LIVE. STVV met tien verder na rood Teixeira, gelijkmaker afgekeurd na buitenspel Mboyo

28/02/2021 - 22:08
"• Stayen • Aftrap: 20u45 • Scheidsrechter: Alexandre Boucaut • STVV is 15de (31 punten), Eupen 14de (33)"

1. Wat een match: Shakhtar stunt tegen Real na flitsende eerste helft, late gelijkmaker afgekeurd voor buitenspel (21/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een verrassing van formaat. Real Madrid verloor zijn openingsmatch in de Champions League met 2-3 van Shakhtar Donetsk. Halfweg had Thibaut Courtois zich al driemaal mogen omdraaien. Modric en Vinícius brachten hoop, maar verder kwam Real niet: de gelijkmaker van Valverde werd in de slotminuten afgekeurd wegens buitenspel. [naar artikel]

2. Cercle pakt negen op negen, gelijkmaker van STVV in 97ste minuut afgekeurd (11/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge kwam met de schrik vrij op Sint-Truiden. Het won er met 1-2, maar beefde na een Truiense gelijkmaker van Cacace in de 97ste minuut die uiteindelijk wegens buitenspel werd afgekeurd na een VAR-tussenkomst van Alexandre Boucaut. Cercle klimt voorbij Zulte Waregem naast Seraing onderin de rangschikking. [naar artikel]

3. LIVE. Gelijkmaker Morata afgekeurd voor buitenspel (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

* 23ste speeldag Primera Division [naar artikel]

4. LIVE. Gelijkmaker STVV afgekeurd (28/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stayen • Aftrap: 20u45 • Scheidsrechter: Alexandre Boucaut • STVV is 15de (31 punten), Eupen 14de (33) [naar artikel]

5. Teixeira bezorgt STVV in slotseconden puntje tegen Waasland-Beveren (14/09/2019 - Het Belang van Limburg)

STVV heeft zaterdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen Waasland-Beveren. De Kanaries leken lang op een nederlaag af te stevenen na een doelpunt van Tuur Dierckx, maar Jorge Teixeira trapte de gelijkmaker in de 94ste minuut knap binnen. [naar artikel]

6. LIVE. Verlengingen in het Lotto Park! Anderlecht zag ultieme gelijkmaker van Esposito nog afgekeurd voor nipt buitenspel (25/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Gelijkmaker Lestienne afgekeurd wegens buitenspel (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin [naar artikel]

8. LIVE. Gelijkmaker Morata afgekeurd voor buitenspel, Courtois houdt Gimenez van een goal (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

9. Officieel: Ilombe Mboyo is de nieuwe spits van STVV (08/01/2021 - Het Belang van Limburg)

De kogel is definitief door de kerk: Ilombe Mboyo is een Kanarie. Alle documenten werden vrijdagmorgen verder in orde gemaakt. Mboyo tekende voor 2,5 seizoenen en traint vandaag mee in Sint-Truiden. [naar artikel]

10. LIVE. Dan toch geen gelijkmaker voor Standard! Doelpunt Bokadi afgekeurd voor buitenspel (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin (18u15) [naar artikel]

11. Spitsenduo Mboyo-Suzuki zorgt voor knappe STVV-zege tegen OHL (17/01/2021 - Het Belang van Limburg)

STVV won de thuiswedstrijd tegen ex-coach Marc Brys met 3-1. Spitsen Ilombe Mboyo – twee assists en een doelpunt – en Yuma Suzuki – twee goals – waren dodelijk efficiënt. Ex-Kanarie Pierre-Yves Ngawa kreeg al voor de rust rood, wat het STVV een stuk makkelijker maakte tegen de revelatie van de competitie. [naar artikel]

12. Onze huisref legt uit waarom één goal van Mbokani onterecht werd afgekeurd: “VAR mocht beslissing op het veld niet overrulen” (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zelf twee goals door de VAR afgekeurd zien na voorafgaand buitenspel, om dan 28 seconden ná de 5 minuten blessuretijd nog de gelijkmaker te incasseren: de 2-2 eindstand viel Antwerp zaterdagavond bijzonder zwaar op de maag. Zeker omdat het zover niet had hoeven/mogen komen, blijkt na navraag bij onze huisref, Tim Pots. Met name het doelpunt waarbij Miyoshi buitenspel zou staan, had niet afgekeurd mogen worden. [naar artikel]

13. LIVE. Géén 1-1! Gelijkmaker Anderlecht afgekeurd na buitenspel Amuzu (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Le Canonnier • Anderlecht is 5de met 36 punten [naar artikel]

14. LIVE. Gelijkmaker Hummels afgekeurd wegens buitenspel (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park • Hoeveel goals maakt Haaland dit keer? [naar artikel]

15. LIVE. Géén 1-1! Gelijkmaker Anderlecht afgekeurd wegens buitenspel Amuzu (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE. Doelpunt van Dompé afgekeurd wegens buitenspel, nog geen goals in duel tussen STVV en Zulte Waregem (07/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Stayen • 4/6 voor STVV dit seizoen, Essevee 1/6 [naar artikel]

17. LIVE. Toch geen gelijkmaker: doelpunt STVV afgekeurd na VAR-tussenkomst (21/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vijfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Stayen • STVV-KV Kortrijk [naar artikel]

18. Kanaries pakken punt met tien man (20/04/2019 - Het Belang van Limburg)

In Eupen stond de match tegen STVV vooral in het teken van het afscheid van de 38-jarige Luis Garcia. De Spanjaard was gelukkig voor STVV niet succesvol vanop de stip, waardoor de Kanaries één punt konden meepikken in het oosten van het land. Meer zat er niet in voor Sint-Truiden, dat het laatste wedstrijddeel met tien man moest volmaken na rood voor Teixeira. [naar artikel]

19. Wat een match: flitsend Shakhtar stunt tegen Real en Courtois, late 3-3-gelijkmaker afgekeurd voor buitenspel (21/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een verrassing van formaat. Real Madrid verloor zijn openingsmatch in de Champions League met 2-3 van Shakhtar Donetsk. Halfweg had Thibaut Courtois zich al driemaal mogen omdraaien. Modric en Vinícius brachten na rust hoop, maar de gelijkmaker van Valverde werd in de slotminuten afgekeurd. Real met of zonder Ramos: een wereld van verschil. [naar artikel]

20. STVV-verdediger Jorge Teixeira drietal weken out: “Hopelijk geraakt hij fit voor de stage” (21/12/2018 - Het Belang van Limburg)

STVV moet het in de laatste twee wedstrijden van 2018 (zaterdag thuis tegen Kortrijk en woensdag in Oostende) doen zonder rots in de branding Jorge Teixeira. De Portugese verdediger liep in de bekerwedstrijd tegen AA Gent een blessure op aan de quadriceps en werd bij de rust gewisseld. Verder onderzoek wees uit dat Teixeira een drietal weken aan de kant zal staan. Dat vertelde coach Marc Brys vrijdagmiddag op zijn wekelijkse persbabbel. [naar artikel]

21. Legear en Teixeira trainen voluit (23/07/2018 - Het Belang van Limburg)

STVV trainde maandag twee keer. In de vroege ochtend verschenen de Kanaries op het veld, namiddag werkte de groep in de fitness. Opvallend: Legear en Teixeira deden gewoon voluit mee. Zeker Teixeira lijkt STVV’er te blijven. Nog goed nieuws: Ibrahima Sankhon lijkt eindelijk op weg naar België. [naar artikel]

22. Teixeira verlengt contract tot 2021 bij STVV (24/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Terwijl het wachten blijft op onmiddellijk inzetbare versterkingen heeft STVV het contract van Jorge Teixeira verlengd. De Portugese verdediger ligt nu tot 2021 onder contract op Stayen. Teixeira, die volgende maand 33 wordt, kwam in de zomer van 2017 over van Charlton Athletic. Bij de Kanaries ontpopte hij zich al snel tot sterkhouder in de defensie. [naar artikel]

23. LIVE. 1-2! Adamyan straft nieuwe blunder af, gelijkmaker Gueye afgekeurd wegens buitenspel (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20.45u • Diaz Arena • Speeldag 31 [naar artikel]

24. LIVE: Doelpunt Boli terecht afgekeurd voor buitenspel (0-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

19de speeldag Jupiler Pro League Eupen hekkensluiter, STVV zesde in stand Ref: Nathan Verboomen Roman Bezus geschorst [naar artikel]

25. LIVE. Gelijkmaker van Cercle afgekeurd na tussenkomst van de videoref. Komt overwinning van STVV nog in gevaar? (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)