De van oorsprong Belgische chocolatier Godiva zal tegen eind maart al zijn 128 winkels in de Verenigde Staten en Canada sluiten of verkopen. Aanleiding is een daling van het aantal consumenten die winkelen in fysieke winkels door de pandemie. De 117 Godiva-filialen in de Verenigde Staten en de elf winkels in Canada sluiten binnen twee […] The post Chocolatier met Belgische roots sluit of verkoopt alle 128 Noord-Amerikaanse winkels appeared first on Business AM. [naar artikel]
Dat kwaliteitsvolle chocolade zijn prijs heeft, daar valt in de supermarkt nog weinig van te merken. Gemiddeld kosten holle paaseieren daar zo’n 5... [naar artikel]
Topchocolatier Dominique Persoone heeft bij de politie een klacht ingediend tegen een onbekende vrouw die telefonisch een van zijn winkelbediendes “terroriseerde en kleineerde”. “Het is een psychopate, ik heb er geen ander woord voor. Gelukkig hebben we opnames kunnen maken.” [naar artikel]
Topchocolatier Dominique Persoone heeft bij de politie een klacht ingediend tegen een onbekende vrouw die telefonisch een van zijn winkelbediendes “terroriseerde en kleineerde”. “Het is een psychopate, ik heb er geen ander woord voor. Gelukkig hebben we opnames kunnen maken.” [naar artikel]
Bij chocolatier Chris Jacobs (50) uit Nijlen worden sinds kort ook paashazen met mondmaskers verkocht. Op die manier vestigt de creatieveling op zijn manier de aandacht op de grote inspanningen die er momenteel geleverd worden in de zorgsector. [naar artikel]
Met Pasen in aantocht, zal jong én oud zijn buikje rond eten met paaseieren. Maar welke smaken zijn nu het lekkerst? David Maenhout, de gelauwerde chocolatier achter het Knokse Chocolatier M, doet de test en proeft paaseieren van melk-, witte en zwarte chocolade uit de supermarkt. [naar artikel]
De Brugse chocolatier Dominique Persoone gaat chocolade maken in de vorm van katten en honden, waarvan de opbrengst naar de organisatie “Natte snoetjes” zal gaan. Die organisatie focust zich op de getroffen dieren uit de overstroomde gebieden in Wallonië. [naar artikel]
Beugnies Les Chocolats verkoopt ‘explosieve paasgranaatjes’. De helft van de opbrengst gaat naar humanitaire hulp via het Consortium Oekraïne 12-12. “Chocolade met knalsuiker, dus met lichte ontploffingen in de mond”, legt Nicolas Beugnies uit. “Natuurlijk is er controverse over onze actie en zijn er ook negatieve reacties. We tonen zo de realiteit van de oorlog. Het zet aan tot nadenken.” [naar artikel]
Als u nog op zoek bent naar exclusieve paaslekkernijen, is een lastminutetripje naar Parijs wellicht de moeite waard. Daar heeft chocolatier Nicolas Cloiseau zojuist zijn nieuwe collectie reusachtige eieren voorgesteld met de Olympische Spelen als thema. Maar wees gewaarschuwd: ze zijn behoorlijk prijzig, tot maar liefst 2.500 euro. [naar artikel]
Zondag word je weer langs alle kanten overladen met chocolade, maar zo indrukwekkend als de dino-eieren van Belgisch meester-chocolatier Patrick [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.