11/02/2021 - 18:52
"• Croky Cup • Aftrap: 18u • Ghelamco Arena • AA Gent of Charleroi in kwartfinales?"

1. LIVE. Charleroi doet zich tekort na kansrijke eerste helft, weinig dreiging van Gent (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Croky Cup • Aftrap: 18u • Ghelamco Arena • AA Gent of Charleroi in kwartfinales? [naar artikel]

2. LIVE: Doelpunt Bandé doet Mechelen dromen in kansrijke eerste helft tegen Standard (0-1) (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Sclessin Ref: Lambrechts Beide teams staan op de meest ondankbare plaatsen: Mechelen laatste, Standard zevende Standard rekent op... [naar artikel]

3. LIVE. Rusten bij 0-0 na kansrijke eerste helft, maar Linz en Antwerp laten na te scoren (26/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Stadion der Stadt Linz [naar artikel]

4. LIVE STANDARD-KV MECHELEN. Rouches leiden na kansrijke eerste helft tegen Malinwa, Kawabe scoorde (05/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het draait vierkant bij KV Mechelen, dat deze week afscheid nam van Steven Defour. Duwt Standard - waar ook assistent Yaya Touré vertrekt - Malinwa nog wat dieper in de put? Volg hieronder de wedstrijd LIVE. [naar artikel]

5. LIVE: Anderlecht gaat rusten met 0-1-voorsprong in Westerlo na kansrijke eerste helft (01/12/2023 - Sporza)

Anderlecht opent vrijdagavond speeldag 16 op het veld van Westerlo. De thuisploeg staat op de voorlaatste plaats, de bezoekers kunnen voorlopig tot op 1 punt van leider Union naderen. Aftrap: 20.45 u. [naar artikel]

6. LIVE CHELSEA-BURNLEY. Nog geen doelpunten in kansrijke eerste helft, VAR keurt goal Disasi af (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na de 4 op 6 tegen West Ham (2-2) en Brentford (2-1) leeft Burnley - een beetje - op hoop. Zeker met ook de puntenaftrek voor Nottingham Forest, plots op slechts vier eenheden, is het behoud niet langer een ‘mission impossible’. Al wacht Kompany op Chelsea een lastige verplaatsing in de Premier League. [naar artikel]

7. Kansrijke ouders samen naar concentratieschool (08/03/2018 - De Standaard)

Wie als kansrijke ouder zijn kind wil inschrijven in een concentratieschool, heeft geen garantie dat dat lukt. Minister Crevits wil daar iets aan doen. [naar artikel]

8. Domper voor Van der Poel: hij valt in Nove Mesto in kansrijke positie (27/05/2018 - Sporza)

Mathieu van der Poel heeft de finish niet gehaald in de WB-cross van Nove Mesto. Hij viel op zijn pols, waar hij nog maar onlangs een breukje had opgelopen. [naar artikel]

9. 4x400m laten in kansrijke positie stok vallen (29/03/2019 - De Morgen)