Plots weer een non-match: bleek Anderlecht ontsnapt aan nederlaag bij Cercle

14/02/2021 - 22:37
"En plots speelt Anderlecht weer een draak van een match. ‘t Was zeer matig tegen een goed georganiseerd Cercle Brugge. RSCA kwam op Jan Breydel niet verder dan 0-0 en mocht van geluk spreken dat de goal van Ugbo na rust (terecht) werd afgekeurd voor buitenspel."

1. “Flop” Romelu Lukaku krijgt de volle laag na nonmatch tegen Juventus: “Hij zat gevangen in de kooi van Sarri” (09/03/2020 - Het Belang van Limburg)

Inter deed zondag een slechte zaak in de strijd om de Italiaanse landstitel. In een leeg stadion verloren de Nerazzurri met 2-0 bij grote rivaal Juventus, waardoor ze met één wedstrijd minder al 9 punten minder tellen dan de Oude Dame. In de Italiaanse pers was men niet mild voor Romelu Lukaku. [naar artikel]

2. Rode Duivels zullen het graag zien: tegenstanders Kroatië en Marokko maken weinig indruk in nonmatch en komen niet ongehavend uit de strijd (23/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Kroatië en Marokko hebben elkaar in evenwicht gehouden in de eerste wedstrijd in de groep van de Rode Duivels. Beide ploegen creëerden amper kansen en slaagden er niet in om hun tempo in de wedstrijd op te krikken. 0-0 was dan ook een logische uitslag. De Rode Duivels kunnen zo vanavond mits een zege tegen Canada alleen aan de leiding van groep F komen. [naar artikel]

3. Pep Guardiola zorgt voor unicum in Champions League en verdedigt teleurgestelde Erling Haaland na nonmatch (23/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester City-coach Pep Guardiola zag woensdag dat zijn ploeg, ondanks een beresterke eerste helft, niet kon winnen bij RB Leipzig (1-1). Josko Gvardiol wiste twintig minuten voor tijd voor Leipzig de openingstreffer van Riyad Mahrez (27.) uit. Achteraf was Guardiola tevreden met de prestatie van zijn team. “Maar na rust hadden we moeite om de controle te houden”, bekende hij. [naar artikel]

4. EUROPA LEAGUE. Liverpool en Ajax verliezen, Romelu Lukaku speelt nonmatch met AS Roma (09/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Tijd voor de vierde speeldag in de groepsfase van de Europa League. Hieronder vindt u een overzicht van de gespeelde wedstrijden. [naar artikel]

5. Plots weer een non-match: bleek Anderlecht ontsnapt aan nederlaag bij Cercle (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

En plots speelt Anderlecht weer een draak van een match. ‘t Was zeer matig tegen een goed georganiseerd Cercle Brugge. RSCA kwam op Jan Breydel niet verder dan 0-0 en mocht van geluk spreken dat de goal van Ugbo na rust (terecht) werd afgekeurd voor buitenspel. [naar artikel]

6. Anderlecht ontsnapt tegen Cercle: na ingrijpen VAR wint het met 2-1 (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het was bibberen tot het einde. Tegen uitgerekend Cercle, zeg. Maar Anderlecht won wel, mede dankzij de videoref: 2-1. Een deugddoende overwinning. [naar artikel]

7. Anderlecht ontsnapt tegen Cercle: gelijkmaker van Bruggelingen afgekeurd na tussenkomst VAR (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het Lotto Park haalde opgelucht adem, diep in de tweede helft van Anderlecht. Scheidsrechter Nicolas Laforge keurde iets minder dan twintig minuten... [naar artikel]

8. LIVE: Delaney mikt reuzenkans voor Anderlecht over, Cercle Brugge ontsnapt (05/11/2023 - Sporza)

De tweede tegen de vierde: Cercle Brugge en Anderlecht spelen vandaag misschien wel dé topper van speeldag 13. Volg het duel op deze pagina. [naar artikel]

9. Anderlecht ontsnapt ook tegen Antwerp niet aan de nederlaag (15/09/2019 - Metro)

Antwerp heeft de topper van de zevende speeldag in de Jupiler Pro League met 1-2 (rust: 0-0) gewonnen op bezoek bij RSC Anderlecht. In een aangename en intense eerste helft was doelgevaar het enige dat ontbrak in een zonnig Astridpark. Antwerp, met Steven Defour en Kevin Mirallas in de basis, leunde terug en mikte op […] Het bericht Anderlecht ontsnapt ook tegen Antwerp niet aan de nederlaag verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

10. Anderlecht ontsnapt in slotminuut aan nederlaag tegen Eupen dankzij opmerkelijke VAR-penalty (03/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht kan niet meer winnen. Na twee competitienederlagen op rij leek paars-wit ook te sneuvelen aan de Kehrweg. Dankzij twee strafschopgoals - waarvan die laatste na een opmerkelijke VAR-interventie - van Lior Refaelov blijft paars-wit wel op koers voor de bekerfinale. [naar artikel]