14/02/2021 - 16:34
"Espanyol heeft met 1-2 gewonnen van Mallorca dankzij Anderlecht-huurling Landry Dimata. Espanyol kwam in de eerste helft op voorsprong, maar Mallorca scoorde vroeg in de tweede helft de gelijkmaker. Dimata, die was ingevallen, legde in de 73ste minuut de winning goal in het mandje. Het was pas de tweede keer dat hij mocht meedoen bij de Spaanse club. Ook enkele andere Anderlecht-huurlingen kenden een goede dag. Peter Zulj scoorde voor de Turkse ploeg Göztepe het winnende doelpunt vanop de penaltystip tegen Basaksehir (2-1). En ook Isaac Thelin scoorde. Thelin maakte het enige doelpunt voor Kasimpasa in het verloren duel tegen Galatasaray (2-1)."

1. Anderlecht-huurlingen in vorm: Dimata en Zulj maken winning goal, ook Thelin scoort (14/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Espanyol heeft met 1-2 gewonnen van Mallorca dankzij Anderlecht-huurling Landry Dimata. Espanyol kwam in de eerste helft op voorsprong, maar Mallorca scoorde vroeg in de tweede helft de gelijkmaker. Dimata, die was ingevallen, legde in de 73ste minuut de winning goal in het mandje. Het was pas de tweede keer dat hij mocht meedoen bij de Spaanse club. Ook enkele andere Anderlecht-huurlingen kenden een goede dag. Peter Zulj scoorde voor de Turkse ploeg Göztepe het winnende doelpunt vanop de penaltystip tegen Basaksehir (2-1). En ook Isaac Thelin scoorde. Thelin maakte het enige doelpunt voor Kasimpasa in het verloren duel tegen Galatasaray (2-1). [naar artikel]

2. Martínez samengevat in één video: "winning, winning, winning" (04/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Roberto Martínez gaf vanmiddag zijn allereerste persconferentie als bondscoach van de Rode Duivels. Ook onze videoman was daarbij aanwezig en hem [naar artikel]

3. LIVE (1-3): Thelin scoort zijn eerste hattrick in de Jupiler Pro League (22/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Regenboogstadion Heylen geschorst D'Ulivo speelt tegen ex-club Scheidsrechter: Bram van Driessche [naar artikel]

4. LIVE (2-5): Thelin scoort voor de vierde keer vanavond en kroont zich tot man van de match (22/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE (2-5): Thelin scoort voor de vierde keer en kroont zich tot man van de match (22/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

6. Als Belgische revelatie Landry Dimata nog één keer scoort, wacht hem aangename verrassing (27/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Nog altijd maar 19 en toch al een beetje een sensatie in de Jupiler Pro League. Nany Landry Dimata vond in het shirt van KV Oostende al 12 keer [naar artikel]

7. Dimata scoort eerste goal voor Wolfsburg in oefenwedstrijd (14/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Landry Dimata heeft in een oefenwedstrijd zijn eerste goal voor VfL Wolfsburg gemaakt. Tegen VfV 06 Hildesheim, een team uit de Regionalliga Nord [naar artikel]

8. OEFENWEDSTRIJDEN. Club scoort elf keer (!) tegen Heist, Schrijvers maakt straf debuut - Dimata verlost Anderlecht tegen RWDM (22/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft zijn eerste oefengalop vanavond met overtuiging gewonnen (0-11). De jonge Openda liet zich opvallen met drie doelpunten, maar het... [naar artikel]

9. LIVE. Dimata scoort vanop de stip! Alles te herdoen op Mambourg, waar Anderlecht een moeilijke eerste helft kende (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag JPL • Mambourg • Santini en Dimata goed bij schot • Behoudt paars-wit perfect rapport? [naar artikel]

10. Messi keert terug uit pensioen en scoort belangrijke winning goal voor Argentinië (02/09/2016 - Het Belang van Limburg)

In Zuid-Amerika zijn ze al een tijdje bezig aan hun kwalificatiematchen voor het WK Voetbal. Donderdagavond heeft Argentinië een belangrijke zege geboekt tegen Uruguay. Met dank aan de uit pensioen teruggekeerde Messi wonnen de Argentijnen met 1-0. [naar artikel]