Alexis Saelemaekers geeft assist voor Milanese winning goal in topper tegen AS Roma

28/02/2021 - 23:23
"Na twee nederlagen heeft AC Milan zondag nog eens kunnen winnen. Tegen AS Roma werd het 1-2. Bij de Rossoneri stond onze landgenoot Alexis Saelemaekers 83 minuten op het veld. Hij pakte geel en gaf de assist voor de winning goal. Dankzij de zege blijft Milan op vier punten hangen van Inter, dat eerder op de dag won van Genoa."

1. Football Talk. Saelemaekers belangrijk voor Milan met assist tegen Roma - Westerlo is Deinze de baas in 1B (28/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

AC Milan heeft de topper van de 24ste speeldag in de Serie A tegen AS Roma gewonnen met 1-2. Alexis Saelemaekers bracht de winnende treffer aan voor Ante Rebic (58.). De Rode Duivel werd vervangen in de 83ste minuut. [naar artikel]

2. AC Milan en Alexis Saelemaekers winnen topper tegen AS Roma (06/01/2022 - Het Belang van Limburg)

AC Milan keek op de 20e speeldag van de Serie A AS Roma in de ogen. Milan won met duidelijke 3-1 cijfers. Alexis Saelemaekers stond in de basis bij de Rossoneri. [naar artikel]

3. Alexis Saelemaekers sleept voor AC Milan een punt uit de brand tegen AS Roma met doelpunt in 97ste minuut (29/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Alexis Saelemaekers heeft zich voor AC Milan in de wedstrijd tegen AS Roma tot matchwinnaar gekroond. De Rode Duivel mocht invallen en wiste het late tegendoelpunt van Tammy Abraham uit met een nog latere goal. [naar artikel]

4. Ultieme kandidatuur voor de EK-selectie? Alexis Saelemaekers maakt indruk bij Bologna met fraaie goal (01/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Alexis Saelemaekers (24) heeft nog eens van zich laten horen. In de 3-0-zege tegen Salernitana scoorde de Bologna-speler met een fantastisch afstandsschot. Saelemaekers was ook goed voor een assist. [naar artikel]

5. Wat een invalbeurt: Saelemaekers maakt indruk met panna en heerlijke assist (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Alexis Saelemaekers heeft gisteren zijn waarde getoond voor AC Milan. De Rode Duivel viel op het uur in, waarna hij uitpakte met een heerlijke assist. Zo won de Milanese club met 2-0 van promovendus Venezia. [naar artikel]

6. Alexis Saelemaekers blinkt met goal en assist uit tegen rode lantaarn (01/04/2024 - Sporza)

Bologna heeft in eigen huis makkelijk gewonnen tegen Salernitana, de rode lantaarn uit de Serie A. Rode Duivel Alexis Saelemaekers speelde een hoofdrol. Hij verdubbelde net voor de rust de voorsprong met een knappe trap en deelde net voor het eindsignaal ook nog een assist uit. [naar artikel]

7. BEKIJK: Alexis Saelemaekers blinkt met goal en assist uit tegen rode lantaarn (01/04/2024 - Sporza)

8. Alexis Saelemaekers zorgt goal en assist mee voor zege tegen rode lantaarn (01/04/2024 - Sporza)

9. Alexis Saelemaekers zet AC Milan op voorsprong tegen AS Roma (26/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Alexis Saelemaekers heeft gescoord voor AC Milan. De jonge Belg scoorde de 2-1 in de wedstrijd tegen AS Roma. [naar artikel]

10. In de voetsporen van Zlatan: Alexis Saelemaekers schenkt AC Milan zege tegen Dinamo Zagreb met kopbalgoal (15/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bij de beste schutters momenteel in de Champions League. En even ook de strafste Belgische doelpuntenmaker in Milanese loondienst. Alexis Saelemaekers (23) is een knokker. Karaktertje waar Zlatan stiekem van mee geniet. Tegen Dinamo Zagreb sloeg Saelemaekers opnieuw toe. [naar artikel]

11. Saelemaekers kruist zondag Lukaku in Milanese derby: “Eerst wat praten, nadien regelen we het op het veld” (04/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Alexis Saelemaekers (20) werd vandaag officieel voorgesteld bij AC Milan en speelt zondag meteen de Milanese derby tegen Romelu Lukaku. “Ik had al... [naar artikel]

12. AC Milan lijdt ondanks assist Alexis Saelemaekers dure nederlaag tegen Sassuolo (21/04/2021 - Het Belang van Limburg)

AC Milan heeft woensdagavond in eigen huis verloren met 1-2 van Sassuolo. Hakan Calhanoglu bracht de thuisploeg met een knappe krulbal op het halfuur op voorsprong. De assist kwam op naam van Alexis Saelemaekers, die in de basis begon bij de Milanezen. [naar artikel]

13. Alexis Saelemaekers scoort voor AC Milan, maar kan het eerste puntenverlies van het seizoen niet vermijden (26/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Alexis Saelemaekers heeft gescoord voor AC Milan. De jonge Belg scoorde de 2-1 in het 3-3-gelijkspel tegen AS Roma. De thuisploeg kwam drie keer op voorsprong, maar Roma wist die evenveel keer uit te wissen. [naar artikel]

14. Alexis Saelemaekers scoort voor AC Milan, maar kan eerste puntenverlies van het seizoen niet vermijden (26/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

15. Zure avond voor Belgische invallers: AC Milan verliest punten in topper tegen AS Roma na twee late tegendoelpunten (08/01/2023 - Het Belang van Limburg)

AC Milan heeft de topper tegen AS Roma zondagavond niet kunnen winnen. De Rossoneri leken nochtans lang op weg naar een comfortabele 2-0-zege, maar in de slotminuten boog Roma dat nog om in een 2-2-gelijkspel. Alexis Saelemaekers speelde 85 minuten mee, terwijl Charles De Ketelaere en Aster Vranckx invielen toen er voor Milan nog geen vuiltje aan de lucht leek. [naar artikel]

16. Saelemaekers ziet winning goal uiteenspatten op de paal, spectaculaire Milanese derby eindigt onbeslist (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar in de 175ste Derby della Madonnina. Inter kwam via een strafschop van Çalhanoglu (ex-AC Milan) op voorsprong, maar De Vrij kopte de gelijkmaker al snel daarna in eigen doel. Lautaro Martinez miste nog een strafschop in een chaotische eerste helft. AC Milan maakte in het slot het meeste aanspraak op de zege - onder meer Alexis Saelemaekers trof de paal - maar verder dan 1-1 kwamen ze niet tegen stadsrivaal Inter. AC Milan laat zo na om over Napoli naar de leidersplaats te klimmen. [naar artikel]

17. Alexis Saelemaekers trefzeker voor AC Milan (26/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

18. Zlatan Ibrahimovic bereikt alweer twee mijlpalen: tienkoppig AC Milan, met Alexis Saelemaekers, wint bij AS Roma (31/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Hij is sinds begin deze maand een veertiger, maar Zlatan Ibrahimovic kan het nog steeds. De Zweedse superster van AC Milan scoorde tegen AS Roma en lokte ook een penalty uit. Milan won daardoor uiteindelijk met 1-2, hoewel het nog een klein halfuur met tien man moest overleven. Alexis Saelemaekers speelde 68 minuten mee bij de bezoekers. [naar artikel]

19. AC Milan, met invaller Alexis Saelemaekers, laat leidersplaats in Serie A liggen in Milanese derby (07/11/2021 - Het Belang van Limburg)

AC Milan en Internazionale hebben 1-1 gelijk gespeeld in de Milanese derby. De blauwen uit Milaan kwamen op voorsprong na een penalty van Hakan Calhanoglu, vorig seizoen nog bij de rossoneri. Stefan de Vrij scoorde echter in eigen goal, waarna de wedstrijd geen goals meer kende. [naar artikel]

20. VIDEO. Victor Osimhen (ex-Charleroi) pakt uit met géniale assist voor winning goal (16/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Italiaans landskampioen Napoli heeft een nipte zege geboekt tegen Cagliari (2-1). Daarvoor mochten ze Khvicha Kvaratskhelia bedanken, die de winning goal liet optekenen. Al was de assist voor die goal nog veel mooier. Getekend: Victor Osimhen, ex-Charleroi. [naar artikel]

21. Romelu Lukaku niet, Alexis Saelemaekers wellicht wél aan de aftrap in Milanese halve finale Champions League (10/05/2023 - Het Belang van Limburg)

De Italiaanse pers laat er weinig twijfel over bestaan. Edin Dzeko zal de voorkeur krijgen op Romelu Lukaku in de spits bij Inter. Dat betekent niet dat we vanavond geen enkele Belg aan de aftrap zullen zien staan in de Milanese derby. Alexis Saelemaekers profiteert van de blessure van Leao en zal diens plaats in de halve finale van de Champions League innemen. [naar artikel]

22. AC Milan wint op de valreep bij Lazio en blijft zo leider in Serie A (24/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Op de 34ste speeldag in de Serie A is AC Milan zondag met 1-2 gaan winnen op het veld van Lazio. Pas in de tweede  minuut van de blessuretijd scoorde Sandro Tonali de winning goal op assist van Zlatan Ibrahimovic. Alexis Saelemaekers mocht vier minuten voor tijd invallen bij Milan. [naar artikel]

23. VIDEO. Alexis Saelemaekers ziet ploegmaat bij Bologna met het hoofd scoren van buiten (!) de zestien (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Lorenzo De Silvestri heeft zondagmiddag tegen Frosinone gezorgd voor dé goal van het weekend in de Serie A. Toen de keeper van Frosinone de bal wegbokste, pakte De Silvestri vanop een kleine twintig meter van de goal uit met een stevige nekslag. De bal vloog binnen en zo kwam Bologna, waar Alexis Saelemaekers in de basis stond, op een 2-0-voorsprong. [naar artikel]

24. VIDEO. Romelu Lukaku troost ploegmaat die in tranen uitbarst na winning goal voor AS Roma: “Het was allemaal fake!” (23/10/2023 - Het Belang van Limburg)

AS Roma won zondag met het kleinste verschil en in extremis van Monza. Stephan El Shaarawy scoorde in de laatste minuut de winning goal en… barstte in tranen uit. [naar artikel]