LIVE. Wat een debuut: Vlap scoort én geeft assist op veld van Bayern München

15/02/2021 - 21:12
"Michel Vlap speelt vanavond met Arminia Bielefeld op bezoek bij Bayern München. De Nederlandse huurling deed al na minder dan een kwartier van zich spreken door te scoren in de Allianz Arena. Houden Vlap en co stand tegen de Duitse recordkampioen? Volg de wedstrijd hieronder LIVE."

1. LIVE. Wat een debuut: Vlap scoort én geeft assist op veld van Bayern München (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Michel Vlap speelt vanavond met Arminia Bielefeld op bezoek bij Bayern München. De Nederlandse huurling deed al na minder dan een kwartier van zich spreken door te scoren in de Allianz Arena. Houden Vlap en co stand tegen de Duitse recordkampioen? Volg de wedstrijd hieronder LIVE. [naar artikel]

2. Michel Vlap goed voor doelpunt én assist tijdens debuut tegen Bayern München (15/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Michel Vlap had bij zijn debuut voor Arminia Bielefeld, op het veld van Bayern München nota bene, amper negen minuten nodig om de netten te doen trillen. De goal van de Nederlander mocht er bovendien best zijn. [naar artikel]

3. LIVE LEIPZIG-BAYERN. Indrukwekkende Openda goed voor een goal en een assist, Sané brengt Bayern langszij (30/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een topper in de Bundesliga vandaag. Nummer vijf RB Leipzig neemt het in eigen huis op tegen de nummer twee, Bayern München. Rode Duivel Loïs Openda opende de score en gaf enkele minuten later een assist. Volg het duel in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVE. Wat een debuut! Haaland scoort meteen twee keer, Thorgan Hazard geeft hem een assist (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 18de speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • WWK ARENA • Dortmund staat vierde, Augsburg tiende [naar artikel]

5. Mooie binnenkomer voor Castagne: Rode Duivel scoort bij debuut voor Leicester, assist van Praet (13/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het eerste Belgische doelpunt in de Premier League komt van de enige debutant. Timothy Castagne (24) kopte zich meteen in de harten, op voorzet van... [naar artikel]

6. Football Talk. Balotelli scoort bij debuut - City hervat training - Carrasco goed voor assist bij Atlético (30/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Koploper Atlético Madrid heeft Getafe met 1-0 verslagen op de 16de speeldag in La Liga. Yannick Carrasco, die 90 minuten op het veld stond, schilderde in de 20e minuut een vrije trap op het hoofd van Luis Suarez. De Uruguayaanse aanvaller knikte zijn achtste treffer van het seizoen tegen de netten. [naar artikel]

7. OVERZICHT. Buchanan helpt Canada met goal en assist aan eerste WK-ticket sinds 1986 - Tissoudali scoort voor Marokko - Debuut van Denis Odoi bij Ghana (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Terwijl onze Rode Duivels twee experimentele oefenwedstrijden afhaspelen tegen Ierland en Burkina Faso, woedt er deze interlandperiode binnen en buiten Europa nog een felle strijd om de resterende WK-tickets. Een overzicht. [naar artikel]

8. Radja Nainggolan scoort en geeft assist bij debuut in spektakelrijke nederlaag SPAL, Anderlecht-flop Esposito aan het kanon bij tegenstander (04/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een overwinning heeft Radja Nainggolan niet geboekt bij zijn debuut voor SPAL. Wel liet onze landgenoot zich opmerken met een doelpunt en een assist. Nainggolan viel in in minuut 51 en scoorde in minuut 81 de 2-4. Het werd nog 3-4, maar verder geraakte SPAL niet tegen Bari. [naar artikel]

9. Van een geslaagd debuut gesproken: Radja Nainggolan is als invaller meteen goed voor goal en assist in eerste wedstrijd voor SPAL, ook Esposito (ex-Anderlecht) scoort (04/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Radja Nainggolan kan ondanks een 3-4 nederlaag tegen Bari terugblikken op een geslaagd debuut voor SPAL. De middenvelder scoorde meteen in zijn eerste wedstrijd. De gewezen Rode Duivel was ook goed voor een assist. [naar artikel]

10. Radja Nainggolan scoort en geeft assist bij debuut in spektakelrijke nederlaag SPAL (04/02/2023 - Het Laatste Nieuws)