Met drie Michelinsterren voor Zilte brengen Viki Geunes en Viviane Plaquet Antwerpen naar de top van de gastronomie. De chef-kok wuift de druk weg – “laat me even, ik heb de derde ster pas en heb zelfs niet meer gekookt” – en neemt ons mee naar zijn restaurant op de negende verdieping van het MAS. “Het Eilandje voelt als thuiskomen. We zitten hier op onze plek.” [naar artikel]
Meesterchef Viki Geunes en tv-presentator Hans Otten pakken uit met een nieuwe hotspot op het Eilandje, met de korte maar krachtige naam 'U'. [naar artikel]
Als alles beter gaat met onze wereld en we weer kunnen genieten van cultuur, is Theater Elckerlyc misschien een optie. Francesca Vanthielen (47) trekt er vanaf september haar toga weer aan als procureur in Assisen III: De Wurgmoord. Voor de derde keer wordt het een voorstelling in haar thuisstad. “Ik kan er zelfs met de fiets naartoe. Heerlijk!”, zegt ze. In afwachting vertelt de Kanaal Z-presentatrice ons over de passie voor het lopen, de ‘ontdekking’ van ’t Eilandje en de fietstochten langs Park Spoor Noord. [naar artikel]
Ze is naar eigen zeggen multi-inzetbaar. We geven Anouck Luyten (30) geen ongelijk. Met De Kotmadam, Fair Trade en de telenovelle Lisa laat ze zien dat ze zowel van drama als comedy kaas gegeten heeft. “In Fair Trade speel ik het uitschot van de straat, terwijl ik in het echte leven veeleer een seut ben”, zegt Anouck laconiek als we met haar door Antwerpen wandelen. [naar artikel]
Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Viki Geunes van Zilte (***) . “Voor deze koffiekoeken sta ik met plezier vroeger op om ze te kopen als ze vers uit de oven komen.” [naar artikel]
Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Viki Geunes van Zilte (***) . “Voor deze koffiekoeken sta ik met plezier vroeger op om ze te kopen als ze vers uit de oven komen.” [naar artikel]
Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Viki Geunes van Zilte (***) . “Voor deze koffiekoeken sta ik met plezier vroeger op om ze te kopen als ze vers uit de oven komen.” [naar artikel]
Elke week verklappen tofchefs hun favoriete adresjes. Deze week: Viki Geunes van restaurant Zilte (***). [naar artikel]
In de reeks "Baanbrekende plekken" ontdekken VRT-journalist Jos Vandervelden en fotograaf Alexander Dumarey de plaatsen waar ooit nieuwe tijden werden ingeluid. Maar waar de sporen van de geschiedenis zo goed als weggevaagd zijn en voorbijgangers niet beseffen dat ze geschiedenis onder hun voeten hebben. Vandaag: de plek waar de eerste vliegtuigpassagiers voet aan Belgische grond zetten [naar artikel]
Presentator Hans Otten en zijn vrouw Colette openen in juni samen met sterrenchef Viki Geunes een nieuwe horecazaak in een historisch hoekpand op [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.