09/04/2022 - 18:30
"Vedat Muriqi ontpopte zich twintig minuten voor tijd tot matchwinnaar met een rake elfmeter. De Spaanse landskampioen, met Yannick Carrasco 90 minuten tussen de lijnen, was niet in staat om nog recht te veren en gelijk te maken."

1. Football Talk. Doelpuntenmaker Trossard verslaat Arsenal van Lokonga - Carrasco en Atléti verliezen van Mallorca (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vedat Muriqi ontpopte zich twintig minuten voor tijd tot matchwinnaar met een rake elfmeter. De Spaanse landskampioen, met Yannick Carrasco 90 minuten tussen de lijnen, was niet in staat om nog recht te veren en gelijk te maken. [naar artikel]

2. Football Talk. Doelpuntenmaker Trossard verslaat Arsenal van Lokonga - Record voor Casteels (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Voor de eerste keer sinds lange tijd keerde Albert Sambi Lokonga terug in de basis bji Arsenal. Sinds 23 januari speelde hij amper 16 minuten voor Arsenal. Dat was maandag in een pijnlijke 3-0-nederlaag tegen Crystal Palace. De blessures van Thomas Partey en Kieran Tierney speelden ongetwijfeld een grote rol in de keuze voor Lokonga. Zo sprong centrale middenvelder Xhaka in op de linksachter, wat voor Lokonga een plaatsje op het middenveld opende. [naar artikel]

3. Football Talk. Barça pas laat voorbij Levante dankzij De Jong - Doelpuntenmaker Trossard verslaat Arsenal van Lokonga (10/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op de 31e speeldag van de Spaanse voetbalcompetitie ontving Levante zondagavond FC Barcelona. De Catalanen wonnen de partij in extremis met 2-3. Morales opende de score voor de thuisploeg vanop de stip in de 52e minuut. De thuisploeg miste in de 56e minuut een nieuwe penalty en Aubameyang bracht Barça opnieuw langszij (59.). Nog geen vijf minuten later scoorde Pedri (63.) de 1-2. Melero bracht de stand weer in evenwicht met een nieuw penaltydoelpunt. Luuk de Jong kon echter in de toegevoegde tijd Barcelona nog de overwinning schenken (90.+2). [naar artikel]

4. Doelpuntenmaker Trossard en Arsenal duwen Burnley nog dieper in de put (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal was zaterdagnamiddag een maatje te groot voor het Burnley van Vincent Kompany. Doelpuntenmaker Trossard en co wonnen met 0-5 op Turf Moor. Met een schamele 13 op 75 lijkt Burnley steeds meer een vogel voor de kat. [naar artikel]

5. LIVEBLOG ARSENAL-CHELSEA. Thuisploeg speelt Chelsea helemaal weg, doelpuntenmaker Trossard naar de kant gehaald (23/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal en Chelsea staan tegenover elkaar in de Londense derby. Arsenal staat op dit moment met een match meer aan de leiding. Bij winst kunnen de Gunners Manchester City verder onder druk zetten. Rode Duivel Leandro Trossard opende de score in het Emirates Stadium. [naar artikel]

6. Football Talk. Leicester-Belgen en Onana (Everton) verliezen, Trossard wint wel met Brighton (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Leicester City heeft maandag, op de traditionele Boxing Day (tweede kerstdag) in Engeland, op de zeventiende speeldag in de Premier League een forse thuisnederlaag geleden tegen Newcastle United. The Foxes verloren met 0-3. [naar artikel]

7. EK U21 (m) – Doelpuntenmaker Cools: “We verliezen deze wedstrijd al in de eerste helft” (16/06/2019 - Metro)

Dion Cools, maker van het tweede Belgische doelpunt, was na afloop van de 3-2 nederlaag tegen Polen tijdens de openingswedstrijd van het EK U21 klaarblijkelijk ontgoocheld. “We moesten deze wedstrijd winnen en ik denk dat we dat ook verdienden”, liet de rechtsachter na afloop noteren. “Iedereen is heel ontgoocheld in het resultaat”, stak Cools van […] Het bericht EK U21 (m) – Doelpuntenmaker Cools: “We verliezen deze wedstrijd al in de eerste helft” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Roger Federer wint in Miami: in finale verslaat verslaat hij titelverdediger John Isner (31/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Roger Federer (ATP-5) heeft zondag het Masters 1.000-toernooi van Miami (8.359.455 dollar) gewonnen. In de finale nam de 37-jarige Zwitser met 6-1 en 6-4 de maat van de Amerikaanse titelverdediger John Isner (ATP-9). Daar had hij slechts één uur en drie minuten voor nodig. [naar artikel]

9. Philadelphia verslaat Utah in topper, LeBron ziet Lakers verliezen (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Philadelphia, koploper in de Eastern Conference, heeft afgelopen nacht de kraker gewonnen tegen Utah, dat aan kop staat in het westen. De 76ers haalden het met 131-123. Ook Brooklyn won, terwijl de Lakers - zonder LeBron en Davis - nipt verloren van Sacramento. [naar artikel]