Paal en gemiste penalty houden tien moedige Genkenaars van verdiende zege

21/01/2021 - 23:01
"KRC Genk bleef thuis tegen AA Gent steken op een gelijkspel (1-1). Na een nieuwe - opnieuw aangevochten - rode kaart voor Cuesta speelde de thuisploeg 80 minuten met een mannetje minder. Toch kreeg Racing de beste kansen maar de paal en een penaltymisser (van Bongonda) hielden Genk van een verdiende zege."

1. Paal en gemiste penalty houden tien moedige Genkenaars van verdiende zege (21/01/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk bleef thuis tegen AA Gent steken op een gelijkspel (1-1). Na een nieuwe - opnieuw aangevochten - rode kaart voor Cuesta speelde de thuisploeg 80 minuten met een mannetje minder. Toch kreeg Racing de beste kansen maar de paal en een penaltymisser (van Bongonda) hielden Genk van een verdiende zege. [naar artikel]

2. Verdiende Club vlak voor tijd een penalty na hands? Onze huisref Tim Pots: “Geen penalty” (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Vier minuten voor tijd consternatie op Jan Breydel. Na een goede combinatie tussen Vormer en Diatta bracht de jonge Senegalees de bal voor doel.... [naar artikel]

3. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

4. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

5. De gemiste kansen tegen Antwerp, de gemiste strafschop van Vanzeir en de rode kaart van Machida: zo zag Union Club alsnog terugkeren (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Union leek lang op weg om iedereen - en dan vooral Club Brugge - een neus te zetten en als promovendus kampioen te worden. Maar naar het einde toe begon blauw-zwart langzaam aan de achterstand te knabbelen, om er uiteindelijk in de Champions' play-offs op en over te gaan. Waar heeft Union de titel laten liggen? In bovenstaande video ziet u de momenten die Club alsnog op het goeie spoor hielpen. [naar artikel]

6. Gemiste kans(en): onze Club-watcher ziet hoe blauw-zwart wéér meer verdiende maar andermaal niet won (24/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Arm Club. Wéér verdiende het meer, andermaal won het niet. Het applaus na afloop was er één in dubio. Iets tussen trots en droevig. [naar artikel]

7. Anderlecht plaatst zich ondanks gemiste kansen voor volgende ronde na verdiende zege bij FC Luik (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft de eerste klif in de Croky Cup zonder problemen omzeild. Paars-wit voetbalde op het veld van FC Luik een resem kansen bij elkaar, maar de afwerking blijft een werkpunt. De ploeg van Vincent Kompany won uiteindelijk met 0-2, onder meer dankzij een doelpunt van debutant Ashimeru. In de volgende ronde wacht Union. [naar artikel]

8. “Parijs-Roubaix kreeg zijn verdiende winnaar, maar niet zijn verdiende ontknoping” (09/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Alweer een Monument voor Mathieu van der Poel, die nu ook Parijs-Roubaix aan zijn indrukwekkende erelijst toevoegt. “Van der Poel zit op zijn 28ste op het toppunt van zijn kunnen”, stelt onze chef wielrennen Marc Ghyselinck vast. Tegelijk kroont hij ook de beste ploeg van het klassieke voorjaar. [naar artikel]

9. City kan zich twee gemiste penalty's permitteren tegen Steaua (16/08/2016 - Sporza)

Manchester City staat met meer dan anderhalf been in de groepsfase van de Champions League. Kevin De Bruyne en co wonnen met 0-5 bij Steaua. Kun Agüero twee penalty's, maar maakte dat goed met 3 goals. [naar artikel]

10. Stuivenberg is boos over gemiste penalty: "Naranjo stond niet op 1 op mijn lijst" (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Geen finale van de Beker van België voor Racing Genk. De Limburgers konden de vele kansen vandaag niet verzilveren. Ook een penalty werd gemist. [naar artikel]