26/01/2021 - 22:57
"Geen omschrijving gevonden."

1. Anderlecht vermijdt bij Moeskroen vierde uitnederlaag op rij na discutabele penalty in blessuretijd (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

2. Discutabele strafschop in blessuretijd bezorgt Tongeren een gigantische kater (31/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Na een uur leek het voor Tongeren niet meer mis te kunnen gaan in Berchem, maar een goal uit de kluts en een elfmeter diep in de blessuretijd verknalden het feestje. “We hebben in onze eigen voet geschoten”, aldus een zwaar ontgoochelde Lennert Vandecaetsbeek. Uitslag: 2-2. [naar artikel]

3. Discutabele penalty in blessuretijd bezorgt Cercle Brugge felbevochten zege op bezoek bij OH Leuven (16/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge heeft op het laatste nippertje de drie punten binnengehaald op bezoek bij OH Leuven (1-2). Een discutabele strafschop in de blessuretijd werd door topschutter Kevin Dénkey omgezet om de Vereniging zo een nieuwe driepunter te schenken. Cercle wipt voorlopig over Genk en Club Brugge de top zes in. OHL telt 1 op 21 en verkeert in diepe crisis. [naar artikel]

4. Anderlecht kapseist in Eupen na rode kaart Lawrence en lijdt derde uitnederlaag op rij (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft op het veld van Eupen z’n derde opeenvolgende uitnederlaag geleden. Paars-wit begon goed aan de partij, maar wist niet te scoren en zag op de koop toe Lawrence weggestuurd worden met rood. Na de rust strafte Eupen mistasten van Anderlecht-doelman Wellenreuther genadeloos af. [naar artikel]

5. LIVE. Nieuwe uitnederlaag voor Anderlecht? Paars-wit met achterstand rust in (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Le Canonnier • Anderlecht is 5de met 36 punten [naar artikel]

6. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

7. NBA. San Antonio loopt in Chicago tegen eerste uitnederlaag aan (09/12/2016 - Het Belang van Limburg)

San Antonio Spurs heeft donderdag in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie (NBA) zijn eerste uitnederlaag van het seizoen geleden. Op bezoek bij Chicago Bulls gingen ze met 95-91 onderuit. [naar artikel]

8. San Antonio loopt in Chicago tegen eerste uitnederlaag aan (09/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

San Antonio Spurs heeft donderdag (plaatselijke tijd) in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie (NBA) zijn eerste uitnederlaag van [naar artikel]

9. Mitrovic voorkomt in Luik nieuwe uitnederlaag, maar veel schiet AA Gent daar niet mee op (19/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent heeft geen vervolg kunnen breien aan de stuntzege van tegen Tottenham. Op Sclessin herpakte het zich wel na de openingsgoal van Orlando [naar artikel]

10. Barca zal opnieuw 'remontada' nodig hebben na zware uitnederlaag (11/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Barcelona heeft net als in Parijs een zware uitnederlaag geleden in de Champions League. In februari was PSG enkele maatjes te groot voor de [naar artikel]