, maar de thuisploeg maakte er in de tweede helft nog 2-2 van. In de strijd om het behoud heeft KV Mechelennu twee punten voorsprong op rode lantaarn Eupen dat zaterdag verloor bij Zulte Waregem. [naar artikel]

22. LIVE CONFERENCE LEAGUE (21u). Kunnen West Ham en Basel voorsprong vasthouden in return halve finales? (18/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de terugwedstrijden van de halve finales in de Conference League verdedigen West Ham en Basel tegen respectievelijk AZ en Fiorentina een 2-1-voorsprong. Kunnen ze dat vasthouden en bereiken ze dus de finale (7 juni in Praag)? Volg de wedstrijden vanaf 21u in onderstaande liveblog! [naar artikel]

23. Geen stunt voor Oostende tegen Anderlecht door domme strafschopfout (06/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

In de Europa League kon Anderlecht nog vertrouwen tanken maar tegen KV Oostende liep het weer erg moeizaam voor paars-wit. Oostende kwam in de tweede helft op voorsprong na een domme strafschopovertreding van Kara maar tien minuten voor affluiten kreeg Anderlecht eveneens een (lichte) strafschop nadat Harbaoui zich maar wat graag liet vallen: 1-1 . Anderlecht en Oostende blijven zo naast elkaar op de tweede plaats staan, op vijf punten van leider Zulte Waregem dat nu al herfstkampioen is. [naar artikel]

24. LIVE. Tweede helft van start, neemt Anderlecht na rust nieuwe voorsprong? (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

• RSC Anderlecht - KV Oostende • Lotto Park • Debuut Kompany als speler-manager in Jupiler Pro League • Aan de rust stond het 1-1 na goals van Vlap... [naar artikel]