30/01/2021 - 18:09
"Een sterke Thibaut Courtois heeft een nieuwe nederlaag van Real Madrid niet kunnen vermijden. Hij schudde enkele knappe reddingen, waaronder één op penalty, uit z’n mouw, maar moest zich toch twee keer gewonnen geven. Het is al de vierde nederlaag van Real dit seizoen."

1. Sterke Courtois, die penalty stopt, kan tegen Levante nieuwe nederlaag voor Real niet vermijden (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een sterke Thibaut Courtois heeft een nieuwe nederlaag van Real Madrid niet kunnen vermijden. Hij schudde enkele knappe reddingen, waaronder één op penalty, uit z’n mouw, maar moest zich toch twee keer gewonnen geven. Het is al de vierde nederlaag van Real dit seizoen. [naar artikel]

2. Sterke Courtois, die penalty pakt, kan tegen Levante nieuwe nederlaag voor Real niet vermijden (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

3. Thibaut Courtois stopt penalty, maar Real Madrid gaat in eigen huis alsnog onderuit tegen Levante (30/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft in de Spaanse titelstrijd opnieuw een duur puntenverlies geleden. De Koninklijke moest in eigen huis tegen Levante vrijwel de volledige wedstrijd met z’n tienen afwerken en ging in de slotfase nog kopje-onder. Thibaut Courtois stopte in de tweede helft wel een penalty, maar kon niet verhinderen dat Real Madrid tegen een vierde seizoensnederlaag aanliep. [naar artikel]

4. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

5. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

6. Geen seizoen zonder nederlaag: Barça verliest met 5-4 van laagvlieger Levante na onwaarschijnlijke partij (13/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Minuut 56: Levante - Barcelona 5-1. Minuut 94: Levante - Barcelona 5-4. Barcelona was bijzonder dicht bij een nieuwe remontada. Op de voorlaatste... [naar artikel]

7. LIVE (13u). Kan Courtois met Real Madrid zijn netten schoon houden tegen Levante? (20/10/2018 - Het Laatste Nieuws)