Sterrenchef Gert De Mangeleer heeft tijdens de coronacrisis niet stilgezeten. Hij gebruikte de tijd om na te denken over zijn mooiste culinaire reizen. Daaruit ontstond het idee voor Babu, een pop-up hamburgerrestaurant dat je laat proeven van de wereld. [naar artikel]
Een plaats waar je de hele dag door kon eten. Dat was het concept van L.E.S.S., het nieuwe restaurant van Gert De Mangeleer. Was het concept, want na amper een week heeft de topchef besloten dat zijn idee niet haalbaar is. Nu kan je er alleen nog lunch en diner bestellen. “Dit is niet falen, maar ondernemen”, aldus De Mangeleer in Het Laatste Nieuws. [naar artikel]
Een driesterrenrestaurant sluiten, gewoon omdat je erop uitgekeken bent??Gert De Mangeleer en Joachim Boudens deden het. Na zestien jaar zwoegen in Hertog Jan willen ze hun pijlen richten op zusterzaak L.E.S.S., dat volgende week opent in hartje Brugge.?We volgden het culinaire duo het voorbije half jaar.?Maanden die bol stonden van de grote emoties. [naar artikel]
VTM lanceert de nieuwe concurrent van Jeroen Meus: de jonge Loïc Van Impe (25), kok zonder diploma. Blijkt dat topchef Gert De Mangeleer (42), die Van Impe al jaren kent, ook nooit zijn koksdiploma haalde: te vaak gespijbeld. ‘Ik leerde te weinig op school.’ [naar artikel]
Corona is een kreng. Het virus doodt mensen, maar ook bedrijven. Zeker in de horeca is de ravage groot. En toch slagen sommigen erin om met een... [naar artikel]
Elke week verklappen tofchefs hun favoriete adresjes. Deze week: Gert De Mangeleer van Hertog Jan at Botanic Sanctuary **. [naar artikel]
Topchef Ken Verschueren heeft het concept voorgesteld dat hij gaat brengen in het 17de-eeuwse Predikherenklooster. Dit weekend is hij ook te gast op de eerste editie van Mechelen Culinair in Lamot. [naar artikel]
Topchef Gert De Mangeleer brengt een kookboek uit dat volledig losstaat van zijn driesterrenzaak Hertog Jan. In 'Unplugged' toont hij de gerechten die hij maakt voor familie en vrienden. Op hetzelfde moment brengt ook zijn sommelier Joachim Boudens met 'Wat Zullen We Drinken' een boek uit over dranken. [naar artikel]
Gert De Mangeleer en zijn sommelier Joachim Boudens trokken eind 2018 de deuren van hun driesterrenrestaurant Hertog Jan achter zich dicht, maar zitten sindsdien allesbehalve stil. Na de opening van L.E.S.S. in maart is het nu de beurt aan Bar Bulot. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.