AC Milan wint op de valreep bij Lazio en blijft zo leider in Serie A

24/04/2022 - 23:28
"Op de 34ste speeldag in de Serie A is AC Milan zondag met 1-2 gaan winnen op het veld van Lazio. Pas in de tweede  minuut van de blessuretijd scoorde Sandro Tonali de winning goal op assist van Zlatan Ibrahimovic. Alexis Saelemaekers mocht vier minuten voor tijd invallen bij Milan."

1. AC Milan wint op de valreep bij Lazio en blijft zo leider in Serie A (24/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Op de 34ste speeldag in de Serie A is AC Milan zondag met 1-2 gaan winnen op het veld van Lazio. Pas in de tweede  minuut van de blessuretijd scoorde Sandro Tonali de winning goal op assist van Zlatan Ibrahimovic. Alexis Saelemaekers mocht vier minuten voor tijd invallen bij Milan. [naar artikel]

2. LIVE MILAN-LAZIO (15u). Houden de Milanezen de punten thuis in de topper tegen Lazio? (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 34ste speeldag Serie A • Aftrap: 15u • San Siro • Milan moet winnen in de strijd om Champions League-voetbal volgend seizoen [naar artikel]

3. LIVE MILAN-LAZIO. Houden Milanezen, zonder Belgen, de punten thuis in de topper tegen Lazio? (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE MILAN-LAZIO. Houden Milanezen, met invaller Saelemaekers, de punten thuis in de topper tegen Lazio? (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

5. Lazio-Milan loopt helemaal uit de hand, Milan wint uiteindelijk tegen 8 Romeinen (01/03/2024 - Sporza)

Scheidsrechter Marco Di Bello heeft een hoofdrol opgeëist in de confrontatie tussen Lazio en Milan. Na een bizarre rode kaart vielen de Romeinen met zijn tienen, maar dan nog had Milan het moeilijk om afstand te nemen. Helemaal op het einde vielen er nog 2 extra rode kaarten voor Lazio-spelers. [naar artikel]

6. Lazio straft AC Milan af, rode loper naar de titel uitgerold voor leider Napoli (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Regerend landskampioen AC Milan heeft na zes competitiewedstrijden zonder nederlaag verloren op het veld van Lazio, dat nu als derde in de Serie A tot op één punt nadert van de Milanezen. Het werd een pijnlijke 4-0. Leider Napoli telt twaalf punten voorsprong. Wie houdt de Napolitanen nog van de titel? [naar artikel]

7. Cristiano Ronaldo bezorgt Juventus op de valreep zege in topper bij Lazio Roma en al 11 (!) punten voorsprong op Napoli (27/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft de topper op het veld van Lazio Roma op de valreep gewonnen. Cristiano Ronaldo bezorgde de Oude Dame met een penalty twee minuten voor tijd de volle buit. Nochtans was de Italiaanse recordkampioen op het uur op achterstand gekomen door een eigen doelpunt van Emre Can. [naar artikel]

8. Cristiano Ronaldo bezorgt Juventus op de valreep zege in topper bij Lazio en al 11 (!) punten voorsprong op Napoli (28/01/2019 - De Standaard)

Juventus heeft de topper op het veld van Lazio Roma op de valreep gewonnen. Cristiano Ronaldo bezorgde de Oude Dame met een penalty twee minuten voor tijd de volle buit. Nochtans was de Italiaanse recordkampioen op het uur op achterstand gekomen door een eigen doelpunt van Emre Can. Juve kwam eerst langszij via een goal van Joao Cancelo, daarna besliste CR7 de partij vanaf de stip. In de stand telt de club uit Turijn nu al 11 punten meer dan Napoli, dat gelijkspeelde tegen Milan. Inter, dat verloor van Torino, volgt al op 19 punten achterstand. [naar artikel]

9. Lazio-voorzitter Lazio 12 maanden geschorst voor schenden coronaregels (30/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Voorzitter Claudio Lotito van Lazio is door het hof van beroep van de Italiaanse voetbalbond FIGC voor 12 maanden geschorst voor het overtreden van de coronamaatregelen. De club uit Rome moet ook een boete van 200.000 euro betalen. [naar artikel]

10. LIVE INTER-LAZIO (12u30). Lukaku en co krijgen nummer twee Lazio over de vloer (30/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 32ste speeldag Serie A • Aftrap: 12u30 • Giuseppe Meazza • Inter staat zesde (54 punten), Lazio tweede (61) [naar artikel]