Domineren en toch verliezen: Trossard raakt meer de paal dan hem lief is

23/02/2021 - 14:26
"Domineren, maar opnieuw verliezen. Brighton en Leandro Trossard gingen gisteren opnieuw onderuit in een degradatieduel tegen Crystal Palace. ‘Met dank’ aan Benteke die besliste in blessuretijd (1-2). Afgaande op zijn statistieken en die van zijn ploeg, dreigt voor de Rode Duivel een ticketje Championship."

1. Domineren en toch verliezen: Trossard raakt meer de paal dan hem lief is (23/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Domineren, maar opnieuw verliezen. Brighton en Leandro Trossard gingen gisteren opnieuw onderuit in een degradatieduel tegen Crystal Palace. ‘Met dank’ aan Benteke die besliste in blessuretijd (1-2). Afgaande op zijn statistieken en die van zijn ploeg, dreigt voor de Rode Duivel een ticketje Championship. [naar artikel]

2. Voor het eerst sinds Ronaldo: pechvogel Trossard raakt drie keer het doelhout tegen Man United (26/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Leandro Trossard is dé pechvogel van het weekend. De Limburgse Rode Duivel trof zaterdagnamiddag drie keer het doelhout tegen Manchester United. Zijn team Brighton & Hove Albion scoorde diep in blessuretijd de 2-2 gelijkmaker, maar slikte in de 99e (!) minuut de 2-3 vanop de stip. [naar artikel]

3. Arsenal doet ondanks late remonte wéér slechte zaak in titelstrijd, Trossard raakt in slotfase de lat (21/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal heeft voor de derde keer op rij een steek laten vallen in de Engelse titelstrijd. Op eigen veld tegen Southampton sleepten de Gunners in extremis een punt uit de brand. Invaller Leandro Trossard trapte in de slotfase nog tegen de lat. [naar artikel]

4. Trossard en Brighton verliezen bij voorlaatste na twee gemiste penalty’s en afgekeurd doelpunt na bizzare VAR-fase (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Leandro Trossard is met Brighton & Hove Albion onderuit gegaan op verplaatsing bij West Bromwich Albion. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong, waarna Brighton meerdere keren erg dicht bij de gelijkmaker kwam. Twee strafschoppen strandden op het doelhout en een doelpunt werd na een bizarre VAR-fase eerst afgekeud, dan weer goedgekeurd en uiteindelijk toch afgekeurd. [naar artikel]

5. Trossard en Brighton verliezen bij voorlaatste na twee gemiste penalty’s en afgekeurd doelpunt na bizarre VAR-fase (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

6. Football Talk. Doelpuntenmaker Trossard verslaat Arsenal van Lokonga - Carrasco en Atléti verliezen van Mallorca (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vedat Muriqi ontpopte zich twintig minuten voor tijd tot matchwinnaar met een rake elfmeter. De Spaanse landskampioen, met Yannick Carrasco 90 minuten tussen de lijnen, was niet in staat om nog recht te veren en gelijk te maken. [naar artikel]

7. Trossard en Brighton verliezen thuis van Tottenham na kopbalgoal Kane (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na zijn klassematch tegen Liverpool verloor Leandro Trossard met Brighton van Tottenham. Harry Kane zorgde voor de enige treffer van de partij. Trossard speelde de hele wedstrijd, maar de thuisploeg raakte maar moeilijk tot kansen. Brighton blijft zo zesde, The Spurs staan derde. [naar artikel]

8. Football Talk. Leicester-Belgen en Onana (Everton) verliezen, Trossard wint wel met Brighton (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Leicester City heeft maandag, op de traditionele Boxing Day (tweede kerstdag) in Engeland, op de zeventiende speeldag in de Premier League een forse thuisnederlaag geleden tegen Newcastle United. The Foxes verloren met 0-3. [naar artikel]

9. LIVE NOTTINGHAM-ARSENAL (18u30). Als Trossard en co verliezen, is Manchester City kampioen (20/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 18u30 • Stadion: City Ground • Als Arsenal verliest, is Manchester City kampioen [naar artikel]

10. Dan toch: Trossard ziet fraaie volley afgekeurd, maar heeft even later toch eerste PL-goal beet na knappe actie (17/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zelfs de VAR kan hem niet tegenhouden. Nadat Leandro Trossard eerst een goal afgekeurd zag na buitenspel, heeft de ex-Genkenaar toch z’n eerste... [naar artikel]